Ben anlayamadım , sizce nedir ?

Bende onu anlamadım . Dün kapatalım diye tuturdu.. Zaten kızı tanımıyorum demside tuaf geldi. Sonuçda ben soruyorum bu kim niye verdiği cevap ne bilim ben kim oldu.

acaba dün çokmu üstüne gittiniz.. tartışma çıkarttınız.. o da bak benim için face falan önemli değil kapatalım gitsin demek için mi böyle birşey dedi..

acaba dün çokmu üstüne gittiniz.. tartışma çıkarttınız.. o da bak benim için face falan önemli değil kapatalım gitsin demek için mi böyle birşey dedi..
Çok büyük bir tartışma olmadı. Baktm verdiği cevaplar saçma sapan konuşmadım sadece.. Gittim uyudum.

Hakkımda hayırlısı. Herşey de vardır bir hayır.
Düşün ki alakan olmayan bi kadın telefon numaranı bulmuş almış nide güya yanlışlıkla mesaj atmış. Alakan olmayan bi kadın senin mumaranı nerden bulmuş, neden böyle bi zahmete girmiş ??
Kocan madem pınarı tanımıyormuş, sen beni ekledi deyince pat diye nasıl hatırlayıvermişte şaşırmışta falanda filan..
Var bi şey kesinlikle.

Çok büyük bir tartışma olmadı. Baktm verdiği cevaplar saçma sapan konuşmadım sadece.. Gittim uyudum.

o zaman şüphe uyandırıcı bir durum durup dururken face kapatalım demesi..
kızların sizi eklemesinde ben bir sakınca görmedim .. hani belki eşinizi ekleyince sizi tanımadıklarından siz rahatsız olmayasınız diye eklemiş olabilirler..

Eşimin işi dolayısıyla farklı bir şehre yerleştik. Burada tanıdığım pek kimse yok. Eşimin aileside benim ailemde uzakta. Eşimin çalıştığı yerde çoğunlukla hanımlar çalışıyor. Bir kısmını tanıyorum. Yani tanıyorum derken hiç biriyle bir samimiyetim yok. O kızlar sosyal medyadan hemen beni eklediler. Ben çok hoşlanmıyorum bu durumdan aslında.Geçen hafta bu kızlardan biri telefonuma bana mesaj attı. x şirketi aradı ödemelerde bir problem varmış yeniden incelemeni istedi diye . Anlayamadım başta Sonra kusura bakma yanlış oldu eşin diye sana yazmışım dedi. Mesaj normal bi msjdı. Önemli değil yazdım. Hemen ardından tanımadığım başka biri sosyal hesaptan beni ekledi. Kabul etmediğim içinde bilgilerini resimlerini detaylı göremedim.Ama ortak tanıdıklar eşimin arkadaşları. Eşime yazdım sen pınar diye birini tanıyor musun hayır dedi. Ama dedim bir sürü ortak arkadaşın var. Aa evet doğru tanıyorum. Yeni başlayan kız dedi. Beni eklemişte dedim. Şaşırdı. Bu arada anladığım kadarıyla mesajı bana atanla beni ekleyen yakın arkadaşlar.Ne yapim şimdi. Bu olay saçma değil mi?

Anlamadım ki hadi sosyal medya hesaplarından attılar istek diyelim kabul edip etmemek sizi elinizde de ?
Numarınıza nasıl erişmişler NE ALAKA ? Ben mi yanlış anladım konuyu acaba ?Niye size mesaj atıyorlar siz niye sormuyor sunuz nerden aldınız numaramı diye ?

eniyisi bekleyip görmek canım.çok ufak şeyleri toplayıp büyütme bence hem kendine hem evliliğine zarar verirsin.birşey varsa eğer eninde sonunda karşına çıkar ilahi adalet diye birşey var.

