- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 123
- 32
- Konu Sahibi _cankizim_
yok yok ciddi soruyorum bu soruyu
Bilenler bilir aie binasinda kaldigimi.üç taneydik dortlendik.
Benim 3 numarayim.heeneyse konu şu...ben herkesin halinden anlar her derdine yetisirim
Hic birini birbirinden ayirt etmem.hangisinin evine gidersem gideyim(ozellile benden buyuk olanlarin)islerine vs el atarim.
Mesela eltimin biri biraz rahatsiz evine herhangi birsey icin gitsem muhakkak bir isinide yapar cikarim..
Çaya kahvaltiya davet etsem ayirt etmem
Hasta oldukari zaman cocuklarini falan evime getirir doyururum
Ama nedense hep ayirt edilen hasta olunca 8-9saat cocugu aç bekleyen ben oluyorum..
Bazilarina cook sacma gelecek ama suan ki sinirim de şu;buyuk eltinin misafrleri var
Dun bana gelmek istediler tamam buyrun gelin dedim
Neyse misafirler geldi ortancayida aradim cagirdim (kucuk elti yok bu arada)
İki misafirlerin cocugu 3 tanede eltilerle benim cocugum o kadar kadin cocuk agirladim
Ustelik cocuk cigligindan esim uyumaya calisiyor saat 5 de kalkacak ...hersey iyi hos
Dun ki misafirler bugun ortanca eltimde caydalar ve eltim beni cagirmadi
Bumu dert ettigin sey demeyin lutfen zoruma gidiyor'
Eltim eminim cocuklar durmuyor diye beni cagirmadi
Ama benim cocugum iclerinde en uslusu ve ben zaten cocugumu binde bir gotururum
Genelde uyutup giderim...ama benim evime onlar 13 yasindaki erkel cocugunu bile getirir
Size yemim ederim eltimin 13 yasindaki cocugu benim 3 yasinda ki cocugumdan daha arsiz...
Surekli boyle ayirt edilmek zoruma gidiyor
Bilenler bilir aie binasinda kaldigimi.üç taneydik dortlendik.
Benim 3 numarayim.heeneyse konu şu...ben herkesin halinden anlar her derdine yetisirim
Hic birini birbirinden ayirt etmem.hangisinin evine gidersem gideyim(ozellile benden buyuk olanlarin)islerine vs el atarim.
Mesela eltimin biri biraz rahatsiz evine herhangi birsey icin gitsem muhakkak bir isinide yapar cikarim..
Çaya kahvaltiya davet etsem ayirt etmem
Hasta oldukari zaman cocuklarini falan evime getirir doyururum
Ama nedense hep ayirt edilen hasta olunca 8-9saat cocugu aç bekleyen ben oluyorum..
Bazilarina cook sacma gelecek ama suan ki sinirim de şu;buyuk eltinin misafrleri var
Dun bana gelmek istediler tamam buyrun gelin dedim
Neyse misafirler geldi ortancayida aradim cagirdim (kucuk elti yok bu arada)
İki misafirlerin cocugu 3 tanede eltilerle benim cocugum o kadar kadin cocuk agirladim
Ustelik cocuk cigligindan esim uyumaya calisiyor saat 5 de kalkacak ...hersey iyi hos
Dun ki misafirler bugun ortanca eltimde caydalar ve eltim beni cagirmadi
Bumu dert ettigin sey demeyin lutfen zoruma gidiyor'
Eltim eminim cocuklar durmuyor diye beni cagirmadi
Ama benim cocugum iclerinde en uslusu ve ben zaten cocugumu binde bir gotururum
Genelde uyutup giderim...ama benim evime onlar 13 yasindaki erkel cocugunu bile getirir
Size yemim ederim eltimin 13 yasindaki cocugu benim 3 yasinda ki cocugumdan daha arsiz...
Surekli boyle ayirt edilmek zoruma gidiyor