Ben artık vazgeçtim

baloon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
716
83
73
Balıkesir
Eski konularımı okuyanlar hatırlayacaktır. Ben yakın bir arkadaşımı çok seviyorum.
Onun da bana ilgisi olduğunu düşündüm bunca zaman. Yaptığı her şeyi de burda gelip size anlattım.
İltifatlar, saçımla oynamalar, elimi tutmalar, başkalarına sevgilim diye tanıtıp, sabaha kadar mesajlaşmalar ve daha pek çok şey...

Ama görüyorum ki olay aylardır bundan ibaret.
Çocuk belki de gerçekten sadece yakın davranmak hoşuna gittiği için böyle davranıyor.
Bugün yine saatlerce onunlaydım. Öncesinde arkadaşlarımız vardı yanımızda.
Kitap aldık arkadaşımla. Onunkini taşımadı, benimkini elimden zorla aldı taşıdı bütün gün.
Sonrasında arkadaşlarımız gitti, beni eve göndermedi kaldık baş başa.
O an fark ettim ki biz resmen sevgili gibiyiz.
Yine oturduk baş başa, konuşurken hep saçımla oynadı. Karşısına oturdum, yanına oturttu.

Bugüne kadar hep "aman açılacaksa soğuk davranarak korkutup, vazgeçirmeyeyim" diye ne yapsa gayet olumlu yaklaştım, ne dese "he" dedim.
Ama bu kadar zaman geçti ortada hiçbir şey yok. Keyfi pek yerinde beyefendinin.
Benim de sinirlerim bozuldu bu duruma.
Seviyorsa bu kadar ay söyleseydi. He madem söylemiyor ya da sevmiyor; o zaman da bana anca arkadaşça davranabilir, böyle sevgili gibi değil.

He hala seviyor muyum, hem de çok
Ama en doğrusu vazgeçmek sanırım. Olmayacak duaya amin diyorum aylardır

ah bu erkekler.. hep kadinlar ne istedigini bilmez denir ama boyle erkekleri ne yapmali acaba.

canim bence su dakikadan sonra "aman acilacaksa soguk davranip korkutup vazgeçirmeyeyim" tavrini bi kenara at. arkadas sana açılmıyorsa arkadas gibi davran ve arkadas gibi davranmasina izin ver. sacinla mi oynuyor, hemen sacini düzelt, yanina mi cagiriyor burada rahatim de, kitaplarini tasimak mi istiyor sagol ben hallediyorum de. emin ol bunca zaman utancindan açılamiyorsa, kizi kaybediyoruz telasiyla hemen harekete gececektir. sendeki degisikligi farkettiginde tepkisinden anlarsin sen zaten.

Bence kendini uzak tut, normal biriymiş gibi davran. O ne yaparsa kayıtsız kalma bu durumu sürdürmesine izin verme bence
Eğer gerçekten ilgisi varsa o haline sessiz kalmaz dökülür ortaya
Ne sevgili ne değil belli olmadan çok saçma yani
Yoksa bu şekilde bir sonuca varamazsın üzüldüğünle kalırsın...

Reddedilme korkusu bir bayanda ne kadar ön Safa'dan ise erkektede bir o kadar yoğundur itiraf etmiyorsa ettir uydur bir hikaye hayali bir hayran üret sana aşık olduğundan çok güzel etkileyici mesajlarından evine kadar çiçekler yolladığından bakar elden gidiyor o zaman varsa ilgisi sana yapar hamlesini 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Artık istesem de eskisi gibi davranamam zaten.
O kadar ay bekledim ama bugün çok ağır geldi bu durum. Beraberken gülüp eğleniyoruz, mesajlaşmalar falan iyi hoş ama, "neyiz?" sorusunun cevabı yok ya, bu delirtiyor beni.
Şu an dan itibaren çekiyorum kendimi geri. Aynen dediğin gibi. Madem arkadaşız arkadaşça davranırız bundan böyle.
Baş başa değil, arkadaş grubuyla görüşürüz bundan böyle. Diğer arkadaşlarım kalkınca da ben de doğruu eve giderim. Yalnız da kalmam.

Sonrası ona kalmış. Ne kadar sevsem de böyle arkadaşlık-sevgililik arasında kalmaktansa vazgeçmeyi göze aldım ben.

