Ben anlamadim ya bu nasi birsey okurmusunuz bi durumumu şaşırdım kaldım

Mormenekse2122

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2021
241
84
28
28
25 martta yumurtlama gördük 3 gun üst üste degerlendirdik
Simdi adetime 5 gün kaldi böyle idrar yolu enfeksiyonu olur da batar ya kasiginiz sol kasigimda o var sağda birsey olmuyor sol agrirken sonra ikisi bir ayriyor ara ara anlamadim bu bi belirtimidir yani kasık batmasi dedikleri şey böyle birsey mi ben enfeksiyona benziyor diye anlatmaya calistim ama onda kesintisiz agrir bu girip girip çıkıyor

Valla bunların hepsi birbirine benziyor. Ben 8-9 hafta civarında idrar yolu enfeksiyonu geçirdim, hamilelikten zannediyordum ağrıları meğer rahmim büyüdüğü içinmiş. Bence pazartesi günü doktora gidin, enfeksiyon mu yoksa bebek mi belli olur. Allah gönlünüze göre versin inşallah

Belirti midir bilmiyorum ama enfeksiyonda sürekli batma olmaz. Ara ara olabilir
Enfeksiyon gecirdigimde hastahanelik olmustum 3 4 kez sürekli bi sanci giriyordu agridan mahfoluyordum
Simdi ara ara geliyor batiyor sonra bi bakiyorum adet sancisi gibi oluyor goguslerimde birsey yok belkide adet olucam ama anlamadım gitti

Valla bunların hepsi birbirine benziyor. Ben 8-9 hafta civarında idrar yolu enfeksiyonu geçirdim, hamilelikten zannediyordum ağrıları meğer rahmim büyüdüğü içinmiş. Bence pazartesi günü doktora gidin, enfeksiyon mu yoksa bebek mi belli olur. Allah gönlünüze göre versin inşallah
Daha adetime var ama birde yumurtlamayi gec gordum suan yumurtlamanin üzerinden 8 gün gecmis olucak ovulasyon testiyle takip ettim cunku bakalim beklicem adete kadar hayırlısı

Eklentiler

• Screenshot_20230402_011848_com.whatsapp.webp
    Screenshot_20230402_011848_com.whatsapp.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20230402_011648_com.android.gallery3d.webp
    Screenshot_20230402_011648_com.android.gallery3d.webp
    6 KB · Görüntüleme: 44
Değilim canım ağzın bal yesin ama 😍 bugün yaptığım testim bu şekilde negatif duruyor ama daha 4 günüm var hayırlısı olsun 🙏🏻
bir gebenin gunlugu kaset test cok iyi satici 17. gun diyor ama yumurtlamadsn sonraki 14. gun bile gosteriyor insallah hayirli haberlerinizi bekliyorum

bir gebenin gunlugu kaset test cok iyi satici 17. gun diyor ama yumurtlamadsn sonraki 14. gun bile gosteriyor insallah hayirli haberlerinizi bekliyorum
Yumurtlamadan sonda 14.gün olunca her test gösteriyor canım 🥺 çok pahalı oranın testleri de

Enfeksiyon gecirdigimde hastahanelik olmustum 3 4 kez sürekli bi sanci giriyordu agridan mahfoluyordum
Simdi ara ara geliyor batiyor sonra bi bakiyorum adet sancisi gibi oluyor goguslerimde birsey yok belkide adet olucam ama anlamadım gitti

Hastanelik olacak kadar büyük bir ağrı çok yoğun enfeksiyon demek. Bu enfeksiyon az olduğu için kesin ağrı olabilir belki. Tabii umarım hamileliktir. Ama bu ihtimali de düşünün.

Back
X