belki karışmazlar demek istiyorum ama maalesef çoğunluk aynı....kendi başımda da kayınvalide sorunu olduğundan olumlu düşünemiyorum....biz aynı şehirde fakat mesafeli oturuyoruz,ona rağmen sorunlarımız bitmiyor...bizim de böyle birşey gündeme gelmişti daha önce....müteahhite vereceklerdi 2 dairemi ne istemişler altlı üstlü olalım diye tabi olmadı....ama ben yinede eşime dedim katiyen yapamam....uzakken anlaşamıyoruz yakın olursak daha kötü olur... ayrı olmak en iyisi...kiraya verseniz orayı,onun kirasıyla başka yerde otursanız acaba kabul etmezler mi?
Aklım çok karışık inanın kimlere danışsam ne yapsam bilemedim tecrübesi olanlar yardımcı olurlarsa çok memnun kalacağımm ,ben nişanlı bir kızım yeni nişanım oldu,derdim nişanlımın ailesi ile aynı binada oturmak en altta kaynanam onun üstü elti onun üstüde daha kaba inşaat camları bile yok henüz,kaynanamlar orayı yaptırırz diyolar,nişanlım sen istersen başka eve çıkarız diyo daha sonra kredi çeker ev alırız diyo,orayamı otursam bilemedim pek karışmıyolar ama bilemedimm napcamı offff aklımm inanın çok karışıkk ya mutsuz olursamm nişanlımın babası yeni öldü gelirleri var ama nişanlım çok savurgandır birde o gelinle yeme içmeleri birr bilmiyormm ayak uydurabilirmymm baştan mı ayrımsamm bi akıll verinn banaaaaa ;(
Aklım çok karışık inanın kimlere danışsam ne yapsam bilemedim tecrübesi olanlar yardımcı olurlarsa çok memnun kalacağımm ,ben nişanlı bir kızım yeni nişanım oldu,derdim nişanlımın ailesi ile aynı binada oturmak en altta kaynanam onun üstü elti onun üstüde daha kaba inşaat camları bile yok henüz,kaynanamlar orayı yaptırırz diyolar,nişanlım sen istersen başka eve çıkarız diyo daha sonra kredi çeker ev alırız diyo,orayamı otursam bilemedim pek karışmıyolar ama bilemedimm napcamı offff aklımm inanın çok karışıkk ya mutsuz olursamm nişanlımın babası yeni öldü gelirleri var ama nişanlım çok savurgandır birde o gelinle yeme içmeleri birr bilmiyormm ayak uydurabilirmymm baştan mı ayrımsamm bi akıll verinn banaaaaa ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?