Ben artık neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyorum gerçekten...

pamukkiz

gun dogmadan neler dogar
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.224
656
323
Aklım çok karışık inanın kimlere danışsam ne yapsam bilemedim tecrübesi olanlar yardımcı olurlarsa çok memnun kalacağımm ,ben nişanlı bir kızım yeni nişanım oldu,derdim nişanlımın ailesi ile aynı binada oturmak en altta kaynanam onun üstü elti onun üstüde daha kaba inşaat camları bile yok henüz,kaynanamlar orayı yaptırırz diyolar,nişanlım sen istersen başka eve çıkarız diyo daha sonra kredi çeker ev alırız diyo,orayamı otursam bilemedim pek karışmıyolar ama bilemedimm napcamı offff aklımm inanın çok karışıkk ya mutsuz olursamm nişanlımın babası yeni öldü gelirleri var ama nişanlım çok savurgandır birde o gelinle yeme içmeleri birr bilmiyormm ayak uydurabilirmymm baştan mı ayrımsamm bi akıll verinn banaaaaa ;(

karışmıyorlar diyorsun ama zamanla karışırlar huyları kurusun
bence ayrı eve git
ne o öyle altlı üstlü sinir oluyorum o tür şeyler özle hayat sıfır
evinde bi yemek bile yiyemiyeceksin
yemek yapmıştım bizde yiyelim dedim
e birlikte oturalım napacaksınız tek başınıza...
iyisimi git ayrı yerde otur..

yeme içmeleri bir düyorsun eğer kaldırabileceksen içli dışlı olmayı git.
ama yok bben yapamam diyorsan ayrı yerde ev tut..hiç düşünme bile..

yok sevmiyorum öyle icli dışlı olmayı orda oturursam yeme icmeyi ayrı isterim ama banada rahat edemem gibi geliyorrr

o ev yapılıp oraya yerleşince bi daha çıkma şansın yok bence o yüzden taşınmasan daha rahat olursun

annemde aklımı karıştıryorr napcan başka yerde hem canın sıkılmaz borca girme diyorr 3 yıldr esk deyimm düzgün bi iş bulamadm yine iş bulamazsam nasl öderz borcu diyomm kafamda bin bir soru

bak canım... eğer imkanın varsa onlardan uzakta olmaya bak... böylece içli dışlı daha az olursun... ne yaptıklarından daha az haberleri olur... eve giren çıkan sorun olmaz laf olmaz.. zırt pırt rahatsız edilmezsin.... kafan daha rahat olur... anan değil bacıların değil... aranızda sevgi değil saygı olsun yeter.... ben aynı durumda olsaydım mutlaka imkanım ölçüsünde başka yerde yaşamayı isterdim.... düşünmene bile gerek yok.... uzakta olmaya bak.....

Kendi kendinize geçinebilecek kiranızı rahat rahat ödeyebilecek düzeye gelene kadar bence evlilik tarihini erteleyin ya da bir an önce evlenmek istiyorsanız orada oturun başka bir çözüm yolu yok gibi.

çekiniyorum birde ev varken ben ayrı cıkcam demeyee

hep ayni masal
orda oturmayi kabul edersen ömrün boyunca orda yasarsin
o yüzden simdiden kabul etme

belki karışmazlar demek istiyorum ama maalesef çoğunluk aynı....kendi başımda da kayınvalide sorunu olduğundan olumlu düşünemiyorum....biz aynı şehirde fakat mesafeli oturuyoruz,ona rağmen sorunlarımız bitmiyor...bizim de böyle birşey gündeme gelmişti daha önce....müteahhite vereceklerdi 2 dairemi ne istemişler altlı üstlü olalım diye tabi olmadı....ama ben yinede eşime dedim katiyen yapamam....uzakken anlaşamıyoruz yakın olursak daha kötü olur... ayrı olmak en iyisi...kiraya verseniz orayı,onun kirasıyla başka yerde otursanız acaba kabul etmezler mi?

tek göz odanız olsun, sizin olsun. borçta biter, eşyada alınır

baştan ayrılın en güzeli bu

sakın kabul etme sakın. bak bu kadar kesin söylüyorum. kesinlikle özel hayatın olmaz. yeme içmenize yatmanıza kalkmanıza geleninize gideninize karışır dururlar. bir gün yanlarına inmezsin laf söz olur. baskı altında yaşarım ben diyorsan durma otur onlarla. ama ben özgür bir bireyim diyorsan başka yerde ev tutun. sen de gir bir işe çalış ama onlara muhtaç olma. iyi insanlar olsalar bile iyilikleri bir yere kadar olur. çünkü seni sürekli denetim altında tutmak isterler.

bilmiyorum o şekilde konuşmadk ama biz oturursak nişanlm yaptrcakti gerci 7 kardeşlr o ev bize kalmaz ilerde

angryangel arkadaşın dediğinin hepsini hatta daha fazlasını uzak olduğum halde yaşadım.......şimdilik birşeye karışmamaları karışmayacakları anlamına gelmez....iyi düşün...bir de çok kardeşlerse evet siz uğraşır içini yaptırırsınız kardeşler hak iddia edebilir...

uzak ol canım özlet kendini hem aynı binada öksürsen duyulur mahremiyetinizi korumakta zorluk çekersin herkes birşeye burnunu sokar aman uzakda ev aldır bence ben aile apartmanında oturuorum zavallı annem nelere göğüs gerio

Bana sorarsan uzakta olmak çok daha iyi bir şekilde sana müdahele edecekler sık sık gelip gitmeye başlıcaklar ilk zamanlar olmasada zamanla seni rahatsız etmeye başlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…