bamı 5 yıldır hiç görmedim. çok özledim oma bi okadarda nefret ediyorum. annemle 6 yıl öne ayrıldılar. resmen boşanma olmadı. şimdi başka bi yerde başka bi hayatı var. evlendi ve 4 yaşındada bi kızı var. ilk gittiğinde sürekli arıyodum konuşuyoduk ama evlenip çocuğunun olduğunu duyunca dünyam yıkıldı içimden bişeyleri söküp aldılar artık hiç aramıyorum ben onun kızı değlmiydim neden bırakıp gitti hadi gitti tamam neden hiç görmeye gelmedi. konuştuğumuz zamanda hep ben arıyodum zaten hiç aramazdı halada aramıyo. düğünümde bille yoktu hala unutamıyorum gelinin anne ve babası denildiğinde kahrolmuştum. ölseydi bukadar üzülmezdim en azından gidecek bi mezarı olurdu. şimdi bi oğlum var haberini almış ama yine aramadı. oğlum büyüdüğünde dedem yokmu diye ne cevap vericem ona bilmiyorum. eşimin ailesiyle sorunlar yaşadığımızda okadar çok istedimki yanımda olsun destek olsu diye. bana hiç kimsem yokmuş muamelesi yapmasınlar istedim ama yoktu ve olmıcakta ondan nefret ediyorum ama bikerede olsa görmek istiyorum. her aklıma geldiğinde ağlıyorum eşim soruyo neoluyo diye söyliyemiyoru. niye baba neden bırakıp gittin bizi. nası bi babasın sen