Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Köpek sesi gibi çiğlikler yapacak tıynette ama mükemmel koca birden sessizliği görünce Allahım ben naptım diyecek pişmanlıktan her gün kahrolacak tabii
evet ilk etapta şoktan sonrasında böyle bir saçmalığın mantıkı bir sebebi olamayacağından sormadım. Böyle bir saçmalığın nedeni değil özürü olur fakat onuda görmediğim için eşimin gitmesini istedim.
Bu yorumdan sonra eşin ve evliliğin iğrençti bak kendini kandırıyorsun muhabbeti başlamasın lütfen tekrar çok komik bir kısır döngü
Daha önce de yapıyordu yani, e o zaman tepkisiz kaldığınız için bunu kalıcı hale getirmekte beis görmemiş. Aslında sizin bu fazla sakinliğinizi, tepkisizliğinizi değiştirmenizi öneriyorum konudan gitmeden önce.
Daha önce derken evet oluyordu tartışmalarımız. Yazdığım çok net şeyleri herkesin istediği ve görmek istediği gibi anlaması çok ilginç. Her evliliğin dinamiği çok farklıdır size göre tepkisizlik bana göre en büyük tepki. E adam seni ve tepkisizliğini takmadı döngüsüne de girmeyelim evet takmadı napim arayıp niye mi takmadın diyeyim. Şu an kafamı toplamak İçin beklemedeyim diyorum hala mutlu ve memnun olmuyorsunuz. E sürekli eee ne yapacaksın vs. Bilmiyorum ki zaten bu yazdıklarımdan sürekli zaten bışanmicaksın zaten affetmeye meyillisin gibi çıkarımları nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum. Hep böyle çıkarım yaparak düşünmek çok zor olmalı
Bize yaptığınız çıkışların onda birini kocaniza yapsanız bu kadar ileri gitmezdi aslında adam .
Emir eriniz olmadığımıza göre istediğimiz şekilde konuda yorum yaparız bu kadar çıldıracak birşey yok
Bize yaptığınız çıkışların onda birini kocaniza yapsanız bu kadar ileri gitmezdi aslında adam .
Emir eriniz olmadığımıza göre istediğimiz şekilde konuda yorum yaparız bu kadar çıldıracak birşey yok
Benim gibi sakin ve tepkisiz bir insanın sizin gibi hiç tanımadığı ve üstelik benim konum İçin mesai harcayan insanlara çıldırabileceğini nasıl düşünebildiniz sizin yorumlarınızdan bir rahatsızlık duysam engellerim zaten. Ama sizin birbirinizle yazdığınız yorumların bildirimi geliyor bana.
Susar susar eskiye döner kısmına katılıyorum ama herkesin bamteli var tabi eşimde öğrenecek. Benim anlamadığım hayır iğrençti evliliğiniz hep değersiztiniz vs tarzı yorumlar saçma sapan bir şekilde evliliğimi anlatıyorum duruma odaklanmak yerine. İnsanlar tavsiye vermek yerine hayır hayır sizin evliliğiniz evlilik değildi zaten çok değersiztiniz bakın hanımefendi değerli olsanız size böyle yapmaz vs yazmaktan olaya bakmıyor. Herkes insanların evlilği hakkında yorum yapıyor halbuki geçmişi ve geleceği bırakıp şu ana odaklanalım daha çok yardımcı oluruz birbirimize
Sizin ısrarla anlamadığınız ne biliyor musunuz eğer zannettiğiniz gibi iyi giden bir evlilik ve sizi seven saygı duyan bir eşiniz olsaydı en büyük kavgayıda etseniz bu adam bu saygısızlığı size reva görmezdi. Hatta aklına dahi gelmezdi böyle yapmak. Muhtemelen sizin naifliğiniz üzerinden devam eden bir evlilik bu. Siz adamı sürekli affetmeye meyilli olduğunuz için bu adamın gerçek yüzünü ya göremediniz ya da görmemeyi tercih ettiniz. Bence siz haklı olarak yıllardır fark etmediğiniz değersizlik hissi yüzünüze tokat gibi çarptığı için kabullenmekte zorluk çekiyorsunuz.
Yorum yapan, okuyan, vakit harcayan, benim için üzülen herkese çok teşekkür ederim. Benim için sanal dünyada iç dökmek gibi bir şeydi. Ama artık gerçek dünyaya dönüp işim çocuklarım evim yüksek lisansım ve hayatımla daha çok ilgilenmeliyim. Teşekkürler.
Benim gibi sakin ve tepkisiz bir insanın sizin gibi hiç tanımadığı ve üstelik benim konum İçin mesai harcayan insanlara çıldırabileceğini nasıl düşünebildiniz sizin yorumlarınızdan bir rahatsızlık duysam engellerim zaten. Ama sizin birbirinizle yazdığınız yorumların bildirimi geliyor bana.
Aslında pek bir mesai harcamafim bu dördüncü yorumum falandır . Ben sadece sizin psikolojinizi anlamadım gerçekten değişik birisiniz neye kizarsiniz neye tepkisiz kalırsınız anlamadım
evet ilk etapta şoktan sonrasında böyle bir saçmalığın mantıkı bir sebebi olamayacağından sormadım. Böyle bir saçmalığın nedeni değil özürü olur fakat onuda görmediğim için eşimin gitmesini istedim.
Bu yorumdan sonra eşin ve evliliğin iğrençti bak kendini kandırıyorsun muhabbeti başlamasın lütfen tekrar çok komik bir kısır döngü