Ben artık bizim toplulumumuzdan iğrenmeye başladım

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Sabah sabah canım inanilmaz sıkıldı işyerime bi bayan geldi bazı işlemlerini yaptik boşanmiş bayan. Bayan neyse gitti o sırada su almaya gittim bizim burdaki beyinsiz erkeklerde bi araya gelmiş bayanın boşanmiş olmasını konuşuyorlar öyle tahmin ettim huylarıdır benim yanımda bayanlari eleştirmezler çünkü kızarım ya geldim birisiyle zaten konuşmuyorum konuşma tarzinida çok iyi bilirim bunun gibilere vur kaç yaparlar felan ya yemin ederim midem bulandı ya bu erkekler tükensin artik çıldırcam hayır yani bunu diyen terbiyesizin eşide parasi için evlendi kendisiyle kendide çok iyi biliyor sen oturda kendi derdine yan yaa bu nasıl bir toplum ben anlayamıyorum bekar olursun ayri dert evlenir anlaşamazsin ayrı dert ay sakinleşemiyorum sanırım

malesef bunu doğrudan benim, sizin, başkasının düzeltme gibi bir durumu yok. bu zihniyetteki kişilerin kendilerini infilak etmesi gerek

yaramı deştiniz

tiksiniyorum bende bu tiplerden

üstelik içlerinde okumuş olanlar ve kadın olanların bu tarz yorum yapması

zihniyet çöplük
Özür dilerim sadece çok sinirlerim bozulunca paylaşmak istedim bunun işte malesefki okumakla alakasi yok ben burda anne babalara kızıyorum aslında çocuk yetiştirmeyi sanırım toplumumuz bilmiyor

Evlenmek kadar boşanmak da çok doğal. Mutsuz kadınlar huysuz adamlar leş gibi bir ömür sürmekse ayrılıp herkesin yoluna bakması daha mantıklı.

Kendileri muhtemelen ayrılmayı istese bile beceremez.
Elbetteki öyle.yok kendileri mutsuzluktan gebersede yapamazlar çünkü kendileri gibi düşünen pislik çok ya kabul edemezler

Bence eskiden daha da kötüydü. Şu an yine daha iyi durumda. Gerçi hala bazı hemcinslerimiz eşleriyle ilgili konuşurken, "o bekar, o boşanmış" diye kadınları yaftalıyor ama olsun. Yine de eskiye göre daha iyi.

Onların gelen kadının arkasından konuşması kadar sizin bir başkasının evliliği hakkında konuşmanız çirkin değil mi? Kendimizden başlayalım önce düzeltmeye.
Ben gidip orda burda onun evliliğini asla konuşmadim bu duruma çok sinirlenince içimden geçirdiğimde bu oldu

Back
X