• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben arayınca köpek sesi çıkıyor

Size en ufak bir açıklama bile yapma gereği de duymamış. Yaptığım da sonrada gösterdiği umarsiz tavırda çok onur kırıcı.
Ama siz hiçbirsey yapmayacağınız için bunları yazmanın oturduğunuz yerde kendi kendinize üzülmekten başka bir işe yaramayacak
Siz olsaydınız ne yaparsınız acaba, boşanırmıydınız acaba? Başka bir yol bir çare yok mu ?

Tepkisiz değilim benim tepkim bozulduğum insanlarla konuşmamak. Sindirdiğimi nereden çıkardınız sadece şuan önceliğim sınavlarım. Mantıklı düşünmeye ihtiyacım var
Sindirmişsiniz demedim hanım efendi sindirmiş gibisiniz ve bu çok üzücü dedim.
İnşallah sınavlarınızı verip refaha çıkarsınız :kahve:

Hanımlar merhaba, genelde iyi giden bir evliliğim vardı. Her evlilikte olduğu gibi eşimle ara ara tartışmalarımız oluyor tabiki en son 1 ay önce tartıştık küstük sonra barıştık vs. Her şey çok normal giderken çocuğum yanındayken eşimi aramıştım konuştuk sonra teli oğlum aldı dediki anne sen arayınca babamın telinde kuru kafa çıkıyor ve köpek havlaması sesi oluyor ve seni dırdıdır diye kaybetmiş. Önce çok bozuldum ama belli etmemeye çalıştım fakat kendimi çok değersiz ve küçümsenmiş hissettim ve eşime küstüm. Çok saçma bir durum. Nasıl davranmam gerekli acaba? Kafam çok karışık.
Direk boşanma sebebi ne demek köpek sesi ben bile çok sinirlendim ne münasebet canım

Direk boşanma sebebi ne demek köpek sesi ben bile çok sinirlendim ne münasebet canım
Aklım almıyor yukarıda bir yorumda bir arkadaşın dediği gibi yanımda iyi dışarıda arıyorum köpek sesi. Bir de sık sık arardım yani. En üzücü kısım da benim buna üzüleceğim düşünmemiş olması ya da bunu takmamış olması

Aklım almıyor yukarıda bir yorumda bir arkadaşın dediği gibi yanımda iyi dışarıda arıyorum köpek sesi. Bir de sık sık arardım yani. En üzücü kısım da benim buna üzüleceğim düşünmemiş olması ya da bunu takmamış olması
Bunu nasıl layık görebiliyor bunu aklım almıyor benimde

Kavga etmeyi gürültüyü patırtıyı hiç sevmem ben çok kavgalı bir evde büyüdüm aynısını çocuklarım yaşasın hiç istemem

Siz olsaydınız ne yaparsınız acaba, boşanırmıydınız acaba? Başka bir yol bir çare yok mu ?
Benim vereceğim tepkiden sonra boşanmaya giderdi bu olay muhtemelen.

Herkes için aynı olmaz sonuç. Boşanma olmasa bile, birşeyler söyleseydiniz, oğlunuzunda olduğu bir şekilde sizden özür dilemeliydi eşiniz. Çocuğun buna şahit olmasi, sizin sessiz kalmanız, babasının da umursamaz olması hepsi kötü bir izlenim hem anne babası hem de ilişkiler konusunda.

kolay degil herkesin kocasi da bir degil maalesef ben yedirebilirim mesela esime
Ama karsiniz da ayi varsa bu bile zor
Canim biliyorum kolay olmadigini ama saygi hersey benim icin heleki evladımın yaninda bu duruma düşürülürsem ..

Back
X