:)) bak bu da bi taktik ayh seytan gerçekten topuklu ayakkabı giyiyor bence kizlar az degilz yemin ediyorum:) kiskandirmak ilgisini olcmek icin iyi bir yol olabilir. madem arkadassiniz birinden cikma teklifi aldigini soyle. bir arkadasinin arkadasi olsun bu ama onun tanımadığı bir arkadasinin. seni uzun zamandir goruyor ve begeniyor olsun anca cesaret bulabilmis vs. ne yapsam bilemedim de akil danisir gibi. gayet gevsek gevsek bi tani bence derse sakinligini sakin bozma dimi ya ne kaybederim de. sinirlenirse de renk vermemeye calis agzin kulaklarina varmasın yani:)

Belirsizlik zaten beni vazgeçme noktasına getiren.
Aylardır bir de ya. Bu kadar nasıl sabrettim kendime şaşıyorum .
Ama bundan sonra çevremdeki diğer erkek arkadaşlarım nasıl davranıyorsa, o da en fazla o kadar davranabilecek.

Bugüne kadar başkasının lafını ne açtım, ne de diğer arkadaşlarıma açtırdım. Bir arkadaşım onun yanındayken " x de baloon dan hoşlanıyyor" dediklerinde bile hemen o x i kötüleyip, olayın saçma sapan bir şey olduğunu ispatlamaya çalıştım ona. Bunu da yapmayacağım artık.

Yahu madem seviyorsun sen açıl? Şu illa erkek ilk adımı atacak kadın şöyledir erkek böyledir düşüncesinden değil de arkadaşlığını kaybetmemek için duygularını ifade etmiyorsundur umarım. Git söyle ben senden hoşlanıyorum diye bir şey, hele gururunu hiç kaybetmezsin aksine benim fikrime göre açık açık konuşmak her zaman daha gururlu bir harekettir, hikayeler uydurup, kıvrak konuşup, oyun yapmaktan. Karşılığını görürsen ne ala görmezsen yoluna devam edersin iki şekilde de win-win. Aylarca arabesk acılar çekip kafanda kurmaya, sürekli aklını meşgul etmeye gerek yok. (Yine benim fikrime göre) Mutluluk beklemekten, acı çekmekten, oyunlar yapmaktan gelmez. Cesaret ve özgüvenden gelir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben hiç beceremem böyle şeyleri :)
Evet aslında masumca oyunlar ama , olmayan birinden bahsedip de oyun oynamak gelmiyor içimden :)

Açılmamamın en büyük sebebi yakın arkadaş olmamız. Çünkü ben onu çok iyi tanıyorum, düşüncelerini söyleme konusunda ne kadar rahat bir insan olduğunu biliyorum.
Bu kadar zaman söylemediyse, yoktur bir şey diye düşünüyorum.

Söyleyip reddedilirsem gururumu kaybederim diye düşünmüyorum.
Ama ister istemez hep aynı ortamda olacağım biri olduğu için söyleyemiyorum.
Eğer ki reddedilirsem aynı ortamda bulunmak istemem çünkü.

bir üstteki yoruma da cevaben, elbette her zaman erkek ilk adimi atacak diye bir sey yok. ama bana gore kadin ya da erkek farketmez birisi karsi tarafa duygularını acacaksa once mutlaka bir nabiz yoklamali. koru korune bodoslama dalarak olmaz bu isler. biraz zeki olan her insan ilani ask etmeden once bi durum kontrolu yapar karsidaki tamamen arkadas ilarak görüyorsa kizimizi neden bi darbede reddedilerek alsin ki?

cocuk cekingen biri olsa amenna ama masallah cok da rahatmis. sen once sana cok fazla yakinlasmasina izin vermeyerek ilk adimini at, sonra da kucuk bir ilgi testi yap tamamen vazgececeksen de icin rahat olsun

Evet aşırı rahat. Çekingen olsa söyleyemiyor diyip de elimden geleni yaparım zaten.
Aynen, ben kendimi geri çekeyim bakalım. Az çok belli olur bir şeyler.

İyi de benim anladığım kadarıyla 2-3 günlük bir meseleden bahsetmiyoruz ki? Kaç aylık durummuş. Nabız mı kalmış ortada? Aksi takdirde ben de zaten hemem git açıl yakasına yapış! demezdim ancak belki de benim fazla bilimsel bir kişi olmamdan kaynaklanıyor, aşkın hormonal, malesef geçici, (2-3 ayda değil elbette ancak, ki hormonal dengeye göre tekrardan da belirebilir, ama malesef geçici.) ve bulunduğunda sonuna kadar yaşanması gereken bir duygu olduğuna inanırım. En güzeli de iki kişi yaşar.

