Evet ben aramasam sormasam kimse nasılsın kumru demiyor arkadaş çevrem de var ancak hiç mi kimse merak etmez nasılsın demez bunu anlayamıyorum.Yeri geldiğin de bir araya gelip evime aldığım dışarılarda buluştuğumuz arkadaşlarım var ama o kadar.
Sonrasında kimse ne arar ne sorar topluca buluşmalarda hep varım ama sonrası boş herkes kendi hayatında galiba hiç mi sıkılmıyorlar bir arkadaş sözüne sohbetine hiç ihtiyaç duymuyorlar.
zaman zaman özlüyorum ama artık bende içimdeki bu beklenti duygusunu bastırdim.Kendi kendime yetebilmeyi kimse nasılsın demese bile kendimle mutlu olmayı bilmek istiyorum.Siz de durumlar nedir?
Aynen sanki beni anlatmissiniz.bende oyle durumdayim.toplu gorusmelerde filan cok iyi sicak davranirlar.sonra ayrilinca kimsenin umrunda olmam.ama bende kimseyi aramam soguk bir insanim.ve kendimle barisigim o yuzden umruma gelmiyor.sahte insanlar hayatimda olacagina yanlizlik daha guzel geliyor.az insan cok huzurEvet ben aramasam sormasam kimse nasılsın kumru demiyor arkadaş çevrem de var ancak hiç mi kimse merak etmez nasılsın demez bunu anlayamıyorum.Yeri geldiğin de bir araya gelip evime aldığım dışarılarda buluştuğumuz arkadaşlarım var ama o kadar.
Sonrasında kimse ne arar ne sorar topluca buluşmalarda hep varım ama sonrası boş herkes kendi hayatında galiba hiç mi sıkılmıyorlar bir arkadaş sözüne sohbetine hiç ihtiyaç duymuyorlar.
zaman zaman özlüyorum ama artık bende içimdeki bu beklenti duygusunu bastırdim.Kendi kendime yetebilmeyi kimse nasılsın demese bile kendimle mutlu olmayı bilmek istiyorum.Siz de durumlar nedir?
Ben yine arardım mesaj atardım birsey sormak icin bile olsa ikili görüşme yapardım ama yok kimseden hiç ilgi alaka göremeyince sahte geliyor bana da.Tabi bazılarının yapısı da böyle olabilir ama ne bileyim insan nasılsın diye bin yılda bir olsa aranmak istiyorAynen sanki beni anlatmissiniz.bende oyle durumdayim.toplu gorusmelerde filan cok iyi sicak davranirlar.sonra ayrilinca kimsenin umrunda olmam.ama bende kimseyi aramam soguk bir insanim.ve kendimle barisigim o yuzden umruma gelmiyor.sahte insanlar hayatimda olacagina yanlizlik daha guzel geliyor.az insan cok huzur
Bosverin yaninizda cekirdek aileniz varsa kimseye muhtac degilsiniz.siz kendinizi onlara muhtac gormeyin.benim hayat felsefem net arayani ararim aramayanida silerim.umrumda olmaz.hayatimda dis kapinin mandali kadar gereksiz insanlari tutmak icin kirk takla atmam.akraba degil kandan degil ne gerek var onlarin aramasina.ben boyle mutlulugu sectim artik hicbi insan istemiyorum yabanci.insallah sizde mutlulugu bulursunuz hayatinizda onlarin aramasina ihtiyac duymadanBen yine arardım mesaj atardım birsey sormak icin bile olsa ikili görüşme yapardım ama yok kimseden hiç ilgi alaka göremeyince sahte geliyor bana da.Tabi bazılarının yapısı da böyle olabilir ama ne bileyim insan nasılsın diye bin yılda bir olsa aranmak istiyor
Siz de aramayın.. ilişkiyi kesin..Evet ben aramasam sormasam kimse nasılsın kumru demiyor arkadaş çevrem de var ancak hiç mi kimse merak etmez nasılsın demez bunu anlayamıyorum.Yeri geldiğin de bir araya gelip evime aldığım dışarılarda buluştuğumuz arkadaşlarım var ama o kadar.
Aynı benÇok merak ediyorum kendimi
Başıma birşey mi geldi
Öldüm mü kaldım mı
Hiçbir haber yok kendimden
Bu sabah kapımı çaldım
Kapıyı açan kendim
Bir süre kendime baktım
Bu güleç yüz bendim
Oh ne güzel bir sabah
Bugün de yaşıyorum demek
Benden başka yok kimsem
Beni merak edecek.
aziz nesin'in çok sevdiğim "yaşıyorum demek" şiiri aklıma geldi.
Çok merak ediyorum kendimi
Başıma birşey mi geldi
Öldüm mü kaldım mı
Hiçbir haber yok kendimden
Bu sabah kapımı çaldım
Kapıyı açan kendim
Bir süre kendime baktım
Bu güleç yüz bendim
Oh ne güzel bir sabah
Bugün de yaşıyorum demek
Benden başka yok kimsem
Beni merak edecek.
aziz nesin'in çok sevdiğim "yaşıyorum demek" şiiri aklıma geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?