Düşün ki alakan olmayan bi kadın telefon numaranı bulmuş almış nide güya yanlışlıkla mesaj atmış. Alakan olmayan bi kadın senin mumaranı nerden bulmuş, neden böyle bi zahmete girmiş ??
Kocan madem pınarı tanımıyormuş, sen beni ekledi deyince pat diye nasıl hatırlayıvermişte şaşırmışta falanda filan..
Var bi şey kesinlikle.
Bencede var . Yani söyle kadın eşimden bir kaç ay önce benim telefonumu istiyor. İşimle ilgili bişey sorucam diye. Eşim vereyim mi diyor. Verebilirsin diyorum. Ama beni aramıyor. Akşam mesaj atıyor sonra pardon yanlışlıkla oldu diyor. Aynı anda da diğer kız beni ekliyor. Diğer kız hiç tanımadığım biri. Eşime durumu söylediğimde birden sinirleniyor. tanımıyorum ne bilim ben kim diye çıkışıyor. Üsteleyince tamam şimdi hatırladım yeni kız diyor . Napım ben şimdii... Neyi ispatlayayım

Bencede var . Yani söyle kadın eşimden bir kaç ay önce benim telefonumu istiyor. İşimle ilgili bişey sorucam diye. Eşim vereyim mi diyor. Verebilirsin diyorum. Ama beni aramıyor. Akşam mesaj atıyor sonra pardon yanlışlıkla oldu diyor. Aynı anda da diğer kız beni ekliyor. Diğer kız hiç tanımadığım biri. Eşime durumu söylediğimde birden sinirleniyor. tanımıyorum ne bilim ben kim diye çıkışıyor. Üsteleyince tamam şimdi hatırladım yeni kız diyor . Napım ben şimdii... Neyi ispatlayayım

valla sürekli kontrol altında tutacaksın..
bu olayın çok benzeri yaşandı burda..

Tam anladığınız gibi. Daha önce işimle ilgili bişey danışmak için istemişti eşimden telefonumu ozaman bende ver demiştim. Ama hiç bişey arayıp danışmadı bu arada. Ben nebileyim ayıp olmasın diye beni ekleyeni kabul ettim. Eşim mahçup olmasın diye

Bu işte bir iş var ! Bu durumu sevmedim :KK43:

''Sinirlenmek'' kendilerini en iyi ele verme yolu. Yedikleri bi haltı sorduğunuzda hemen sinirleniyorlar bu oluşumlar. Erkek demiyorum artık ben bunlara, oluşum bunlar ! :KK62:

Facbook başlı başına saçmalık zaten.
Benim ki açıkken iş arkadaşlarımın eşleri arkadaşlık teklifi yollardı bana da saçma gelirdi.
Muhtemelen eşlerini kıskanıyorlar.
Kayınvalidenin görümcesinin kaynının oğlunun benim faceimde ne işi var mantıken baktığında ama bu konuda yapılacak en iyi şey kapatmak.
Ben kapattım kafam rahat.

canım başta kız seni merak ettiği için eklemiş diye düşündüm
sonra yazıları okuyunca bir adamı dikkat et kocana deyip
sonra msj gelmesi ve biri seni eklemesi ve kocanın seni bastırmak amacıyla kavga etmesi
sonra kızı hatırlaması hiç hoşuma gitmedi orda bir iş dönüyor o kesin pek iyi bir filmde değil

Bilmiyorum bende anlayamadım. Çok moralim bozuk ama. Eşimlede tartıştık konuşmuyoruz. Senin nasıl bir samimiyetin var ki 2 günlük gelen , beni hiç tanımayan kız beni ekleme cesareti gösteriyor. Daha öncesininde çok konusu var aslında. Aynı iş yerinde çalışan bir erkek vardı. Bigün karşılaştığınızda şakayla karışık özellikle başka bir kızın adını vererek kocana dikkat et falan demişti. Ama şaka diye düşündümUtandım sonra çocuğa bidaha soramadım. Sonra eşimin facebookta bu kızı bir kaç kere arattığını ve arkadaşlık isteği gönderdiğini gördüm. Hep böyle küçük küçük şeyler oluyor ama hiç biri net değil ve ispat edemediğim içinde ben paranoyak durumuna düşüyorum. Mesala bir düğüne gittik. O facebookta arattığı arkadaşlık istediği gönderdiği kız canım diye eşimi sarılıp öptü.Sonra benim yanıma oturdu. Benle sohbet etmeye çalıştı. Sorular sordu. Kendimi kötü hissediyorum. Yada bende problem var, bilmiyorum. Napacağımıda bilemiyorum.
Eşinin işyerine süpriz yaptım diye git bakalım bence.. Aniden napacak eşin .. Benim başıma böyle bişi gelse bende eşime ne münasebet neden her iş arkadaşın beni ekliyor diye kızar bişeyler düşündüğümü ima ederdim .. Ya hadi anladık eşinle gönül ilişkisi olsun ya da eşini beğeniyor oşsun seni niye takip ediyor kontrol ediyor ne adilik nasıl bi hainlik ya

Back
X