• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben artık ne yapacağımı şaşırdım :(

Ecolata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2012
57
0
26
Bayburt
merhaba kızlar annemle geçinemiyorum :( kursa gidiyordum şimdi bitti evdeyim iş bulana kadar ama annemle geçinmek imkansız ne yapsak bir yerden dalıyor laf sokuyor ya da bağırıyor , 2 yıllık bir ilişkim var babam hariç herkes biliyor yazın istemeye gelecekler Allah nasip ederse babama annem soyleyecek onun mu bunalımını yaşıyor anlamadım ama resmen istemiyor beni evde canım çok sıkkın..

annen seni istemez olur mu canım ya. biraz daha aç bakalım. hangi durumda ne diyor mesela birkaç örnek verir misin.

yaşın küçükse, onları bu kadar çabuk bırakıp gitmene bozuluyor olabilir. annenle ne kadr vakit geçiriyorsun. sürekli sevgilinle mi görüşüyorsun, geri kalan zamanlarda onunla telefonda mı konuşuyorsun. ilgisiz kalmış olabilir. saçını boyamayı yada onu kuaföre götürmeyi teklif edebilirsin. paylaşımlarını arttırmanı tavsiye ederim.

sürekli annemleyim sevgilimle iki haftada bir gorusuyoruz 21 yaşındayım hatta gorustugumuz zaman bazen onuda getiriyorum onun annesiyle gorusturuyorum tanısıyorlar evde ev işlerine yardım ediyorum kıldan nem kapıyor her şeye kızıyor , 500 liraya canımın çıkacagı işlere girmiyorum diye kızıyor bütün gün başımı yiyiyor sustukça daha da devam ediyor , babam desen ondan ayrı korkuyorum ne tepki verecek diye çok bunaldım :(

aynı benim annem :9:
canım takma kafana ya onlar bizim büyüdüğümüzü anlamıyorlar. eve gidince bende bunalıyorum. önümden arkamdan dolanıyor habire beğenmiyor da yaptıklarımı :1: takmıyorum valla ben annemi şebekliğe vuruyorum. çok konuşuyosun ya kadın gel seninle kahve içelim diyorum beni çekiştirmeye başlayınca dağıtıyorum konuları hemen. ne içime atıyorum ne laf söylüyorum en güzeli
yoksa annelerin dırdırı bitmez :ssz:

Bu hayatta beni en çok eleştiren Annem.
Ama beni en çok seven kollayan yine Annem.
Annelerin huyu bu, kiminde az kiminde aşırı bu duygular.. Benim annemde beni sürekli eleştirir laf söyler hatta bazen dozu kaçar tartışırız da, beni çok üzdüğü kırdığı zamanlar da oldu ama benim için hep daha iyisini istediği için böyle konuştuğunu aklımdan çıkarmamaya çalışıyorum napiyim..
Yoksa sürekli harp halinde oluruz kendisiyle :1: Sende fazla yıpratma kendini, bazı şeyleri kabullenip rahat etmek lazım.

merhaba kızlar annemle geçinemiyorum :( kursa gidiyordum şimdi bitti evdeyim iş bulana kadar ama annemle geçinmek imkansız ne yapsak bir yerden dalıyor laf sokuyor ya da bağırıyor , 2 yıllık bir ilişkim var babam hariç herkes biliyor yazın istemeye gelecekler Allah nasip ederse babama annem soyleyecek onun mu bunalımını yaşıyor anlamadım ama resmen istemiyor beni evde canım çok sıkkın..

Bende aynı durumdayım :) her zaman değil ama bazen sürtüşmeler oluyor anneyle:1:
Sürekli evde olunca böyle oluyor ben bunu anladım valla:) geçici bi durumdur bence kendini üzme lütfen, istemiyor olur mu yaa..
İş bulma döneminde demek ki böyle oluyorlar :)

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

sanırım öyle kızlar :) bugün annemle barış imzaladık iki bayan sürekli yan yana olunca çekemiyor birbirini :)

Klasik anne kız işte :1:
2 haftaya kalmaz gene bi kavga çıkar demedi deme bak :32:
Bende annemle çok tartışırdım
Böyle her şeye karışır napsan bir şey bulur
Mesela tam vitrinin tozunu almaya kalkmışım vitrinin tozunu al der insan bi sinir oluyo :D
Bi kaç aydır iyiyiz 2-3 ay önce büyük bi kavga ettik
Bende suçluydum baya ağladım çocuk gibi iç çeke çeke
Aldı bağrına bastı barıştık
Sen benim hala küçük kızımsın ben alışamadım büyümene o yüzden oluyo tüm bunlar bende suçluyum falan dedi
O günü hatırladım gözüm doldu bak :5:
Neyse geçer tüm bunlar dert etme
Rab'im sağlık sıhhat versin
Onları başımızdan eksik etmesin
Birbirimizi çok sevdiğimizden daha çok kırıyoruz birbirimizi
Bide ben sevgimi çok belli edemem o yüzdende yaşanır bazı şeyler :ssz:

olur bi dönem öyle şeyler benimki de öyleydi neyseki düzeldi naptığımı hatırlamıyorum :1: bence annene hemen uğraş bul çalışıyosa zaten bi süre sonra bu sorun kalmaz mesela gündüz ev işlerini yap bitir teşekkür bile eder..ama çalışmıyosa biraz gezmeye gitsin kursa gitsin ya da gün vs yapsın filan seninle uğraşmaz o zaman..bide övgü eksikliğinden öyle fevri de olabilir bunu yanlış anlama canım her evde olur ya yemek yapılır herkes seçer birinin yediğini öbürü yemez filan yada kalkınca bi eline sağlık güzel olmuş denmez bu gibi şeyleri biraz dene övüldüğünde morali düzelir bak gör o da aynısını sana yapacak artık beğenecek çünkü herşeyi

Back
X