- 2 Ekim 2014
- 585
- 183
- 33
- 29
- Konu Sahibi Kahvedelisiii
-
Buna da müsade etmiyorlar evdeyken dışarı çıkmak istiyorum sen daha dün çıkmadın mı diyorlar oysa ki 4 de evde oluyorum.Belki de en güzeli barışmamaktı ama annem de cahil kendi kendine yapamazdı nereye baksam bir çıkmaz.Ah be güzel kızım, bende boşanmış bir çiftin çocuğum, bu işlerde en büyük hata çocuğun bu şekilde hırpalanması
Annen ve baban hiç barışmamalıydı
Çocuklar tabiki ister ebeveynleri bir arada olsun ama geçinemeyen insanlar bir arada olmaya zorlandıkça böyle tatsız şeyler sürekli yaşanıyor, sana önerim onların diyaloğundan uzak dur, annen belli ki yaşadığı her şeyi sineye çekmiş ve bu işi böyle devam ettirecek, sana düşen okulunu bitirmek biraz da psikolojik destek almak. Her şeyi taşımak zorunda değilsin,gencecik bir insansın sen, oku, gez, arkadaş çevrenle takıl, müdahil olma onların sorunlarına, sen yanlışı zaten görüyorsun, her şeyin farkındasın, mümkün olduğunca uzak durup kendi şartlarını oluşturman gerek, bırak ne yaparlarsa yapsınlar, kendi sağlığın , kendi ruh halin onların kinden çok daha önemli.
Amin alışmışlık sanırımAllah yardımcın olsun
annen neden boşanmıyor halen
bırakın gitsin babanız
Bende seviyorum babamı ama bazı şeyleri sindiremiyorum.İlk aşkınızı anneniz ile paylaşırken bir de bir sürü kadınla paylaşıyorsunuz.Umarım öyledir sevindim sizin adınıza :)Bende seni en iyi anlayanlardanim..benimde cocuklugum babamin annemi aldatmalari ile gecti ama annem bosanamadi bosansaydi kendi ailesinden destek yoktu benimde icimde hep yaradir bu ama cok sukur artik annem babam aralarindaki sorunlari duzelttiler yada annem bize yansitmiyor ne yapayim babam obenim anneme yaptigi herseye ragmen cok seviyorum babami
Hasta değil çok şükür ama ruhsal sıkıntıları var hep sessiz kalır yalnız kalmak ister.Cok zor durumun annende hasta sanirim niye oadamin yanina geldiniz ki offya
Zaten bende ruhsal hastaliktan bahsediyorum benim annemde yillarca alkolik kumarbaz kocayi nasil cekti anlamiyorum hayatini ve bizim hayatimizi mahfettiHasta değil çok şükür ama ruhsal sıkıntıları var hep sessiz kalır yalnız kalmak ister.
İçince değişik bir adama dönüşüyor yakıştıramıyorum babama.AminLutfen okulu bitir ve anneni o pislik adamdan kurtar boyleleri.nefsi icin.dgmus babalik.insanlik sifatina yakindan.uzaktan alakalari.yok.. annene cok.uzuldum en.cok.ona siz kendinizi.kurtarirsiniz kardesinde ama annen o.kadin cok cagresizCenabi Hak onu.islah etsin.yuregine merhamet versin sizlere sabir versin
Evet depresyonda annem.Zaten bende ruhsal hastaliktan bahsediyorum benim annemde yillarca alkolik kumarbaz kocayi nasil cekti anlamiyorum hayatini ve bizim hayatimizi mahfetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?