- 23 Ağustos 2012
- 51.401
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.354
- 898
O zaman sen de, iyi de ya benim kısmetim ne olacak de? Birinin sana ilgisini mi ima etsen acaba? Ay iyice entrikacı olduk burada, ama senin ki de hakkediyor
.
En erkekçe yalanlar
Abartı meraklıları
Erkeklerin kadınlara göre daha çok yalan söylediği belirtilirken problemlerini, korkularını gizledikleri ve abartıya meraklı oldukları kaydedildi. Erkeklerin en çok söylediği yalanların ise şunlar olduğu ifade edildi:
Statü yalanı
Erkekler olayları biraz şişirmeye meraklıdır. En büyük arabalar onların, en önemli iş yerlerinde onlar çalışır. Bu gösteriş hevesi kendilerini başkalarıyla kıyaslama düşüncesinden kaynaklanıyor.
Bilgi yalanı
Hiçbir bildikleri olmasa da erkeklerin yüzde 84'ü bilgi sahibiymiş gibi davranıyor. Kendilerini sorun çözme konusunda yetenekli görüyorlar.
Duygu yalanı
'Bir problemin mi var?' sorusu erkeklere sorulduğunda, genelde 'Hayır, yok' derler. Zaaflarını açığa vermeyi sevmediklerinden bunları gizlerler.
Korku yalanı
Erkekler, cesur olmaları gerektiğini sanır. Onun için korkularını ve fobilerini (örümcek gibi) saklarlar.
Tembellik yalanı
Yaptıkları her şeyi abartılmış gerekçelerle savunmayı hoşlanırlar. Yaptıkları her şeyin bir anlamı olmasını isterler.
Kaytarma yalanı
Uzun süreli tartışmalardan kaçmak için soruları hemen kısa bir 'evet' ile cevaplandırırlar. Örneğin "Beni halen seviyor musun?" veya "Bu elbise bana yakıştı mı?" gibi.
Ağzından çıktığıyla aklından geçirdiği
Yalana ilişkin yapılan çeşitli araştırmalarda, erkeklerin söylediği ve aklından geçirdiği arasında dağlar kadar fark olduğu ortaya çıktı.
Bu nasil bir is arkadas madem sariliyor ediyor......neyse
Simdi sekerim, her zamanki gibi vedalasirken kapida bacada sarilirsan bu isin hicbir numarasi olmaz
Yalniz oldugunuz bir yer olsun, mesela aksam ikiniz disari cikin sadece. Sakin bir yer olsun, ne bileyim deniz kenarinda falan yuruyuse cikin. Mumkunse hava karanlik veya karanliga yakin olsun. Bu sartlar saglandiginda romantizm artik yasanabilirMesela yan yana oturuyorken sen saril, kafani bebenin omzuna koy, alnini omzuna gom mesela, sarilip birakma, her zamankinden daha uzun saril, sonra da oylece kal, kapis??
Yok Cherry ben bunlari yapamam dersen.........mektuba en kotu ne tepki verebilir ki? Bir daha konusmazsiniz en kotu, bence o durum boyle ne oldugu belirsiz yasamaktan iyidir. Nedir bu boyle, ne sevgili, ne arkadas, bunca strese ne gerek var? Olmayacaksa da olmaz , senin de kafan rahatlar en kotu ihtimalle.(ki hic sanmiyorum) vazgecme noktasina zaten gelmissin sekerim, beynin daha fazla stres kaldirmayack durumdaysa bence yeter de ve gir.
Bu nasil bir is arkadas madem sariliyor ediyor......neyse
Simdi sekerim, her zamanki gibi vedalasirken kapida bacada sarilirsan bu isin hicbir numarasi olmaz
Yalniz oldugunuz bir yer olsun, mesela aksam ikiniz disari cikin sadece. Sakin bir yer olsun, ne bileyim deniz kenarinda falan yuruyuse cikin. Mumkunse hava karanlik veya karanliga yakin olsun. Bu sartlar saglandiginda romantizm artik yasanabilirMesela yan yana oturuyorken sen saril, kafani bebenin omzuna koy, alnini omzuna gom mesela, sarilip birakma, her zamankinden daha uzun saril, sonra da oylece kal, kapis??
Yapamam çok utanırım
O mektuba reddetse bile kötü tepki vermez ama sonrasında ben onunla konuşmam .
Bu ikilemdense reddedilmeyi tercih ederim ama istemesem de onu görmek zorundayım. bunu da kaldıramam işte
Yapamam çok utanırım
O mektuba reddetse bile kötü tepki vermez ama sonrasında ben onunla konuşmam .
Bu ikilemdense reddedilmeyi tercih ederim ama istemesem de onu görmek zorundayım. bunu da kaldıramam işte
Valla aslinda gayet iyi bir fikir olabilir ama gormesi bence daha iyi olur.
