ben artık kimseye güvenmem...sizde güvenmeyin..

hezarfen00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
84
0
0
İstanbul
daha önceki konumu okuyanlar beni daha iyi anlar...bana hemen evlenelim diyen, neden diye sorduğumda seviyorum diyen erkek müsvettesinin bugün resmini gördüm...nasıl bir resim mi????????kızın biriyle çimlere oturmuşlar kız buna yaslanmış , kızın üzerinde onun ceketi var......ayrıldık bitti tamam ne hali varsa görsün ama bu kadar da olmaz ya..erkekte biraz onur olmalı dimi..bu kadar kısa sürede başka biri...inanamıyorum ya...çok sinirliyim kızlar...gel de sen bundan sonra güven insanlara...tabi güvenebilirsen..iyiki olmamış...çoooooooook sinirlendim ama ya...neden böyle yapıyorlar ki..neden???????

Karaktersizmiş demek ki...Biriyle sevgili olmayı bırak arkadaş olacağın zaman bile uzun süre tanı,gözlemle... ;)

Kadınlar her güveni kırıldığında bir daha kimseye güvenmeyeceğim der uzun süre.Daha sonra yeniden birine güvenmek için delirir.Doğamızda var bu bizim.Çok üzüldüm ama erkeklerin çoğu böyle.Her ilişkide bir çok hayal kurulur her bitişten sonrada hemen unutulur.

kızlar ben normalde güçlü bir insanımdır ama şu an nasıl desem gerçekten halimi beğenmiyorum..çok ama çok sinirliyim..değmez biliyorum ama neden böyle oluyor neden

erkek milletine güven olmaz canım 10 yıldan sonra kocam beni aldattı:47:sen şanslısın yine erken kurtuldun beterin beteri var canım hiç canını sıkma umursama bile:19:ama hiçbir erkeğe de gözü kapalı güvenme benden sana abla tavsiyesi:31:

erkek milletine güven olmaz canım 10 yıldan sonra kocam beni aldattı:47:sen şanslısın yine erken kurtuldun beterin beteri var canım hiç canını sıkma umursama bile:19:ama hiçbir erkeğe de gözü kapalı güvenme benden sana abla tavsiyesi:31:

çok teşekkür edrim..ben olmadığı için üzülmüyorum ama ona zamanımı ayırdığım için kendime çok kızıyorum..neden görüştüm keşke hiç görüşmeseydim diyorum...durduk yere can sıkıntısı işte..sizin için de herşeyin hayırlısı olsn..Allah yardımcınız olsun..

Değer vermediğin, beş para etmez biri sayesinde kimseye kolay kolay güvenilmeyeceğini, sana hiç bir zarar gelmeden öğrendiğin için bence şanslısın.

sana hemen evlenelim diyen adama mı bişiy diyimm
yoksa hemen evlenme teklifini ciddiye alan sana mıı..:31:

sana hemen evlenelim diyen adama mı bişiy diyimm
yoksa hemen evlenme teklifini ciddiye alan sana mıı..:31:

sen konuya hakim değilsin heralde..ciddiye almadığım için olmadı zaten..iyi oku..içime sinmedi istemedim..bittikten sonra bi baktım başkasının kouynunda adam..keşke hiç görüşmeseymişim diyorum

aşkı ,sevgiyi ,evlilik kurumunu bu kadar basitleştiren erkeklerden nefret ediyorum:36:

güvensiz bir düzen içinde birilerine güvenmek büyük aptallıktır.yanlış insanlardan dogru beklemek ise yapılabilinecek en büyük hatadır....benimde insanlara ve sevgiye olan inancımı yok etti.bir insan müsveddesi...erkeklerde duygu yoktur bunu öğrendim..çünkü duygu olsa Allah onlara annelik duygusunu yaşatırdı..DUYGUSUZ OLDUKLARINDAN HEPSİ BİRER ODUNDUR.hiç üzülme hele hele sinirlenme DEĞMEZ....YÜREKSİZLERE SADAKA OLSUN GÜZELİM..BOŞVER...

erkek milleti hepsi aynı bunların akılları bir karış havada.Benim eski sevgilimde bana aynı şeyi yaptı biz ayrılmadan daha kendine kız bakıyormuş zaten ayrılığın haftasına da hemen yeni biriyle çıkmaya başladı.5 ay oldu ama ben öldüm öldüm dirildim neler neler yaptı daha bana artık kimseye güvenim falan kalmadı benimde.Güvenmemek en doğrusu zaten..

güvensiz bir düzen içinde birilerine güvenmek büyük aptallıktır.yanlış insanlardan dogru beklemek ise yapılabilinecek en büyük hatadır....benimde insanlara ve sevgiye olan inancımı yok etti.bir insan müsveddesi...erkeklerde duygu yoktur bunu öğrendim..çünkü duygu olsa Allah onlara annelik duygusunu yaşatırdı..DUYGUSUZ OLDUKLARINDAN HEPSİ BİRER ODUNDUR.hiç üzülme hele hele sinirlenme DEĞMEZ....YÜREKSİZLERE SADAKA OLSUN GÜZELİM..BOŞVER...

canım benim ne güzel yazmışsın..sen de üzülme boşver..beni üzen tek şey dediğin gibi insanlara güvenim kalmadı benim..sadece bu olay için demiyorum..genel olarak yaşadıklarımız, gördüklerimiz..hepsi bir araya gelince güven diye birşey kalmıyor...eeee..güven olmazsa yaşamak sevmek ne anlam ifade eder ki..Allah yardımcımız olsun

erkekleri anlamak çok zor canım..bir an önce kafanı rahatlat sen,kendi hayatını güzelleştir,onu düşünmemeye çalış :26:

erkeklerde böyle birşey var, hemen nispet yapar gibi fotoğraf koymalar, başkasını bulmalar ben artık yeni benim falan demeler.
bu ne samimiyet ya çimenlere yatacak kadar. ne çabuk kaynaşmışlar o kadar.

karaktrle alakalı sanırım:(

karakter ne gezer ya! bi tane de benim basimda varmis karaktersiz.Allahima sukurler olsun ki bitmis, icimde sadece acisi var,pismanligim var.
nerdeyse iliskiyi benim bitirdigimi ve onu aldattigimi ima ediyor!! Allahindan bulsun insallah ya hepsii!
bir arayislar,bir tarayislar,sarmalar,sevmeler,prim yapmalar.. ne kadar ucuzlar.
ayrilali 3 ay oldu benimki de arayislarda herhalde,sorumluluktan bika,bir iliski yasamak istemeyen bir erkekti,klasik iste,
ALLAHim versin cezasini ne diyeyim valla..

karaktrle alakalı sanırım:(

karakter ne gezer ya! bi tane de benim basimda varmis karaktersiz.Allahima sukurler olsun ki bitmis, icimde sadece acisi var,pismanligim var.
nerdeyse iliskiyi benim bitirdigimi ve onu aldattigimi ima ediyor!! Allahindan bulsun insallah ya hepsii!
bir arayislar,bir tarayislar,sarmalar,sevmeler,prim yapmalar.. ne kadar ucuzlar.
ayrilali 3 ay oldu benimki de arayislarda herhalde,sorumluluktan bika,bir iliski yasamak istemeyen bir erkekti,klasik iste,
ALLAHim versin cezasini ne diyeyim valla..

Back
X