ben anlamadım siz anladıysanız bana da söyleyin:)

Cok basit hic birsey yapma. Yapma ki iyice anlasin onu önemsemedigini.
Tabi o senin simdi aglayip zirlayip onu bekledigini felan düsünüyordu kesin.
O fotoraflari görünce sasirmistir.
Birak misilleme yapsin ne yaparsa yapsin.
Ben senin yerinde olsam faceden gönderdigi arkadaslik teklifini asla kabul etmem.
Madem hayatimdan cikmis o zaman hayatimin hic bir alaninda ona yer vermem.

Son düzenleme:
isteğini sakın kabul etme, unutmuşken yeniden acı vermesine izin verme. kendi kurgulamış olayı bırak ne düşünürse düşünsün, misilleme yapsın o onun karekterinin gösterir

haklısınız ayrıyken facede bır kac erkekle arkadas olmustum:52::52: aslında kabul edıp onları duvarımda gorse daha cok kudursa hoşuma gıtmez deil snra yıne sılerım ehehehe:47::33:

Ona vereceğin en büyük cevap onu kaale almamak istediği davranışları sergilememektir.Eğer ayrılığı isteyen kendisi ise elbetteki geri dönmesine izin verme.Unutma ki bir kere giden tekrar seni yarı yolda bırakıp gidebilir.Bu da senin canını daha da çok acıtır.Bırak kendi kendini yesin sende kenara çekil ve keyfini çıkar o kıvransın dursun...

bence faceden yoladığı arkadaşlık teklifini ceveplama beklemede kalsın, onu yedekte tutuyormussun gibi hissetsin.
hazır unutmusken de hiç hatırlama. BİR KERE YAPAN BİR DAHA YAPAR.

haklısınız ayrıyken facede bır kac erkekle arkadas olmustum:52::52: aslında kabul edıp onları duvarımda gorse daha cok kudursa hoşuma gıtmez deil snra yıne sılerım ehehehe:47::33:

Bu tarz şeylere ihtiyacın yok amacın gerçekten unutmaksa tabi
Bu tarz şeylerle kafa yorma
Yoksa daha unutamassın
Kaybedince değerini anlamıştır

haklısınız kızlar aklıma gelmıyordu yıne düşünmeye başladım amacına ulastı ama bunu hiç bizaman bilmicek asla aramam kendı kendını yesin kudursun:12:

Ekleme talebini kabul etme, ama red de etme.. ordan kalsın... eski konunu okumadım fakat aklına girmesine izin verme.. aslında pek de girmiş değil bence, çünkü kendin teşhisi koymuşsun gayet rahat konuşabilmişsin :34: böyle devam et.. pek önemli olmadığını hissetirmek istiyosan aradığı zaman meşgule al msj at işim var noldu falan de mesela.. o zaman daha bir meraklanacak bu kız meşgule aldı noldu diye.. boşveeeer sürünsün.... hiç haz etmediğim tipler "Noktayı Koyarım Ama Arada Hortlarım.." yok öyle dava :19:

Ekleme talebini kabul etme, ama red de etme.. ordan kalsın... eski konunu okumadım fakat aklına girmesine izin verme.. aslında pek de girmiş değil bence, çünkü kendin teşhisi koymuşsun gayet rahat konuşabilmişsin :34: böyle devam et.. pek önemli olmadığını hissetirmek istiyosan aradığı zaman meşgule al msj at işim var noldu falan de mesela.. o zaman daha bir meraklanacak bu kız meşgule aldı noldu diye.. boşveeeer sürünsün.... hiç haz etmediğim tipler "Noktayı Koyarım Ama Arada Hortlarım.." yok öyle dava :19:

:9::9::9::9: bu lafı sevdim "noktayı koyarım ama arada hortlarım" ...

aynen bende takıbe alacagım sevdiceğimi bu arada pozıtıf bak hayata deli olmadan veli olunmaz bende bunu tuttum haberın olsun :32::52:

Back
X