Ben artık dayanamıyorum

önceki sayfalari okudumda bence kaynana onu hic istemedigini düsünmüs yani evlenince ona posta koyucan evine bile belki almiyacagini düsünmüs.belki bu yüzden böyle yokusa sürüyo isi.
esindede hata var oda anasina cigdem seni istemiyo filan dememeliydi anne biz bir yuva kurucaz senin yerin belli olsun bizim yerimiz belli olsun arada birbirimize gider geliriz demeliydi.anladigim kadariyla esin hic de öyle dememis direk cigdem seni istemiyo demis kaynana olcakda fitlenmis bence.hersey erkekde bitiyo o agzini acip birsey demezze eger bütün evliliginde bu sekilde kaynanan ne derse onu yapacak esin öyle gözüküyor.
restini cek olursa olur olmazsa her isde bir hayir vardir de cek üstüne bir silgi gecsin...

ben istemiyordum zaten ama aynı ev üstüne ev olmaz benim derdim kadına gelmesin gitmesin görüşmicez para pul yollama demedimki ben nişanlıma ayda bir git istiyosan haftada bi kere git gör ihtiyacı varsa dedim..
herkes bitti gözüyle bakıyo canım ya anam babam bile ne zaman mahkemeye gidilecek ne zaman sonuçlanacak diye bekliyo direk sormuyolar bana ama bekliyolar annem dedi bir kez kızım neyi bekliyorsunuz diye...
bende bilmiyorum neyi beklediğimi ama ne o hadi boşanacaz diyo ne ben diyorum... zamana bıraksak ne olacak sanki onda o ana varken bizdede gurur varken napacaz bilmiyorum???

Canim eesin Corumlu galiba. Ben de Corumluyum. Az cok Corumlu kadinlari bilirim.
Ic Anadolu kadini. Ogluna duskun.
Anne guc gosterisi yapmak istemis. ben ne dersem oglum benim dedigimden cikmaz. ben anasiyim. sen kimsin?
oglumu bosatmaya bile kudretim var gostergesi.
ya benim anlamadigim abisi var esin neden bu kadar takik annesine?
esini tanirsin senden vazgecer mi?

bence biraz goz dagi ver. ac bosanma davasini. eger seni seviyorsa tekrar evlenirsiniz. yok seni sevmiyorsa zaten balik bastan kokmus demektir.
korkma ya.

hakim zaten bosamayabilir.

nisanlina cok belli etmissin onsuz olamiyacagini biraz gözünü korkut resti cek git ver mahkemeye ne kadar kararli oldugunu görsün o gene kabul eder dönersin diye umutlaniyo sana birsey diyeyim mi asla kabul etme yoksa hayatin boyunca o kaynananin ettiklerini cekersin hicde akli basinda görmüs gecirmis bir kaynana degil o,,, ben böyle anladim anlayissiz insanlardan herseyi bekle..
bide komik birsey geldi aklima su evlendirme programlarina basvrun belki bi koca bulurda birakir sizinle ugrasmayi:))yanlizlik basina vurmus ogluyla senle ugrasiyor baksana:)

Son düzenleme:
Ne gudubet bir kadınmış o öyle yaaaa, insan evladının sevdiği insana böyle mi davranır...

ogluna gercekten kiymet verse sevse, gelinini de sevmek icin ugrasir büyükler sevgi anlayis gösterecek ki kücüklerde saygi sevgi versin.basimizin üstüne koyalim degilmi.
ama taslar basindan yerinden oynamis, bir daha yerine koymak cok zor.güven ve sevgi bitmis gelin kaynana arasinda.
bundan sonra iyi seyler olmaz kabul ederse ayni evde yasamayi.
hersey dahada kötüye gider eminim.
kaynana kiskanacak oglunu
olmadik seyler yapicak
gelin sinir olucak kavga kiyamet olucak ismi:umursamaz:

Son düzenleme:
istanbuldaki ev kayınvalidenizin mi?eğer öyleyse o evinde otursun siz kiraya çıksaydınız.kadın demekki evini bırakmak istemiyor veya çorumda oturmak istemiyor.

