Ben anlayamadım , sizce nedir ?

cancangunes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
706
745
103
39
Eşimin işi dolayısıyla farklı bir şehre yerleştik. Burada tanıdığım pek kimse yok. Eşimin aileside benim ailemde uzakta. Eşimin çalıştığı yerde çoğunlukla hanımlar çalışıyor. Bir kısmını tanıyorum. Yani tanıyorum derken hiç biriyle bir samimiyetim yok. O kızlar sosyal medyadan hemen beni eklediler. Ben çok hoşlanmıyorum bu durumdan aslında.Geçen hafta bu kızlardan biri telefonuma bana mesaj attı. x şirketi aradı ödemelerde bir problem varmış yeniden incelemeni istedi diye . Anlayamadım başta Sonra kusura bakma yanlış oldu eşin diye sana yazmışım dedi. Mesaj normal bi msjdı. Önemli değil yazdım. Hemen ardından tanımadığım başka biri sosyal hesaptan beni ekledi. Kabul etmediğim içinde bilgilerini resimlerini detaylı göremedim.Ama ortak tanıdıklar eşimin arkadaşları. Eşime yazdım sen pınar diye birini tanıyor musun hayır dedi. Ama dedim bir sürü ortak arkadaşın var. Aa evet doğru tanıyorum. Yeni başlayan kız dedi. Beni eklemişte dedim. Şaşırdı. Bu arada anladığım kadarıyla mesajı bana atanla beni ekleyen yakın arkadaşlar.Ne yapim şimdi. Bu olay saçma değil mi?

Eger insanlarin sizi eklemesinden rahatsiz oluyorsaniz reddet secenegine tiklayabilirsiniz. Ayrica insanlar kotu birsey yapmiyor belki de yalnizsiniz diye kaynasmaya calisiyor.
Keşke beni kız eklemeden önce bir yüzyüze tanışsaydık. Sizin eşinizin, iş yerinden hiç tanımadığınız biri sizi ekledi mi? Yada eklediğinde eşiniz ben böyle birini tanımıyorum dedi mi?

Eklemeyin o halde o kişileri. Yüzyüze tanıştığım kişileri bile aklıma gelmiyor şahsen çoğu zaman eklemek,genelde onlar istek gönderir,kabul ederim.
Meraktan ekliyorlar/eklediler muhtemelen var öyle meraklı bir güruh maalesef ,kim nerede ne yapmış,tipi nasil,ne giymiş,ne yemiş,ićmiş diye merakindan ekleyen.

Çok saçma yani .. Siz eşinizle aynı yerde çalışmıyorsanız eşinizin iş arkadaşları hanımlarla merhabanız yoksa niye ekliyorlar sizi hepsi? Tlfn num nerden buluyorlar ? Siz neden mesaj olarak önemli değil yazıyorsunuz ki numaram neden sizde neden aldınız diyecektiniz ? Ben yanlış anlamadım umarım durumu

Çok saçma yani .. Siz eşinizle aynı yerde çalışmıyorsanız eşinizin iş arkadaşları hanımlarla merhabanız yoksa niye ekliyorlar sizi hepsi? Tlfn num nerden buluyorlar ? Siz neden mesaj olarak önemli değil yazıyorsunuz ki nerden buldun numaramı diyecektiniz ? Ben yanlış anlamadım umarım durumu
Tam anladığınız gibi. Daha önce işimle ilgili bişey danışmak için istemişti eşimden telefonumu ozaman bende ver demiştim. Ama hiç bişey arayıp danışmadı bu arada. Ben nebileyim ayıp olmasın diye beni ekleyeni kabul ettim. Eşim mahçup olmasın diye

Ya bu kızlar seninle sid..k yarışında ya da eşine sarmışlar dikkat et

Birde eşin kaç yıldır bunlarla çalışıyor.. O kızla sadece bir kere mi konuştunuz işle ilgili

Birde eşin kaç yıldır bunlarla çalışıyor.. O kızla sadece bir kere mi konuştunuz işle ilgili
Eşim 2 yıldır falan çalışıyor. Ama beni ekleyen kız işe yeni başlamış. Bana msj atan kız beni iş ile ilgili arayacağını söyledi fakat aramadı hiç. Yani bende telefonu bile yok. İlk kez bu msjı attı.

Eşim 2 yıldır falan çalışıyor. Ama beni ekleyen kız işe yeni başlamış. Bana msj atan kız beni iş ile ilgili arayacağını söyledi fakat aramadı hiç. Yani bende telefonu bile yok. İlk kez bu msjı attı.
eşinle samımıler mi peki ? Ya bazı kızlar var hemcinslerini kendileriyle yarıştırıyorlar hele ki karşıdaki kadın güzelse.. ya bu öyle bişi ya da evliliğinizi eşinle ilişkinizi merak ediyor eşinize ilgisi var .. Ben başka bi mantık düşünemedim

eşinle samımıler mi peki ? Ya bazı kızlar var hemcinslerini kendileriyle yarıştırıyorlar hele ki karşıdaki kadın güzelse.. ya bu öyle bişi ya da evliliğinizi eşinle ilişkinizi merak ediyor eşinize ilgisi var .. Ben başka bi mantık düşünemedim
Bilmiyorum bende anlayamadım. Çok moralim bozuk ama. Eşimlede tartıştık konuşmuyoruz. Senin nasıl bir samimiyetin var ki 2 günlük gelen , beni hiç tanımayan kız beni ekleme cesareti gösteriyor. Daha öncesininde çok konusu var aslında. Aynı iş yerinde çalışan bir erkek vardı. Bigün karşılaştığınızda şakayla karışık özellikle başka bir kızın adını vererek kocana dikkat et falan demişti. Ama şaka diye düşündümUtandım sonra çocuğa bidaha soramadım. Sonra eşimin facebookta bu kızı bir kaç kere arattığını ve arkadaşlık isteği gönderdiğini gördüm. Hep böyle küçük küçük şeyler oluyor ama hiç biri net değil ve ispat edemediğim içinde ben paranoyak durumuna düşüyorum. Mesala bir düğüne gittik. O facebookta arattığı arkadaşlık istediği gönderdiği kız canım diye eşimi sarılıp öptü.Sonra benim yanıma oturdu. Benle sohbet etmeye çalıştı. Sorular sordu. Kendimi kötü hissediyorum. Yada bende problem var, bilmiyorum. Napacağımıda bilemiyorum.

Keşke beni kız eklemeden önce bir yüzyüze tanışsaydık. Sizin eşinizin, iş yerinden hiç tanımadığınız biri sizi ekledi mi? Yada eklediğinde eşiniz ben böyle birini tanımıyorum dedi mi?

Eşimin işyerinde çalışan kadın yok. Ama böyle bir durum olsaydı eğer eklenmesinden rahatsız olacaksam baştan eklemem.

En salak insan bile bu tarz bir şaka yapmaz diye dusunuyorum. Bence sen eşini sıkı bir takibe al. Kendisi farkında olmasin.

Bence siz kendi feys'inizi kapatin da, eşinizin feys'ini kontrol altinda tutun. En temizi

bu mesaja kadar olağan geldi herşey de face kapatalım diye tutturan bir adam korkuyordur kesin..
Bende onu anlamadım . Dün kapatalım diye tuturdu.. Zaten kızı tanımıyorum demside tuaf geldi. Sonuçda ben soruyorum bu kim niye verdiği cevap ne bilim ben kim oldu.

Back
X