Ben artık vazgeçtim

O zaman sen de, iyi de ya benim kısmetim ne olacak de? Birinin sana ilgisini mi ima etsen acaba? Ay iyice entrikacı olduk burada, ama senin ki de hakkediyor

.

Valla aslinda gayet iyi bir fikir olabilir ama gormesi bence daha iyi olur.

Konu sahibi, yardim edecek kuzenin var mi? Yardim et dersin, gelip sana yazilsin, ama bebenin tanimadigi biri olsun

Son düzenleme:

Yalnizken bana biri teklif etti de. Salla biseyler, onu kiskandir. seviyorsa baskasina kaptirmamak icin itiraf eder. Normal arkadas gibi görüyosa anlarsin zaten.

Yanlis yorum yaptim. Silemiyorum. Kusura bakmayin

Son düzenleme:

Yapamam çok utanırım
O mektuba reddetse bile kötü tepki vermez ama sonrasında ben onunla konuşmam .
Bu ikilemdense reddedilmeyi tercih ederim ama istemesem de onu görmek zorundayım. bunu da kaldıramam işte

Tenhada kıstır diyosun yani

Yapamam çok utanırım
Bu ikilemdense reddedilmeyi tercih ederim ama istemesem de onu görmek zorundayım. bunu da kaldıramam işte

Ben kesin teşhisi koydum sen çok utangaç ve çekingensin dolayısıyla soğuk ve mesafeli gözüküyosun Çocukta çekiniyo
Bu kadar utanıcak bişey yok sevmek hoşlanmak ayıp bişey değil, asıl sevmemek ayıp ,garip olan

Yapamam çok utanırım

Arkadaşlar haklı. Böyle ne olduğu belirsiz, çekilmez ki. Sana da yazık... Bir yolunu bul konuyu aç bence de.

Valla aslinda gayet iyi bir fikir olabilir ama gormesi bence daha iyi olur.

Konu sahibi, yardim edecek kuzenin var mi? Yardim et dersin, gelip sana yazilsin, ama bebenin tanimadigi biri olsun

Kuzenlerim hep başka başka şehirlerde maalesef .

Fazla utangacım evet .Bu kadar şey yapıyorum hala karşılık alamıyorum diye de düşünüyor olabilir .
Çok sinir oluyorum bu huyuma da zaten.

bence de bunu yapabilirsin.

ya da gerçekten kendini geri çek. okurken ben bile sıkıldım.

sarılıyor ediyor ama bir şey demeye gelince yok artık can sıkıcı olmaya başlamış.

bence artık bir şeyler yap. ya kendini geri çek ya başka biri varmış gibi davran.

açılamam çekingen biriyim diyorsun ki ben de öyleyimdir o zaman yukarıda yazdıklarımı dene.

böyle sana ilgili davranır davranır açılmaz sonra bir bakmışsın yanında başka bir kız.

öyle çok böyle olaylar gördüm ki. erkek milleti çok acayipler.

Balon ya, ver su adamin telefonunu da wahtsup dan bi azarlayayim. Yetti yeaaa, ben daraldim. Adini koymasanizda sevgilisiniz siz, arkadas degilsiniz.
En guzeli senin acilman kuzucum, utanma artik, olmazsa da olmaz. Hadi bi cesaret, sen yaparsin, sonra da kafasina kakarsin ilerde

Son düzenleme:
Fazla utangacım evet .Bu kadar şey yapıyorum hala karşılık alamıyorum diye de düşünüyor olabilir .
Çok sinir oluyorum bu huyuma da zaten.

Bu kadar şey yapıyorum diye düşünme bence hiç bişey yapmamışsın Hadi bakalım biraz cesaret iyi haberlerini bekliyoruz

Bu gidişle öyle olacak zaten. O yüzden kendimi kaptırmaktansa geri çekeyim diyorum.

Aylardır katlanıyorum, düşün halimi
Bıktım ama artık ya. O cesareti bi toplasam yapıcam da ...