Konu sahibi, yardim edecek kuzenin var mi? Yardim et dersin, gelip sana yazilsin, ama bebenin tanimadigi biri olsun
Tenhada kıstır diyosun yani
Ben kesin teşhisi koydum sen çok utangaç ve çekingensin dolayısıyla soğuk ve mesafeli gözüküyosun Çocukta çekiniyo
Bu kadar utanıcak bişey yok sevmek hoşlanmak ayıp bişey değil, asıl sevmemek ayıp ,garip olan
:)) bak bu da bi taktik ayh seytan gerçekten topuklu ayakkabı giyiyor bence kizlar az degilz yemin ediyorum:) kiskandirmak ilgisini olcmek icin iyi bir yol olabilir. madem arkadassiniz birinden cikma teklifi aldigini soyle. bir arkadasinin arkadasi olsun bu ama onun tanımadığı bir arkadasinin. seni uzun zamandir goruyor ve begeniyor olsun anca cesaret bulabilmis vs. ne yapsam bilemedim de akil danisir gibi. gayet gevsek gevsek bi tani bence derse sakinligini sakin bozma dimi ya ne kaybederim de. sinirlenirse de renk vermemeye calis agzin kulaklarina varmasın yani:)
Arkadaşlar haklı. Böyle ne olduğu belirsiz, çekilmez ki. Sana da yazık... Bir yolunu bul konuyu aç bence de.
Fazla utangacım evet .Bu kadar şey yapıyorum hala karşılık alamıyorum diye de düşünüyor olabilir .
Çok sinir oluyorum bu huyuma da zaten.
bence de bunu yapabilirsin.
ya da gerçekten kendini geri çek. okurken ben bile sıkıldım.
sarılıyor ediyor ama bir şey demeye gelince yok artık can sıkıcı olmaya başlamış.
bence artık bir şeyler yap. ya kendini geri çek ya başka biri varmış gibi davran.
açılamam çekingen biriyim diyorsun ki ben de öyleyimdir o zaman yukarıda yazdıklarımı dene.
böyle sana ilgili davranır davranır açılmaz sonra bir bakmışsın yanında başka bir kız.
öyle çok böyle olaylar gördüm ki. erkek milleti çok acayipler.
Aylardır katlanıyorum, düşün halimi
Bıktım ama artık ya. O cesareti bi toplasam yapıcam da ...
Balon ya, ver su adamin telefonunu da wahtsup dan bi azarlayayim. Yetti yeaaa, ben daraldim. Adini koymasanizda sevgilisiniz siz, arkadas degilsiniz.
En guzeli senin acilman kuzucum, utanma artik, olmazsa da olmaz. Hadi bi cesaret, sen yaparsin, sonra da kafasina kakarsin ilerde
anlattıklarının aynısını bire bir yaşadım cnmsanki beni anlatmışsın:44::44: gezer tozardık bana çok yakın davranırdı sürekli telefonda mesaj ayrı konuşma ayrı saatlerce vakit geçirirdik tabi biz bayanlar çok duygusal olduğumuzdan kaptırıveriyoruz kendimizi aşık olmuştum ve benim hiç eyvallahım yoktur direk söyledim seni seviyorum diye o da aa güzelim bende seni seviyorum ama arkadaş olarak dedi sonra sen yoluna ben yoluma bu herkesle böyleymiş beyefendi dedim sen bana gelmezsin Allah yolunu açık etsin
Tenhada kıstır diyosun yani
Ben kesin teşhisi koydum sen çok utangaç ve çekingensin dolayısıyla soğuk ve mesafeli gözüküyosun Çocukta çekiniyo
Bu kadar utanıcak bişey yok sevmek hoşlanmak ayıp bişey değil, asıl sevmemek ayıp ,garip olan
Heh işte ben de bundan korkuyorum ya.
Gerçi bana kimseye davranmadığı gibi davranıyor farkındayım ama, beni çok daha yakın arkadaşı olarak da görüyor olabilir sonuçta.
İyi cesaret etmişsin :)
anlattıklarının aynısını bire bir yaşadım cnmsanki beni anlatmışsın:44::44: gezer tozardık bana çok yakın davranırdı sürekli telefonda mesaj ayrı konuşma ayrı saatlerce vakit geçirirdik tabi biz bayanlar çok duygusal olduğumuzdan kaptırıveriyoruz kendimizi aşık olmuştum ve benim hiç eyvallahım yoktur direk söyledim seni seviyorum diye o da aa güzelim bende seni seviyorum ama arkadaş olarak dedi sonra sen yoluna ben yoluma bu herkesle böyleymiş beyefendi dedim sen bana gelmezsin Allah yolunu açık etsin
Benim de teshisim bu, cocuk net bir adim, belli etme bekliyor sankim.
Valla ben tenhada kistirmaktan yanayim tabi
Bak konu sahibesi, bak guzel kardesim benim...........sen bir sey yapmazsan , bu is iyi kotu bir sonuca ulasmayacak, anliyor musun ? Ne desek yapamam dedin be kuzumGel yaz su mektubu
Suna ne dersin peki:
Buna diceksin ki artik gorusmemiz, arkadasca da olsa konusmamiz dogru degil. O da dicek ki, neden. Sen de diceksin ki, insanlar dedikodu yapiyorlar, beni sevdigini soyluyorlar, seni sevdigimi soyluyorlar . Burdan sonra saskina donen herifin tepkisine bakicaksin
Benim de teshisim bu, cocuk net bir adim, belli etme bekliyor sankim.
Valla ben tenhada kistirmaktan yanayim tabi
Bak konu sahibesi, bak guzel kardesim benim...........sen bir sey yapmazsan , bu is iyi kotu bir sonuca ulasmayacak, anliyor musun ? Ne desek yapamam dedin be kuzumGel yaz su mektubu
Suna ne dersin peki:
Buna diceksin ki artik gorusmemiz, arkadasca da olsa konusmamiz dogru degil. O da dicek ki, neden. Sen de diceksin ki, insanlar dedikodu yapiyorlar, beni sevdigini soyluyorlar, seni sevdigimi soyluyorlar . Burdan sonra saskina donen herifin tepkisine bakicaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?