Annesi takılara yanaşmadığı gibi mahkeme masraflarını sizin ödemeniz için bekliyordur dava için .
Rabbim büyük sizin karşınıza öyle birini çıkarsın ki ben Allahın sevgili kuluymuşum deyin.
Allah hakkınızda hayırlı ,hakkınızda hayırlı olanıda gönlünüze razı eylesin işallah .

eşim çorumlu değil ama anası ve anne tarafı çorumlu çorumdalar...
aklımın almadığı bu zaten bir anne nasıl bu kadar pervasız olur sözüm ona gözyaşı döküyomuş banada beddua ediyodur
eşimin babası aradı bu olaylardan sonra iki lafından biri kızım çiğdemim yapmayın etmeyin dedim baba durum böyleyken böyle ben hala kadınla alakalı en ufak kötü bişey söylemedim ve bana bunu dedi bende bunu dedim diye detay anlatmıyorum adam kadınla boşanalı 4-5 sene falan olmuştur belki daha fazla...ben adamı sadece istemeye geldiği gün gördüm sonrasında ya da öncesinde hiç muhabbetimiz yoktu isteme oldu yüzük takıldı ben sağlığını sıhhatini sormak için her hafta aramışımdır atlamadan..
adam ne kadar boşanmış olsada 20 yıllık karısı hakkında iki tane evlat veren kadın hakkında beddua eder mi bana diyoki kızım o kaynanan olacak kadının allah b.... sını versin allah onun ca... alsın falan diye konuşuyo...bunları duymak benim için hoş değil öyle deme Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin baba dedim... en sonunda da hala baba diye konuştum ((bugün konuşsak yine baba derim))allahın emri peygamberin kavli dediniz hakkınız geçti helal edin dedim kapattık...
ben eşimede üzülüyorum yazık mutlu olamıcak bir gün için sevmedimki ben onu şimdi unuttum yenisini bulur severim diyeyim.. acısını illaki yaşıcam ama Allahımda hayırlısı ise eylesin değilse uzak eylesin... Sabrını versin...

bu yasadıklarının bır mukafatı ıllakı olacak bunu hepımız bılıyorum canım...
ama oyle ama boyle bır sekılde sen mutluluga ulasırsın...
tek temennım esının gozunun acılması...
sen herseyın en ıyısını hakedıyorsun...

inşallah aydasu inşallah ...
ben hala gittiğimi haber verip vermeme konusunda kararsızım bide bi gelişme daha 02:37 de aramış mı çağrı mı yapmış bilmiyorum sabah görünce farkettim...
bende sesimi çıkartmadım henüz..

canım fedakarlık yapma bu konuda geliyorsa annesini susturup herşeyi halledip gelsin kararlı ol, severken ayrılmak en zorudur biliyorum; ama bişeyleri sineye çekersen hep çekmek zorunda kalırsın

kayınpederinin söyledikleride çirkin sözler insan hiç oğlunun annesi için öyle söylermi herne olduysa oldu.seni iyicene soğutuyor,adamın biraz daha ara bulması lazım.insanlar büyükşehirde yaşamaya alışkınsa ufak yerleşimlerde yapamıyorlar kayınvaliden belki o yüzden evini bırakmıyordur.zannedersem ev kayınvalidenin,onu kendi evinde bırakın sizde kiralık eve geçin madem tayincisiniz nerde ne kadar oturacağınız belli olmaz.bu iş inada binmiş bi tarafın geri adım atması lazım.sizede yazık birbirinizi seviyorsunuz harap etmeyin sevginizi.siz teklif edin başka bi ev tutalım diye.

Yok canım...
Ev arkadasla esının kı suan oturcakları ev kıraydı zaten...
Esı annesıne de kardesıne memlekette ev yaptırdı ama kadın oturmuyor orda oğlunun yanı dıye dıretıyor...

Bu arada konu sahıbı arkadasımız dun aksam ış dolayısıyla yurtdısına cıktı, cuma gunu donecek...
O vakte kadar cevap yazamayacak kendısı...
Bildireyım dedım...

kizlar ben en son pazartesi gunu ucaga binmeden konustum esimle sesini duymak icin aradim iyi yolculuklar dedi.. alelacele yaziyorum.. gunduzden konustuk yine ya buadam beni deli edecek o kadar bezmiski hayatindan hic bir beklentisi yok umudunu kaybetmis hayat ne getirirse onu yasayacak mucadele edecek dermani yok anne baba ayri ben zaten bir sifir gerideyim sende yoksun ne icin neyin derdine duseyim diyo hani aciyomusun desen acima degil ama kiziyorum ya bi insan bu kadar eli kolu bagli kalmayi nasil yedirebilir kendine yaa ben mi ateslemeliyim napmam lazim bilmiyorum kendimede kiziyorum sen herseyi goze alabilecek kadar gozun karayken bunun bu kadar hayata karsi pasifligine ne zamana kadar dayanabileceksin diye...
cuma gunu Allah kismet ederse donecegim bu olay artik bi karara varsin istiyorum bir aydan fazla oldu aci cekiyoruz ama hic birsey yapmiyoruz bunu aklim almiyo iste ya hep ya hic dememiz lazim diye dusunuyorum eli kolu bagli oturmak bana gore degil sinirlerim yipraniyor artik ... siz ne diyosunuz????

