Ben Babam zledim ama ondan nefret ediyorum

çok üzüldüm insan ayrılır eşinden ama onlar senin çocukların dimi arar ne kadar yaşlansada büyüsede insan anne vede babsının ilgisini istiyo arasınlar istiyo drdin oldumu paylaşmak istiyo mutluğunu paylaşmakta istiyo en çokta üzüldüğüm düğününe bile gelmemiş torununu görmemiş olması ama sen bir kere arasan belki başka sebebi vardır bir ara görüş konuşunca buraya yaz çok merak ettim canım teselli etmek isterdim seni kardeşim gibi inşallah bundan sonra görüşürsünüz

senin adına çok üzüldüm ama yinede enazından bir yuvan bir çocugun varmış onlar için iyi olmalısın bazen insan ailesinin yanında olmasına çok ihtiyaç duyuyo benim ailem çok şukür var ama uzak oldugumuz içğn herzaman göremiyorum yanında olamıyorum onların ama var olduklarını bilmek bile yetiyo üzme kendini belki oda anlar hatasını ve sana kendini affettirir

çoğu babalar böyle erkeklerden vefa beklenmez.kocada olsalar babada olsalar evlatta olsalar ......

kesinlikle katılıyorum ben 18 yaşındayım annemle babam ben 2 yaşındayken boşanmışlar babam annemi aldatmış ve karşı komşumuzla (üstelik evliymiş) evlenmiş 16 yıldır beni ne aradı ne sordu :çok üzgünüm: ne yüzünü bilirim ne sesini benim için sokaktan geçen tanımadığım bir yabancıdan farkı yok sadece 3-4 yıl önce bir kez arayıp ''ben senin babanım çok işlerim vardı kızım ondan gelemedim istersen sen gel ''deyip resmen dalga geçmişti.:sinifsinif:Önceleri çok üzülmüştüm,üzüntüden tırnaklarımda sedef hastalığı çıkmıştı.zaten bana bir tek soyadını verdi o soyadı yüzünden de hayatımda bir çok engelle karşılaştım; ama artık çok takmıyorum onu allaha havale ediyorum,hakkımı da helal etmiyorum en azından ben yatağıma yattığımda vicdanım rahat uyuyorum çok şükür beni bu yaşıma getiren,her şeyim olan annem var tek istediği beni öğretmen olarak görebilmekti şu an sınıf öğretmenliğinde okuyorum ve bu konumda olmamı anneme borçluyum onun hakkını asla ödeyemem

Back
X