- Konu Sahibi sevimistanbul
-
ya benim babam yok.. o kadar sıkıntısını çekiyorum ki.. hem bana baba gibi yakşalacak bi kayınpederim olsun istedim ama nışnalımda babasını 8 yaşında kaybetmiş
o yuzden biz birbirmizin herşeyi olduk.. onu sadece nışanlı olarak görmüyorum 3 yıl içinde bana yeri geldi anne baba yeri geldi abi gibi oldu..
kaybetmeyi göze alamıyorum... ayrılırsam gercekten yaşayamam... nışanlım benden cok daha merhametli ailem konusunda ama kabul etmiyo kendinden başkasına göre plan yapmamı ama kardeşlerim onlar benim..
ne olur bana dua edin arkadaşlarım ne olur.... çok kötü durumdayım.... Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın.......
Ne diyim Allah yardımcınız olsun. Eğer gidersen vicdan azabından kahrolursun, gitmez de ayrılırsan acıdan kahrolursun. Böyle bir durum yaşamadım. Allah da yaşatmasın. Tamamen duygularını anlamadan olayları anlamadan yorum yapacağım. O yüzden ne kafanı karıştırmak isterim nede birşeylere sebep olmak isterim.
Ama kardeşlerinin sana daha çok ihtiyaçları var emin ol. Onları yalnız bırakma ne olur. Ne yap yap ikna et nişanlını ama bırakma onları. Belki o da ailesini düşünüp orada kalmak istiyordur. Onu da anlarım.
Benim çok yakın arkadaşımın erkek kardeşi de zeka geriliği var. Şu anda 25 yaşlarında ama biz de onu aynı bebek gibi seviyoruz. 5-6 yaşındaki bir çocuğun zekasında. Davranışlarıda öyle. O kız evlendi şanslıydı ki aynı şehirde kaldılar ama senin gibi bir durum olsa asla bırakmazdı. Sen anlatınca aynı onları gördüm sanki. O kadar çok seviyorlar ve düşkünler ki onlar için bırak nişanlıyı kendi canlarına değişmezler.
Sen gidersen kardeşin çok üzülür. Zaten hasta. Kim bilir neler yaşıyor içinde. Birde onu terk etmişsin gibi hisseder. Belki kızacaklar yazdıklarıma buradakiler. Ama şöyle de bir şey var. Burada okuyoruz nice büyük aşklar yaşayanlar sonu hüsranla bitiyor. (İnşallah olmaz) eğer öyle bişey olursa inan kahrından ölürsün. Yapacağın tek şey nişanlını ikna etmek. Umarım herşey istediğin gibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?