Ben artık nasıl yaşarım...

benimde aşk konularında sıkıntılarım cok 6 senedir biriyle birlikteydim ayrıldık barıstık surekli sıkıntılar dertler anlatsam cok uzun surer o yuzden yazmıyım hic:)) ama seni cok iyi anladıgımı soyleyebilirim basından gecen kurtaj olayıda seni cok etkilemistir insanlar genelde cok basitmis gibi soyle yap boyle yap diye akıl verir ama yasayan bilir vazgcemiyor insan surekli duzelir diye umit ediyor sen eger yeni bir hayata baslamak istiyorsan bunu basarabilirsin emin ol zaman alır belki ama onu unutup baska biriylede tanısabilirsin ama illada onla olmasını istiyorsan bence kendini cok fazla uzme yorma cunku eline birsey gecmez herseyi akısına bırak suan ne kadar uzerine gidersen bu meselenin o kadar karmasık bir hal alır birazda kendini dusun canım

of 6 sene süper neler olmuştur kim bilir ..evet akısına bırakıcam olmuyorsa olmuyor şimdilik iyi hissediyorum kendimi gercktenn

Canım hayatta çözülmeyecek sorun, aşılmayacak dert yoktur.Sen kendine hak ettiğin değeri verdiğin sürece kimse sana bunun aşağısında davranamaz. Kendinin farkına var, utanılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum alınma ama bu utanmayı o anda düşünmen gerekirdi.Yaptıklarımızdan ders almazsak işte o zaman utanılacak,acınılacak hale geliriz.Sen de öncelikle kafanı toplamalı hayattan ne istediğine karar vermelisin. Genceciksin daha koskoca bir ömür var önünde.. Ancak yine nacizane tavsiyem acele karar verme çok düşün bir kere yap tam yap. Hepimizin bazı sıkıntılarla dertlerle boğuşması gerekiyor sen de sıkıntılarınla dertlerinle yüzleş kendini ümitsizliğe bırakmadan tabi ve bir plan yap. Hedefin olsun. Güzellikler,mutluluklar hep seninle olsun :54:

teşekkür ederim rokacım . gercekten benim icin bir ders dosdoğru insan olsaydı hic bir zaman nefret etmezdim . hayat işte hangi insanın daha sonra nasıl bi kişiliğe bürünceğini nerden bilebileceğiz ki. huzurlu bir hayat dilerim sana yolun her zaman açık olur İnşallah :)

ah ahhhh neler neler:1: ben bu 6 sene boyunca yasadıklaım gorduklerimden sonra kimseyi yargılamamayı ogrendim insanlar cok sever elestirmeyi ama is birseyleri duzeltmeye geldimi herkes kacar gider sen bogusursun dertlerle bunuda biliyorum..tatlım herseyden once kendini dusunmeye calıs elinden geleni yaptıktan sonra egerki baktın olmuyor aman bosverrr diyebilmeyi ogren cunku bugun ölüp bittigin adam olmadan bile oyle guzel yasayabiliyorsunki:) ben hep sanardımki yasayamam nefes alamam ölürüm biterim ama oylede guzel yasadımki kendime geldim eskiden yalvar yakardım hep ona karsı simdi o pesimde ben kendimi geri cekiyorum.. cinselligi yasamıs dahi olsan bu senin o insana omrun boyunca baglı kalmanı her ne olursa olsun ondan ayrılmayacagın anlamınada gelmez bunuda unutma :34:

Son düzenleme:
ah ahhhh neler neler:1: ben bu 6 sene boyunca yasadıklaım gorduklerimden sonra kimseyi yargılamamayı ogrendim insanlar cok sever elestirmeyi ama is birseyleri duzeltmeye geldimi herkes kacar gider sen bogusursun dertlerle bunuda biliyorum..tatlım herseyden once kendini dusunmeye calıs elinden geleni yaptıktan sonra egerki baktın olmuyor aman bosverrr diyebilmeyi ogren cunku bugun ölüp bittigin adam olmadan bile oyle guzel yasayabiliyorsunki:) ben hep sanardımki yasayamam nefes alamam ölürüm biterim ama oylede guzel yasadımki kendime geldim eskiden yalvar yakardım hep ona karsı simdi o pesimde ben kendimi geri cekiyorum.. cinselligi yasamıs dahi olsan bu senin o insana omrun boyunca baglı kalmanı her ne olursa olsun ondan ayrılmayacagın anlamınada gelmez bunuda unutma :34:

baya baya zorlukları üstelemişsin 6 yıll yanii. helal olsun gercekten başarmışsın :) işte ondan hic uzun ayrı kalmadım o ihtimal aklıma gelmiyo sanki hep benle olcakmıs gibi . kafamda deli sorulaaar .... ! :) bende uyuyum artık . kendinize iyi bakın sizede teşekkür ederim sağol iyi uykular :)

Back
X