Ben artık bıktım

papatyalitac

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
219
63
13
Ablalarım sizden fikir isteyecegim hesap annemindi sanirım neyse annemle babam kavga ediyorlar sürekli babam hemen bagiran bir tip annemin ustune yuruyecekti az kalsin odama gidip agladim ya gercekten bosansalar daha iyi ama engelli ablam var napicam bilmiyorum okuyorum ders calisiyordum calisasim gelmedi hep boyleler hergun tartisma bazen boyle buyuk kavga oluyor biktim artik lütfen ise yarayan bir fikir verin bana evden gitmek istiyorum

Tartışma konusu ne? Büyükler tartışır çocuklarda üzülür ay canım üzülme aç bir müzik dinle seni rahatlatır

Annem dis yaptiriyor rahatsiz sehir disindan akrabamiz geldi babamda onlari yemege cagirmak istiyor cuma cagiralim iste diger akrabalari da cagirayim diyor birde soylemis onlara falan ordan cikti konu bagiris falan annem yani ben rahatsizim ne misafiri falan dedi babamda tartisma uzayinca bosanalim falan dedi cok kotuyum kac kere biktim artik bu kavgalardan

Ablalarım sizden fikir isteyecegim hesap annemindi sanirım neyse annemle babam kavga ediyorlar sürekli babam hemen bagiran bir tip annemin ustune yuruyecekti az kalsin odama gidip agladim ya gercekten bosansalar daha iyi ama engelli ablam var napicam bilmiyorum okuyorum ders calisiyordum calisasim gelmedi hep boyleler hergun tartisma bazen boyle buyuk kavga oluyor biktim artik lütfen ise yarayan bir fikir verin bana evden gitmek istiyorum
Hangi hesap?

Back
X