senin aileden birisi gitsin konussun kaynananla, eger hala daha diretiyorsa mahkemeyi aciyoruz desin.kesin ve kararli konussun.eger hala daha inat ediyorsa bosan canim hiiiiiic üzülme evlenip cocugun olup baba evine geri dönmek var,,, birde isin basinda anlayip ayrilmak var sence hangisi?

canim donunce esini al karsina, enine boyuna konusun. yani bak tartisma havasinda olma. ilimli olarak ikna et. soru sor.

mesela biz ne icin ayrildik de. anneni birakmak istemeyebilirsin. ama biz nikahlandik ayrildik. bu arada annen sana yapici bir sey soyledi mi de? gercekten bunu samimiyetle ictenlikle soruyorum de. annen fedakarlik edip oglum benim yuzumden yuvan yikilmasin, benim zaten yeni evlilerin yaninda ne isim var dedi mi de.
verecegi cevaba gore sen de devam edersin. evet dedi derse o zaman neden isi sen zora sokuyorsun de. anneni onemsiyorsun anliyorum ben de zaten gitsin gelsin istemiyorum demedim de. buyursun ama ben beraber yasamayi kabul edemiyorum. eger annen kabul ediyorsa neden sorun edip isi cikmaza soktun de.

yok annen kabul etmiyorsa simdi benle ne isin var. annen beni istemiyor ben anneni. su andan sonra isler duzelse biz bir arada mutlu olabilir miyiz sence ya da annenin gercekten iyi niyetli olduguna nasil inanmami beklerdin bundan sonra vs vs gibi bir konusma hazirla.

canim isin zor insallah esini kazanirsin.

biz cuma günü buluştuk.. oturduk karşılıklı nolcak bizim bu halimiz diye kafa patlatıyoruz ya kavuşsak aynı evin içine girsek bu kadını atamayız bugün olmasa ilerde bigün muhtaç olacak o zaman gelecek sanada sabret herşey güzel olacak diye toz pembe bir hayatı sunamam zor olacak bizim için diyo alnını dayadı alnıma ben mücadele gücümü kaybediyorum hiç bişeye şaşırmıyorum artık öyle nefes alıyorum diye konuşuyo bırakmış adam mücadeleyi...
dedimki seni bir daha ben aramıcam yapma nolur benim arayacak yoluna çıkacak yüzüm yok diyo bunun yüzle bir alakası yok dedim özlesen dayanamazsan ararsın dedim
sen ben günümü gün ediyorum mu sanıyosun sana dua ediyorum çok mutlu ol diye daha iyi şeyleri daha güzel bir hayatı hakediyosun diyo hem kucağına gömülmek istiyorum hem ne olcak diye seni mutsuz etmekten korkuyorum ya sabır gösteremeyip sonra sen vazgeçersen benden ya nefret edersen diyo ..
sen aptalsın körsün hala görmüyosun dedim yaa hayatın gidiyo elinden bir insan bu kör olamaz kendi mutluluğunu bu kadar kıyıya köşeye atamaz dedim ne oldu saçımın bir teline kurban ediyodun herkesi ne oldu sensin benim yaşama kaynağım diyodun ne bu kadar seni geriye atan ya benide bi kenara bırak kendin için silkelen dedim.. ağlaştık kaldıramıyorum bu yükü sensizlik yakıyo içimi ama niye biz mutlu olamadık diye kaderi suçluyo..
elimi aldı avcunun içine parmaklarımı okşuyo senin ellerine benzeyen elleri olcak çocuklarının falan demeye başladı kapattım elimle ağzını... bir insan bu kadar pes etmiş olabilir mi yaa ..
konuşamadık bile boşanma işlerini o açamıyo ben açamıyorum...

ama bir karar aldım 3. günüm bugün aramıcam kendime işkence yapmak istemiyorum seviyoruz ama bişeyde yapamıyoruz bu böyle süremez bir karar vermemiz lazım ben en azından kendi payıma düşeni uygulayacağım arama mesaj görüşme yok soğuyana kadar en fazla bir kaç hafta verdim kendime silmeye çalışıyorum bir şekilde eğer olmayacaksa yine olmaz ama beynimi toparlamam lazım akıl sağlığımı korumam lazım...

Canım ya okudukça kendi evlenmeden önceki durumlarımız geldi gözümün önüne..
bizde çok savaş verdik tam 5 yıl.. Rest çektik evlendik tek başımıza ...Ama olmuyor be güzelim eninde sonunda annesi yinede dahil oluyor yaşantına bir şekilde..
Hele birde kindar ve kötüyse asla unutulmuyor geçmiş silinmiyor.İnsanın canını sonradan daha bir katmerli yakıyor...Keşke rahat bıraksalarda böylesi sevdalar yarım kalmasasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…