Ben anlamadım gitti bu doktoru😡

edozge

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2023
46
18
3
Şuanda 6 haftalık 3 günlük bi hamileyim kan ve idarar verdim çok şükür bı sıkıntım yok doktora folbiol kullaniyorum dedim sonra bana dediki yarımini iç 2 gün ara ver diğer yarımini iç bu benim nasip olursa 2. Gebeliğim ilk gebeligimde hiç böyle bişey yaşamadım kimler gebeliklerin de ne kullaniyor acaba ?

Şuanda 6 haftalık 3 günlük bi hamileyim kan ve idarar verdim çok şükür bı sıkıntım yok doktora folbiol kullaniyorum dedim sonra bana dediki yarımini iç 2 gün ara ver diğer yarımini iç bu benim nasip olursa 2. Gebeliğim ilk gebeligimde hiç böyle bişey yaşamadım kimler gebeliklerin de ne kullaniyor acaba ?
Folbiolu benim doktorum hemen biraktirmisti tup bebek oldugum icin doktoruma gidene kadar alayim kullanayim demistim gereksiz folik dedi Allah korusun otizm riski oluyomus.. baska bi folik asit vermisti .. bence doktorunuzu dinleyin... sizde benim gibi kendinizmi aldiniz ilaci ?

İlk gebeligimde kullanıldı çevremdeki herkes kullandı bende şimdi yeni çıktı bu sene

Folbiol mg olarak baya fazla.
Doktorunuz bunu dengelemeye çalışmış anladığım kadarıyla. Normalde günlük olarak 400 mcg olur alınan folik asit, folbiol da 5mg dır

Aynen söylediğin doğru şuan da vandayim bu doktorlarlarida tanımadığım dan Antalya'daki doktorum aradım ilacım mi değiştirdi 400 grm aldım bugün içtim 14 haftaya kadar kullan haberleselim dedi sagolsub

Back
X