Ben artık neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyorum gerçekten...

Kirada otururum huzurlu otururum hatta ne kadar uzak o kadar iyi

Çok pişman olursun!
Ne güzel nişanlın istersen ayrı eve çıkalım diyor.
İnsan mutsuz olduğunda para umrunda olmuyor!
Sakın yakma kendini!
Ne kadar uzak o kadar mutlu hayat!
Benden söylemesi
Canın dert çekiyorsa bilemem:26:

yok sevmiyorum öyle icli dışlı olmayı orda oturursam yeme icmeyi ayrı isterim ama banada rahat edemem gibi geliyorrr

Baştan ayrı olmak iyidir. Eğer şimdi oturursan o evde, taşınana kadar akla karayı seçersin. Sakın aynı apartmanda oturma, sakın...

Canım öncelikle Allah tamamına erdirsin.Böyle akraba apartmanlarında hiçbir gizli saklı kalmaz.Ne tartışabilirsin ne de gülebilirsin.Her hareketin insanların dilinde olur.En baştan nasıl olursan öyle devam eder.Ayrı yerde yaşamaya gücünüz yetiyorsa ayrı yerde yaşayın.Ayrı yerde yaşayacağım diye çekinme.Bırak nişanlın söylesin,böyle daha rahat edeceğini desin.

aklın yolu bir gördüğün gibi.... düşünme bile.. bunun çekinecek birşeyi yok... insan bir tek anne ve bacılarıyla aynı apartmanda oturabilir onun dışında melek olsa oturma ..... düşün aynı apartmanda alakasız bi komşu( güya elalem hiç bişeyin değil)) ... bile insanın lafını dedikodusunu yapabiliyo canını sıkabiliyo... akrabalar nelerine karışacaklar.. evine aldığın yiyeceğe kadar... pişman olursun sonra.....

Hiç bir şey demiyorum, burada sadece kaynanasıyla yakın oturanların konularını oku. Birlik oturanları saymıyorum bile...

canım bizde aynı süreçleri yaşadık, daha sonra bebek olur vesaire torunlarını görmek için de aynı apartmanda oturalım istediler. ama ben özel bir hayatımız olması taraftarıydım sürekli dipdipe olunca ilişkin iyiyken bile kötü oluyordu hep etraftan görüyordum ve bizde başka bir yerde ev tuttuk, inan bana en iyisi bu!

Ayri otur bence. Hem kv hem elti huzur bulamazsin.

tabiki ayrı otur canım hatta biraz uzak otur aynı binada mutlaka sorunlar çıkar özeliniz kalmaz üstelik onlarda yeme içme de birmiş bunun aynı evde oturmakla bir farkı olmaz.azıcık aşın kaygısız başın olsun.benden sana abla tavsiyesi 2 oda da olsa ayrı ve uzak otur biraz mesafe her zaman için iyidir

herkes ayrı oturmaktan yana yorum yapmışş banada cesaret geldi inanın,yaşamadan insan bilmiyor sanki herşey güzel olacak güllük gülüstanlık...

evet sanırım en dogrusu bu

Hiç düşünme bile ve kesinlikle başka yerde oturun...

Aynı durumlardan geçtim ve aynı binayı istemedim
Kimse zaten 'karışırız' demez
Uzak olmamıza rağmen bile 'gelin her akşam bizde yemek yiyin' denildi
Bir de yakın olsam diye düşündüm
Ve halime binlerce kez şükrettim

bende nişanlıyım ve baştan istemedim.

elti, kv ile zorlanırsın.

eve giriş çıkışın, yemeğin ,gezmelerin hep göze batar ,dert olur,

baştan ayır kafan rahat etsin.

ayrı olunca gerekli zamanlarda yine beraber yemeğinizi yer evinize dönersiniz.

uzak olsun ama tatlı olsun.

Nişanlını ailesini en iyi sen tanırsın
ve bende aradaki mesafeyi koruyabilirim diyorsan üst katında otur sonra yatırım amaçlı 2. evinizi alır ödersiniz.

ama yok ben sessiz sakinim çok laf söz edemem dersen ve maddi durumunuz da ev almaya müsait ise ;

evlenmeden alın kredi ile evinizi paşa ödeyin durun

Aile ne kadar iyi olursa olsun rahat edemezsiniz aynı şehirde ama farklı yerde oturun bence Aynı şehirde olmanın avantajı birbirinize gidip gelirsiniz ayrıca destek zamanlarında iyi olur ama dbdibe de iki ayrı aile rahat edemez

ben 5 yıldır evliyim. evleneceğimiz zaman eşim kv.lerin 3. katını yaptırıp oraya oturmayı istedi ben istemedim. daha sonra çocuk olunca onların üst katına taşınmak zorunda kaldım (çalışıyorum ve çocuğuma kv bakıyor) çok korkarak gittim.sorunlar çıkacak her şeyime karışacaklar diye.3 yıldır orada oturuyorum allaha şükür anlatabileceğim hiç bir sorunun olmadı.baştan mesafeni korursan iste üstünde otur ister başka bir yerde hepsi aynı.herşey karşılıklı sevgi ve saygıdan ibaret unutma. ben zararlarından çok faydalarını gördüm.o zaman ki aklım olsaydı evlendiğim gün oraya otururdum. kv annem gibi eltim de ablam gibi oldu.

herkes ayrı oturmaktan yana yorum yapmışş banada cesaret geldi inanın,yaşamadan insan bilmiyor sanki herşey güzel olacak güllük gülüstanlık...

valla bizim aramızda arabayla 15 dak mesafe var. bu durumda bile hergün bize yemeğe gelin dedi kayınvalidem.

şahsen biz aynı binada olsak düşünemiyorum bile. herkez aynı değildir illaki ama risk alıp sonradan pişman olanları görüyoruz.

birde 'ev varken nasıl başka yer olsun diyeceğim' demişssiniz. sonradan keşke demekten daha iyi bence.

evden çıkarken bile gideceğin yeri sölemek zorunda olacagın 2 aile. kesinlikle 1+1 olsun ama ayrı olsun. ben bu düşüncdeyim açıkcası.

cnmm şimdi zaten karışmazlar
bence böyle bir seçeneğin varken kaçırma ayrı eve çık derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…