- 10 Kasım 2021
- 241
- 84
- 28
- 28
- Konu Sahibi Mormenekse2122
Evet ayagim uyuşuyor gibi oluyorbacaginiz asagi dogru cekiliyor gibi oluyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ayagim uyuşuyor gibi oluyorbacaginiz asagi dogru cekiliyor gibi oluyor mu
Hayirlisi valla kafaya da takmiyorum niye olabilirini dün düşündüm yumurtlama dan beri var çünkü idrarda yanmada olmayinca kafama takildiHastanelik olacak kadar büyük bir ağrı çok yoğun enfeksiyon demek. Bu enfeksiyon az olduğu için kesin ağrı olabilir belki. Tabii umarım hamileliktir. Ama bu ihtimali de düşünün.
Yumurtlamadan sonra baslayip bu şekilde devam edince zaten dedim acaba mi diyeHastanelik olacak kadar büyük bir ağrı çok yoğun enfeksiyon demek. Bu enfeksiyon az olduğu için kesin ağrı olabilir belki. Tabii umarım hamileliktir. Ama bu ihtimali de düşünün.
Mormenekse durumun hakkında güncelleme yapar mısın? Aynı belirtilere sahibim ve tarihlerimiz yakın. Aynı kaygılara da sahibiz. Enfeksiyon olmasından şüpheleniyorum ben de. Haberini bekliyorumYumurtlamadan sonra baslayip bu şekilde devam edince zaten dedim acaba mi diye
Ara ara gelip gidiyor ayaklarim uyusuyor sanki hayirlisi ya çok kafaya takmiyorum
Malesef regl oldum artik umursamiyorum gercekten cok yoruldum ve bunaldim prolaktin icin ilac kullanmistim bu ay ümitliydim artik takmicam yaniMormenekse durumun hakkında güncelleme yapar mısın? Aynı belirtilere sahibim ve tarihlerimiz yakın. Aynı kaygılara da sahibiz. Enfeksiyon olmasından şüpheleniyorum ben de. Haberini bekliyorumgönlüne göresi hayırla olsun inşallah.
Cok haklısın.Malesef regl oldum artik umursamiyorum gercekten cok yoruldum ve bunaldim prolaktin icin ilac kullanmistim bu ay ümitliydim artik takmicam yani
Cok teşekkür ederim sagolun haklisiniz inan ki ama bazen dayanamiyor insanCok haklısın.
Biz kadınlar insan denen canlının dünyaya açılan kapisiyiz ve yaratıcı ne zaman yeni bir kul yaratmak isterse kendine, o zaman rahmimize koyacak onu. En hayırlı insanı en hayırlı zamanda koysun karnımıza inşallah. Üzülmebir gün olacak.