Bence durumu netleştirmek için illa açılmanız da gerekmez. Size samimi davrandığı bir anda, "biz neyiz, arkadaşın ötesindeyiz sanki " diyebilirsiniz. Ondan olumlu bir yanıt alamazsanız kendi duygularınızdan da bahsetmezsiniz. "Ben de öyle düşünmüştüm de, insanlar yanlış anlayabiliyor" dersiniz mesele kapanır. Olumlu karşılık alırsanız da gerisi gelir zaten...

Son düzenleme:

Herkes daraldı bi beyefendi memnun halinden :) Delirticek beni rahat edecek :)

Ben açılabilsem süper olacak da, nerede bende o cesaret

anlattıklarının aynısını bire bir yaşadım cnmsanki beni anlatmışsın:44::44: gezer tozardık bana çok yakın davranırdı sürekli telefonda mesaj ayrı konuşma ayrı saatlerce vakit geçirirdik tabi biz bayanlar çok duygusal olduğumuzdan kaptırıveriyoruz kendimizi aşık olmuştum ve benim hiç eyvallahım yoktur direk söyledim seni seviyorum diyeo da aa güzelim bende seni seviyorum ama arkadaş olarak dedi sonra sen yoluna ben yoluma bu herkesle böyleymiş beyefendi dedim sen bana gelmezsin Allah yolunu açık etsin

Heh işte ben de bundan korkuyorum ya.
Gerçi bana kimseye davranmadığı gibi davranıyor farkındayım ama, beni çok daha yakın arkadaşı olarak da görüyor olabilir sonuçta.

İyi cesaret etmişsin :)

Benim de teshisim bu, cocuk net bir adim, belli etme bekliyor sankim.

Valla ben tenhada kistirmaktan yanayim tabi

Bak konu sahibesi, bak guzel kardesim benim...........sen bir sey yapmazsan , bu is iyi kotu bir sonuca ulasmayacak, anliyor musun ? Ne desek yapamam dedin be kuzum Gel yaz su mektubu

Suna ne dersin peki:
Buna diceksin ki artik gorusmemiz, arkadasca da olsa konusmamiz dogru degil. O da dicek ki, neden. Sen de diceksin ki, insanlar dedikodu yapiyorlar, beni sevdigini soyluyorlar, seni sevdigimi soyluyorlar . Burdan sonra saskina donen herifin tepkisine bakicaksin

Son düzenleme:
Heh işte ben de bundan korkuyorum ya.
Gerçi bana kimseye davranmadığı gibi davranıyor farkındayım ama, beni çok daha yakın arkadaşı olarak da görüyor olabilir sonuçta.

İyi cesaret etmişsin :)

cesaretle alakası yok aslında cnm utangacım demişsin ya senin duygularınla oynuyor gibi düşün tek taraflı olduğunu anlayınca içi çok acıyor insanın kimse kimse aşık değilse bu kadar yakın olamaz arkadaş gibi seviyorum ayakları boş laflar resmen oyun oynuyor erkekler sen benim gibi direk seni seviyorum deme benimki biraz aptallık oldu küçük düşürdüm kendimi tabi serde küçüklük vardı şimdi daha olgun düşünüyorum. bence biz neyiz diye sor korkma aramızdaki bu yakınlık nereye gidecek nereye varacak diye sor ya da diğer kızların dediği gibi kendini çek birazcık uzak dur ne oldu diye sorarsa ya sevgili değiliz bişi değiliz ne bu samimiyet bana karşı bir şey mi hissediyorsun falan diyebilirsin. hiç çekinme cnm söyle ilerisi için nasıl davranman gerektiğini bilirsin...

Ahhahaha bayildim sana

Kac yasinda oldu bunlar ? Kiminle evlendin bir de, bu herif degil sanirim?

Yemesin beni, madem hoslanmiyor, niye onca vakit gecirmis? Gitsin hoslandigi biriyle vakit gecirsin o zaman.

Son düzenleme:

hehehehehe bende tenhada kıstırmaktan yanayım ama bilmiyorum pek umudum yok merakla bekliyorum gelişmeleri

bu iyiymiş.

bence de böyle diyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…