Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aklım ve duygularım karışık değil.. benim ondan tek duymak istediğim sen böyle mutsuzken çalışmanın bir anlamı yok çık işten dinlen biraz kafanı topla Allah ne verdiyse geçinir gideriz sıkma canını deseydi.. ben sadece bu desteği duymak istedim.. Benim mutsuzluğum hep işyerim yüzünden oldu.. eşimde bunu biliyordu kaç kere düşündüm istifa etmeyi hep destek oldu ama iş ciddiye binince yan çizdi..
Bence eşine haksızlık etme. Evlendiniz ve ihtiyaçlarınız vardır mutlaka. Taksitte ödüyorsunuz. Evin kira mı? Sen taksit ödüyorsan onun maaşının yarısıda kiraya ve faturalara gidiyordur. bunu biliyorum çünkü bende aynı durumdayım. evliliğimin ilk 2 ayında hemde neye uğradığımı şaşırdım. Evlenmeden önce kuaförümede giderdim, pahalı restaurantlarda da yemek yerdim, gezerdim de. Ama evlendikten sonra tamamen 2 kişilk yaşamaya başlıyor insan. Sen yapmıyorsun kendine birşey almıyorsun ama o alıyor mu? Geziyor mu? Parayı başkalarıyla mı harcıyor? Bunları düşünmen gerek bence. Onun msjda söylemek istediği masraflarda evlilik masraflarıdır. Senin şahsına ait masrafları kastettiğini sanmıyorum.
Biz bayanlar duygusalız işyerinde birilerinin emri altında olmaya azar yemeye dayanamıyoruz bazen. PEki onun işyerinde ne yaşadığını biliyr musun? O arayıp sana ağlayabiliyor mu? Senin birkaç ay evde oturman demek birkaç ay o taksitlerin ödenememesi faize binmesi demek. O zaman ne olacak? Eliniz nasıl rahatlayacak?
Boşver bunlara hiç canını sıkma illa bu işyerinden kurtulucam diyorsan da iş bul önce öyle çık.. Çünkü eve giren ve çıkan para belliyse yapacak birşey kalmıyor kardeşim. Anladığım kadarıyla da eşin öyle har vurup harman savuran bir adam değil. Destek ol sen yinede kocana. Sıkma canını. Kapıyı kapattığında kimle kalıyorsan ona değer ver.
Herşey düzelir zamanla. Hayırlısı olsun hakkınızda.
Kizlar dün canimi cok sıkan bir hadise yaşadım..
Yaklaşık 5 senedir ha gayret ya sabır diyerek calistigim iş yerimde inanilmaz mutsuzum artik son damla da taşti derler ya öyleyim..
Her ay maasimla faturalarimizi ödüyorum evlenmeden önce cektigimiz iht.kredisini oduyorum ve yemek kartimla bile evime alisveris yapiyorum yemegimi bile evden goturuyorum.. Mobilya taksitlerimizin cogunu ben oduyorum.. Bu kadar uğrasirken kendimi degerli saniyordum..
Dün deli gibi aglayarak esimi aradim dayanamiyorum artik burda calismak istemiyorum istifa etmek istiyorum yine is bulurum gerekirse markette bile calisirim ama yeterki huzurum olsun dedim.. Hic sesini cikarmadi .. Yarim agiz ayril isten o zaman dedi .. Morelim bozuldu geri dondum isyerine ve bir msj " sana isten ayril diyemiyorum bütün masraflarini karsilarim garantisini veremem"
Ne masrafim varki? Ne uzerime bir esya alirim nede her haftasonu gezmeye giderim ne taki ne ayakkabi hicbir sahsi masrafim yok kicalistigim halde evime temizlikci bile tutmuyorum hatta yogurdumu bile evde kendim yaparim kizlar düsünün artik
Güvenim yerle bir oldu kizlarbirde cocuk sahibi olmayi dusunuyorduk kime guvenicem ki? Ya da daha kaç parçaya bölünücem? Ben ona calismicam demedimki sadece birkac ay kafami dinlemek istedim ama diyemedi..
bende ilk okuğumda sandım ki, eşiniz kendi zevki için harcama yapıyor, maaşını onlara veriyor. ama değilmiş. eşiniz gerçekçi yaklaşmış. evliliğin başlarında zorluklar çekiliyor. bak ben 2 yılı geçti evleneli ve ilk yıl doğru düzgün birikim yapamadık, borç alalarak geçiniyorduk. şimdi yeni yeni birikim yapabiliyoruz.
eşiniz iş yeri açmış, esnaflık yapıyor, işini oturtması uzun sürer. işini bırakıp evde dinlenirsen, para yetiştiremediğinizde psikolojin bozulur. işini bırakırsan hemen iş bulamayabilirsin.
arkadaşım elbet sende haklısın.ama hayatta her an her istediğimiz olmuyor..
biraz gerçekçi olalım.bak ben mezun oldum olalı işsizim.(3,5) yıldır.annem el kapılarında çalışıyor 50 yaşında.patron hanım az ters.
benim zoruma gitmiyor mu durum?ben çaresizim ve evdeyim.o sabahın köründe evi çekip çeviricem diye yollarda.
kimin huzuru tam ki?elimden gelmiyor birşey.piyasa berbat.hemen duygularına kapılma.olmadı biraz daha sabret (bari borçları kapatana kadar).
eşinde anladığım kadarıyla durumdan hoşnut değil ama onun da elinden gelmiyor ve üzülüyor. ama yoksa yoktur kardeşim.dikkatimi çekiyor özellikle kk bayanlarında erkek değil mi ne yapacak edecek eşinin her ihtiyacını eksiksiz karşılayacak gerek evi, borcu en iyi en iyi şekilde çevirecek.yanlış anlama senin için demiyorum ama nöyle çok mesaj okudum.ben katılamıyorum bu görüşe.evden maaş eksildimi şimdikinden daha büyük huzursuzluk çıkar ben sana söyleyeyim.hayat kötü artık ev iş tüm yükü beraber omuzlamak zorundayız..
Canım ben kesinlikle şu görüşte değilim ''erkek değilmisin bakacaksın'' bu bana çok ters ben çalışmicam demiyorum sadece birkaç ay kafamı dinlemek istiyorum dedim.. ondan beklediğim sadece daha samimi(!) bir destekti.. üstü kapalı yarım ağız bir konuşma geçince canım sıkıldı açıkçası..
burda bazı arkadaşlar bencil adam ne biçim bu erkekler diyor ama erkekte fiziksel kuvvet var diye olağanüstü güçleri de yok ya?bencil dedikleri yukardaki gibi adamlar.herkesin bir sınırı var.Allah korusun sıkıntıların altından kalkacağım,maddi feraha ereceğim diye yanlış yollara sapsa daha çok üzülürdün belki de.
ben evli değilim ama etraftan biliyorum.yeni evlisin..bu zamanlar hep borç harç kapatmaya çalışmakla geçiyor.haliyle o gerginlikle birbirlerine giriyorlar.
sabır kardeşim.allah bir kapı açtımı sonuna kadar açıyor.emin ol kendimde çok tecrübe ettim. hem belki iki seneye kadar o da işlerini yoluna koyar sende borçları büyük ölçüde kapatırsın.belki de huzurlu olacağın daha iyi bir iş bile bulursun.
işyerinde huzursuzsan çık canım..ben 2011 de sayısız iş degiştirdim. eşim hep destek çıktı.çünkü hergün ona anlatıyordum oda sorun olunca hemen çık diyor
allah şükür şimdi huzura erdim bu konuda.işyerinde huzur çok önemli .işini sevmek çok önemli