Daha önceki konularımda da bahsetmistim ailemden ve ailemin sıkıntısından sığındığım erkek arkadasımdan. Babam sürekli içici yani hergün içiyor saolsun zaken aldığı maasın yarısından çoğu içki ve sigaraya gidiyor ama değismez yıllardan beri böyle bunu sorn etmiyorum alıskınım . Ama artık iyice değişmeye basladı annemle geçinemiyorlar sürekli isten cıkması adam akıllı çalısmaması kafasını kullanmaması yüzünden annemde ondan nefret ediyor doğal olaraak.. Ve maddi durum zaten iyi değil bende üniversiteye baslıcam bu sene keske uzağa izin verselerdi de gitseydim diyorum ama bi yönden aklım hep onlarda kalıcaktı dünkü olaydan sonra da iyiki gitmemisim babam annemi öldürcekmis gibime gelio bazen.
Mesela dün aksam tam iftar sofrası hazırlıcaz eften püften bi nedenden kavga cıktı . Neymişş sinirliymis annem de tuz biber olmus zaten senelerdir evine doğru düzgün birsey almayan babam annemin idare ettiği gardolapın kapaklarını kırdı parcaladı peede cek dio kapı yerine hangi devirdeysek böyle bi adam iste.... Eline geceni kırdı döktü masamızı herseyi
(( Ona çok sinirlyim resmen kriz gecirdi sonra aldı biraları gecti balkona annem ağlayıp durdu ne biçim bi aile anlamıyorum. Rezil etti etrafa bizi anneme kızıyorum ama kadın napsın ağzını bile açamaz babama karsı ancak oturur ağlar çilesini çeker durur kaç senedir... :/
Tüm bu sorunlardan kaçıp sığndığım sevgilimden de 2 hafta önce ayrılmıstık dün ona msj atmim diye kendimi zor tuttum biliyorum o bi çözüm değil ama kendimi o kadar çaresiz hissettim ki.. Yinede tuttm kendimi yanlız yaparım dedim ve sabrettim.
Şimdi işyerindeyim ama aklım evde Allah bilir napıcaklar bugün diye babam 2 hafta evde olucak ramazan dolayısıyla.. Belki de tamamen bırakır böyle bi adam iste
(
Bilmiyorumm hiç bilmiyorum napıcamı :çok üzgünüm:
Mesela dün aksam tam iftar sofrası hazırlıcaz eften püften bi nedenden kavga cıktı . Neymişş sinirliymis annem de tuz biber olmus zaten senelerdir evine doğru düzgün birsey almayan babam annemin idare ettiği gardolapın kapaklarını kırdı parcaladı peede cek dio kapı yerine hangi devirdeysek böyle bi adam iste.... Eline geceni kırdı döktü masamızı herseyi
Tüm bu sorunlardan kaçıp sığndığım sevgilimden de 2 hafta önce ayrılmıstık dün ona msj atmim diye kendimi zor tuttum biliyorum o bi çözüm değil ama kendimi o kadar çaresiz hissettim ki.. Yinede tuttm kendimi yanlız yaparım dedim ve sabrettim.
Şimdi işyerindeyim ama aklım evde Allah bilir napıcaklar bugün diye babam 2 hafta evde olucak ramazan dolayısıyla.. Belki de tamamen bırakır böyle bi adam iste
Bilmiyorumm hiç bilmiyorum napıcamı :çok üzgünüm: