- Konu Sahibi hurremland
........................................................................................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısınız ayrıyken facede bır kac erkekle arkadas olmustumaslında kabul edıp onları duvarımda gorse daha cok kudursa hoşuma gıtmez deil snra yıne sılerım ehehehe
![]()
Ekleme talebini kabul etme, ama red de etme.. ordan kalsın... eski konunu okumadım fakat aklına girmesine izin verme.. aslında pek de girmiş değil bence, çünkü kendin teşhisi koymuşsun gayet rahat konuşabilmişsinböyle devam et.. pek önemli olmadığını hissetirmek istiyosan aradığı zaman meşgule al msj at işim var noldu falan de mesela.. o zaman daha bir meraklanacak bu kız meşgule aldı noldu diye.. boşveeeer sürünsün.... hiç haz etmediğim tipler "Noktayı Koyarım Ama Arada Hortlarım.." yok öyle dava
![]()
haha sevdiceğim cok haklısn canım güzel taktıkler doğru laflar tuttum senı![]()
bu lafı sevdim "noktayı koyarım ama arada hortlarım" ...
Teşekkür ederim canım yardımcı olabilceksem ne mutlu bana ilerde konu açıp gelişmeleri yazmanı beklicem :13:
arada bir naçizane incilerimi paylaşıyorum işte canım![]()
seni takibe alacagım bu incilerden dolayı artık![]()
aynen bende takıbe alacagım sevdiceğimi bu arada pozıtıf bak hayata deli olmadan veli olunmaz bende bunu tuttum haberın olsun![]()