Ben annemin gözünde hep fesat ve kötü fikirliyim

seyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
257
0
66
İstanbul
Merhabba arkadaşlar
5 ay oluyor memlekete yerleştim kardeşim annemlerle beraber yaşıyordu şimdi başka eve taşınıyolar sorun olup ta değil ev dardı ondan gelinimiz ev temizliği için ablasını aramış yardım için beni arayıp birşey diyen olmadı bu yüzden bende üzüldüm bana söylemediler diye bugün annemle konuştum telefonla gelini niye arayıp sormuyormusum diye bana kızdı bende o beni hiç aramıyor dedim bu arada ben buraya yeni taşındımbirkere bile yardım edilecek birşey varmı dxiye sormadı benim de içimden gelmiyor onu aramak zaten hep baana mesafeli diyeceksiniz ne yaptında böyle oldu biraz sığıntı gibi davrandım yani hiçbirçeylerine karışmadım zaten bana düşmez kardeşlerimde bana hep öfkeliler bilmiyorum neden hep suçlanıyorum birde beni komşularıma sorun nasıl sana böyle derler diye aileme sitem ederler nasıl davraıyorum bilmiyorum

Siz neden kendinizi aileden soyutladınız ki?
onlar yakınlık göstermiyorsa ilk adımı siz atın bakalım ne olacak.
Kardeşleriniz neden öfkeliler onu anlamadım, herkes size tepkili olduğuna göre farkında olmadan kırcı davranmış olabilir misiniz?
belkide siz hiç bir şeye müdahil olmadığınız için onlarda yanaşmıyorlar olabilir mi?
eğer size karşı kötü bir tutumları yoksa siz arayın hal hatır sorun bakalım e olacak, belki onlarda sizde adım atmanızı bekliyorlardır.

Son düzenleme:
insanın en önemli şeyi ailesidir. ister kurduğu ister doğduğu farketmez ama sana tek diyebileceğim sen ailen için elinden geleni yap ve emin ol ki bugun sen kötüysen yarın o el kızı kötü olur. bu böyledir.kendini uzaklaştrmanın bi yararı var mı sence. gene duyacagını duyuyormuşsun. ben senin yerinde olsam valla herşeyin altından heryerden cıkarım. mesela oraya yeni tasındım dıyorsun al bıgün anneni hadi anne bi gezelim cok sıkıldım de onla iyi vakit geçir bak annen nasılda mutlu olur. bence onlar kadar sen de uzaksın.
a

Hiç bu pencereden bakmamıştım ben ailemi cok seviyorum ben adım atmayı denıyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…