Konu sahibesine, anladığım kadarıyla siz de rahat bir tavır sergilemişsiniz. Bahsettiğiniz bey de tıpkı sizin gibi "o kadar rahat bir kız bir şeyler olsa şimdiye kadar açılırdı" şeklinde düşünüyor olma ihtimali yüksek. Yaşınız kaç bilmiyorum ancak lise veya üniversitenin ilk yılları değil de daha olgun bir yaş diliminde ve/veya ortamdaysanız, karşınızdaki bireyin de yeterli olgunluğa sahip olduğunu düşünüyorsanız fikrim açılmanız, rahatlamanız yönünde olacaktır. Tabii ki karar sizin. Tek temennim fazla nazın aşık usandırmaması. İyi geceler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim ne kadar çekingen biri olduğumu biir o, kızar hatta bu huyuma.
21 yaşındayız, ikimizde son sınıfa geçitk artık. Dediğim gibi sonrasında yüzyüze bakmak zorunda olmasam açılırdım. O reddetse bile, bu olayı unutup devam edebilecek biri bence, ama ben değilim.
Teşekkür ederim fikirleriniz için, size de iyi geceler.

aslinda ben de tam olarak bundan bahsediyorum. 2-3 günlük mevzu degik aylar gecmis ve cocuk da cok rahat bir mizaca sahipmis. bu taraftan bakınca hoslansaydi zaten bir sekilde söylerdi sonucu cikiyor. benim nabiz yoklama tavsiyem de, bir ihtimal sizin de dediginiz gibi bu kiz da rahat bir kiz, eger isteseydi belli ederdi bugune kadar diye düşünüyor olmasi uzerine soyledigim bir sey.

olumsuz yanitini nabiz yoklayarak cocuga caktirmadan alirsa daha az uzulur, itiraf ederek ben seni seviyorum dediginde " ben de seni seviyorum ama arkadas olarak" cevabi konu sahibinin de hakverecegi uzere onu daha cok uzecektir.

ask elbette bulunduğunda sonuna kadar yasanmali ama dediginiz gibi bunu iki kisi yasar. umarim kizimizin aski tek taraflı degildir, ortada birbirine asik acilmaya cekinen bir cift vardır ve en kisa surede sonuca baglanir diyerek ben de iyi geceler diyorum:)

konu sahibesi konunu takipteyim insallah guzel haberlerini okuruz.

ya arkadaşım saçınla oynuyo elini tutuyo diğerlerinden fazla sana ilgi gösteriyor seni sevgilisi diye tanıtıyo mesajlar iltifatlar sen hiç birinde noluyo demeden sessizce hep karşılıkmı verdin çatlamadınmı ya bi dk saçımla niye oynuyosun yada ne biliyim mesajlaşırken konuyu oraya getiripde biz neyiz diye hiç sormadımı gerçekden arkadaşız derse ben hiç görmedim böle el ele tutşan arkadaş saçla oynayan arkadaş de çık ne kadar sabırlıymışsın

Ay baloon. Bu arkadas cok dogru dedi. E en son sacinla oynadiginda da mi bisey demedin artik? Geri cekseydim ya kendini, ya da konuyu oraya getirseydin ya...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

bence durum biraz fazla abartılmıs alt tarafı sacınla oynamıs yani bu kadar büyütülecek bisey degil bence..hosuna gittiyse bisey demezsin zaten yok böyle ne oldugumuz belli değil ne alaka dersen bi daha böyle bişeye izin vermezsin biraz akışına bırak olayları aranızda ne oldugunu çok merak ediyosan sende onun sana yaptığı gibi yakın davran zaten ya sen ya o artık bi karar verelim ya sevgili olalım yada normal arkadas olalım der.. bu arada sen biriyle bu kadar yakınken kimsenin sana yakın davranmaya cesaret edemeyeceğini unutma..

Nasıl sabrettim ben de bilmiyorum vallahi :)

Ay baloon. Bu arkadas cok dogru dedi. E en son sacinla oynadiginda da mi bisey demedin artik? Geri cekseydim ya kendini, ya da konuyu oraya getirseydin ya...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Saçımla oynatmayı sevmiyorum zaten, geri çekiyorum kendimi . İnadına oynuyor o zamanlarda da. Kendimi gerçi çekmem de pek fark etmiyor gerçi ona.

Durum sadece saçla oynamak da değil aslında. Buraya çok takılmış herkes ama bu benim en takmadığım kısımlardan aslında.
Konu da aramızda ne olduğunu merak etmekten de öte bir durum aslında.
Dediğim gibi ben zaten seviyorum. Ama yakın arkadaş olduğumuz için adım atmak istemiyorum.
Aylar geçti, davranışları iyice yakın olmaya, sevgili gibi davranmaya başladı. Ama gel gör ki, ne olduğumuz belli değil.
Ben onun davranışlarından değil bu belirsizlikten rahatsızım aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…