ben artık kimseye güvenmem...sizde güvenmeyin..

karaktrle alakalı sanırım:(

karakter ne gezer ya! bi tane de benim basimda varmis karaktersiz.Allahima sukurler olsun ki bitmis, icimde sadece acisi var,pismanligim var.
nerdeyse iliskiyi benim bitirdigimi ve onu aldattigimi ima ediyor!! Allahindan bulsun insallah ya hepsii!
bir arayislar,bir tarayislar,sarmalar,sevmeler,prim yapmalar.. ne kadar ucuzlar.
ayrilali 3 ay oldu benimki de arayislarda herhalde,sorumluluktan bikan,bir iliski yasamak istemeyen bir erkekti,klasik iste,
ALLAHim versin cezasini ne diyeyim valla..

Son düzenleme:
daha önceki konumu okuyanlar beni daha iyi anlar...bana hemen evlenelim diyen, neden diye sorduğumda seviyorum diyen erkek müsvettesinin bugün resmini gördüm...nasıl bir resim mi????????kızın biriyle çimlere oturmuşlar kız buna yaslanmış , kızın üzerinde onun ceketi var......ayrıldık bitti tamam ne hali varsa görsün ama bu kadar da olmaz ya..erkekte biraz onur olmalı dimi..bu kadar kısa sürede başka biri...inanamıyorum ya...çok sinirliyim kızlar...gel de sen bundan sonra güven insanlara...tabi güvenebilirsen..iyiki olmamış...çoooooooook sinirlendim ama ya...neden böyle yapıyorlar ki..neden???????

sen konuya hakim değilsin heralde..ciddiye almadığım için olmadı zaten..iyi oku..içime sinmedi istemedim..bittikten sonra bi baktım başkasının kouynunda adam..keşke hiç görüşmeseymişim diyorum

biraz agrasif bir yanıt olmuş yorumuma istinaden sanki..:31:
herkes senin oturduğun yerden görmeyebilir ..geçmiş konularına da
baktım bu arada..adam zaten birini unutamadan sana gelmiş..sen de
şüphe içinde kalmışsın içine sinmemiş..hemen seviyorum demiş tanımadan
etmeden...üstelik bir de evlenelim demiş.:53: siz ayrıldıktan sonra ki
çok uzun görüşmediniz sanırım,ortada flört bile yokmuş neredeyse anlattıklarına
istinaden,bu adamın hemen başka bir kucağa atlaması da çoook normal...
ben bunu kastettim..:ssz: erkekleri çok tanımayışından kaynaklanıyor bu...
onlar gerçekten birini severlerse,ilişki bittikten sonra uzuuuun bir müddet
unutamazlar..pek çok kişiyle tanışmaları bu yargıyı değiştirmiyor..:12:

Ne söylenebilir ki. Bayanlar hep bunu yaşıyor. Bir erkek yada bir kadın bazı şeyleri çabuk unutmuyor. Yaşadığı acıları başkalarından çıkarıyor. erkeklerin çoğu belli bir yaştan sonra sadece maddiyata bakıyor birde öğr. erkek %90 maaşın için ısrarsı olmuştur. Hepimiz kimseye kısa sürede güvenmek istemeyiz. güven sağlamak için yapmadıkları ustalık yoktur en sahtekar olanlarının. Allah iyi dürüst insanlarla tanıştırsın. 30 yaşlarında bir erkek zaten yeterince kızla tanışmıştır. o 6 boyunca kimlerin canını yaktı bakalım Allahın sevgili kulusun bunu unutma her şerde bir hayır vardır. kızmankta sinirlenmekte haklısın içindekileri dök yaz rahatla ... Hemşiresin etrafında bir çok talibin vardır. sadece sende hayatına yeni birin almaya karar ver. acele etme sadece zaman ver kendine taliplerini ölç biç tart acele karar verme. sende gülümse hayata..

Son düzenleme:
Ne söylenebilir ki. Bayanlar hep bunu yaşıyor. Bir erkek yada bir kadın bazı şeyleri çabuk unutmuyor. Yaşadığı acıları başkalarından çıkarıyor. erkeklerin çoğu belli bir yaştan sonra sadece maddiyata bakıyor birde öğr. erkek %90 maaşın için ısrarsı olmuştur. Hepimiz kimseye kısa sürede güvenmek istemeyiz. güven sağlamak için yapmadıkları ustalık yoktur en sahtekar olanlarının. Allah iyi dürüst insanlarla tanıştırsın. 30 yaşlarında bir erkek zaten yeterince kızla tanışmıştır. o 6 boyunca kimlerin canını yaktı bakalım Allahın sevgili kulusun bunu unutma her şerde bir hayır vardır. kızmankta sinirlenmekte haklısın içindekileri dök yaz rahatla ... Hemşiresin etrafında bir çok talibin vardır. sadece sende hayatına yeni birin almaya karar ver. acele etme sadece zaman ver kendine taliplerini ölç biç tart acele karar verme. sende gülümse hayata..

çoook teşekkürler gerçekten iyiki buraya kaydolmuşum..bu yazı beni anladığınızı gösteriyor..içim rahatlıyor okudukça..evet erkekler belli bir yaştan sonra maddiyata bakıyor sanırım..ben birçok kişiyle tanıştırıldım görücü usulüyle ama bunun gibisine daha rastlamamıştım..diyecek bir sözüm yok..tekrardan teşekkür ederim..

karakter ne gezer ya! bi tane de benim basimda varmis karaktersiz.Allahima sukurler olsun ki bitmis, icimde sadece acisi var,pismanligim var.
nerdeyse iliskiyi benim bitirdigimi ve onu aldattigimi ima ediyor!! Allahindan bulsun insallah ya hepsii!
bir arayislar,bir tarayislar,sarmalar,sevmeler,prim yapmalar.. ne kadar ucuzlar.
ayrilali 3 ay oldu benimki de arayislarda herhalde,sorumluluktan bikan,bir iliski yasamak istemeyen bir erkekti,klasik iste,
ALLAHim versin cezasini ne diyeyim valla..

zaten o pişmanlık insanı kemirip bitiriyor...sanırsam bu da bizim dikkatsiz davranmamızdan veya herkesi dürüst sanmamızdan kaynaklanıyor...arkadaşın dediği gibi yüreğimizin sadakası olsun..ama bundan sonra daha temkinli davranacam..kimeseye güven yok bundan sonra!!!sizde dikkat edin..

Back
X