- 14 Eylül 2014
- 20.982
- 100.474
- 798
- Konu Sahibi mevsimhepbahar
Değerden bahsedip sonra size köpek denmesini yutup barışmanın doğal olmasından dem vuruyorsunuz.Merhaba bir yandan da ders çalıştığım ve çocuklarla ilgilendiğim için ara ara bakıyorum foruma. Ben yazdığınıza şu yönden katılmıyorum. Ben sadece ben olduğum İçin değerli olmalıyım x’in annesi , y’nin eşi olduğum İçin değil yA da mesleğimden dolayı olmamalı benim değerim ben sadece ben olduğum İçin değerli ve özel hissediyorum kendimi. Yaşadığımız ülkede çok nadirdir ah bu benim eşim yA da çocuklarımın annesi vs diye kocaların eşlerine değer vermesi. Yoksa onca cinayet fiziksel ekonomik duygusal şiddet neden olsun… benim çevremdeki herkes bana ilk önce ben olduğum İçin değer vermeli. Hepimize öyle bence.
Evliliğin iyi olması kavgasız olması değildir mesela. Çünkü bir taraf her şeye susuyorsa bu sadece suskunluk örtüsüdür.
Ayrıca adam sizi hala ciddiye almıyor bunun da farkındasınız ve değerden dem vuruyorsunuz. Size siz olduğunuz için değer verse bir özür dilemez miydi? Öyle boşverdi ve gitti. Size değer verse af dilerdi, kabahatini anlardı. Düzeltmeyr çalışırdı. Sizin affedici yanınızdan emin evliliğiniz sorunsuz olmasından değil sizin suskun kalacağınızdan emin.