Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam 5 yıl oldu senı kaybedelı anne Sımdı bende anne oluyorum. Hep anne oldugunda benı anlıcaksın derdın bana. Artık senı anlıyorum anne. Ben senı anlıyorum ama,sen bunu bılmıyosun. Unıversıteye gıttım onuda bılmıyosun. Oku kızım ayaklarının uzerınde dur dedın hep. Ben okudum anne,ayaklarımın uzerınde durdum. Sevdıgım adamla evlendım,cok mutlu oldum butun bunlar olurken sen yoktun Sımdı benımde bebegım olucak. Sen yıne yoksun. Hıc bu kadar aramamıstım senı. Belkıde goruyosun bılmıyorum. Icımde mınık bı can var,tıpkı senın benı tasıdıgın gıbı sımdı bende onu tasıyorum. Sen bana can verdın,bende ona verıyorum. Okudum,adam oldum,evlendım,cocugum oluyor ama sadece senın kızınken hayat daha kolay gelıyordu bana. Sana layık bı evlat olabıldım mı bılmıyorum Keske yanımda olsaydın. Sımdı ben tek basıma o mınıcık bebegı nasıl buyuturum bılmıyorum. Kımseden yardım ıstemek ıstemıyorum. Sen olsaydın yanımda olurdun yol gosterırdın bana. 5 yıldr yoklugun hıc bu kadar canımı acıtmamıstı anne. Kımseyle konusamıyorum,kımseye ıcımdekılerı anlatamıyorum. Kımseye senı ne kadar cok ozledıgımı soyleyemıyorum. Agzım dılım tutuluyor sankı Kelımeler cıkmıyor agzımdan. Benım sana cok ıhtıyacım var anne. Zamanı gerı getırebılseydım eger,senı hıc uzmezdım. Hıc aglatmazdım. Hıc ayrılmazdım yanından. Ama gelmıyor ıste,gıden zamanı getıremıyorum. Bebegımı kucagıma aldıgım gun sen yıne yanımda olamıcaksın. O zaman senı cok daha ıyı anlıcam. Belkı senın bana soyledıgın herseyı bende ona soylıcem zamanı gelınce. Resımlerını gosterıcem senı sorunca. Keske gorebılseydın sende,ne kadar cok ıstedıgını bılıyorum. Ben senı cok ozluyorum anne. Sol yanım acıyor anne dıye bı sıır okumustum sana bı gun ,sımdı benımde sol yanım acıyor
Arkadaslar cok cok ozur dılerım. Amacım kımseyı uzmek degıl. Sadece ıcımdekılerı bırıylerıyle paylasmak ıstedım. Kımseyle konusmuyorum bu konuyu sadece zaman zaman yazıp sonra yırtıp atıyorum. Cok bunaldım ve bu kez paylasmak ıstedım. Umarım kımseyı uzmemısımdır...
Ben de bu aralar hep böyle şeyler düşünüyorum....Annemi kaybedeli 7 sene oldu ve ben hamilelikte doğumda ilk annelik dönemlerinde yanımda olamayacağına üzülüyorum...Ama çok şükür ki babam var Allah ona ,ailemin diğer üyelerine ve geri kalanlarımıza uzun ömür versin...Bi yanını kaybetmek zor Allah yaşayanlara yardım etsin.....[/QU
çok benziyoruz benimde anneni kaybedeli 7 sene oldu. şimdi çocuk düşünüyorum...hep bunlar aklıma geliyor... mezun olduğumu görmedi... düğünümü görmedi...ilk anne oluşumu görmicek.... bu beniçok yaralıyo düşündükçe..... ögle takılıyo bagazıma bişeyler.... garip bir burukluk tarif edemiyorum .... bazen kıskanıyorum annesiyle çocuk bakan kadınları... benimde bir babam var Allah onlara uzun ömür versin.... babanıza ve sevdiklerinize Allah uzun ömür versin...
Ben de bu aralar hep böyle şeyler düşünüyorum....Annemi kaybedeli 7 sene oldu ve ben hamilelikte doğumda ilk annelik dönemlerinde yanımda olamayacağına üzülüyorum...Ama çok şükür ki babam var Allah ona ,ailemin diğer üyelerine ve geri kalanlarımıza uzun ömür versin...Bi yanını kaybetmek zor Allah yaşayanlara yardım etsin.....[/QU
çok benziyoruz benimde anneni kaybedeli 7 sene oldu. şimdi çocuk düşünüyorum...hep bunlar aklıma geliyor... mezun olduğumu görmedi... düğünümü görmedi...ilk anne oluşumu görmicek.... bu beniçok yaralıyo düşündükçe..... ögle takılıyo bagazıma bişeyler.... garip bir burukluk tarif edemiyorum .... bazen kıskanıyorum annesiyle çocuk bakan kadınları... benimde bir babam var Allah onlara uzun ömür versin.... babanıza ve sevdiklerinize Allah uzun ömür versin...
Amin canım hepmizin ailesine inş..Gerçekten yaşamayan bilmez insanın içi bi tuhaf oluyor....Arkadaşım doğum yaptı geçen, annesi yanında ona o bakacak sezeryan olmuş hemen toparlanması gerek diye...Düşündüm benim doğumum böyle olusa kim bana destek olacak...Kayınvalide mi...Anne bu durumlarda çok önemli oluyor ...Hayattayken anne ve babalarımızın kıymetini bilelim.....