- 26 Ocak 2011
- 706
- 745
- 103
- 39
- Konu Sahibi cancangunes
Eşimin işi dolayısıyla farklı bir şehre yerleştik. Burada tanıdığım pek kimse yok. Eşimin aileside benim ailemde uzakta. Eşimin çalıştığı yerde çoğunlukla hanımlar çalışıyor. Bir kısmını tanıyorum. Yani tanıyorum derken hiç biriyle bir samimiyetim yok. O kızlar sosyal medyadan hemen beni eklediler. Ben çok hoşlanmıyorum bu durumdan aslında.Geçen hafta bu kızlardan biri telefonuma bana mesaj attı. x şirketi aradı ödemelerde bir problem varmış yeniden incelemeni istedi diye . Anlayamadım başta Sonra kusura bakma yanlış oldu eşin diye sana yazmışım dedi. Mesaj normal bi msjdı. Önemli değil yazdım. Hemen ardından tanımadığım başka biri sosyal hesaptan beni ekledi. Kabul etmediğim içinde bilgilerini resimlerini detaylı göremedim.Ama ortak tanıdıklar eşimin arkadaşları. Eşime yazdım sen pınar diye birini tanıyor musun hayır dedi. Ama dedim bir sürü ortak arkadaşın var. Aa evet doğru tanıyorum. Yeni başlayan kız dedi. Beni eklemişte dedim. Şaşırdı. Bu arada anladığım kadarıyla mesajı bana atanla beni ekleyen yakın arkadaşlar.Ne yapim şimdi. Bu olay saçma değil mi?