Ben başlık bulma konusunda sıkıntılıyım !

Eğer durum değişmediyse konu sahibi kayinvalidesiyle yaşıyor birkaç yıldır, kayınpederi vefat ettiği için.

Kadın kayinvalidesiyle yaşasın ama adam birkaç gün esinin ailesinin yanında kalmasın. Tabi ki haklı sinirlenmekte. Ama işte böyle yarım açılır hatta sebepsiz yere silinirse,kimse size yardımcı olamaz.

Gidin istediğiniz kadar ailenizin yanında, artık esinizin nasıl bir yapıda da olduğunu da biliyordur yıllardır.

Konu sahibi hiç bu tür sorulara cevap vermemiş işine gelmedi belli ki eşinin ailesine az gidiyor yoksa bende senin ailene gelmem diye rest ceke bilirdi
anladığım kadarıyla her tatilde konu sahibinin ailesine gidiliyor keza çocuğu bile sıkılmış sanki, babasız gitmek istememiş. herkes ailesini özler ve görmek ister ama her tatilde tek tarafın ailesine gitmek bence doğru değil. ve 5 gün uzun zaman.

Eğer durum değişmediyse konu sahibi kayinvalidesiyle yaşıyor birkaç yıldır, kayınpederi vefat ettiği için.

Kadın kayinvalidesiyle yaşasın ama adam birkaç gün esinin ailesinin yanında kalmasın. Tabi ki haklı sinirlenmekte. Ama işte böyle yarım açılır hatta sebepsiz yere silinirse,kimse size yardımcı olamaz.

Gidin istediğiniz kadar ailenizin yanında, artık esinizin nasıl bir yapıda da olduğunu da biliyordur yıllardır.

buradaki kısa yazısından ve tatile nereye gidilir ki demesinden bende direkt her tatilde ailesine gitmek isteyen ve bunun için kocasını ve çocuğunu zorlayan bir izlenim bıraktı.
zaten kv ile yaşıyorum dese daha farklı yazardı eminim çoğu kişi.

buradaki kısa yazısından ve tatile nereye gidilir ki demesinden bende direkt her tatilde ailesine gitmek isteyen ve bunun için kocasını ve çocuğunu zorlayan bir izlenim bıraktı.
zaten kv ile yaşıyorum dese daha farklı yazardı eminim çoğu kişi.
Evet baştan bilinmesi gerekenler yazılsa farklı şeyler düşünmemize gerek kalmaz ama var olan konu bile siliniyorken, yapılacak birşey yok 🤷

Ya konuyla çok alakasız ama kamu zaten amme demek, amme de kamu demek. Yani kamu hamu hizmeti demiş oldunuz ya da amme amme hizmeti. Yazmadan duramadım.

Konu sahibi tek başınıza gidip koca ve çocuk olmadan anne babanızla ilgilenin işte ne güzel. İlla bi bahane sunmak zorundaysanız bahane bulmak çok kolay. Kocanın iş yerinde sıkıntı olmuş izinleri iptal, çocuk da arkadaşlarıyla yeni bi kursa başlamış, arkadaşlarını bırakmak istememiş. Ben de siz canım anne babamı gelip huzur içinde göreyim dersiniz olur biter.
Allah razı olsun kardes bugün de bizi aydınlattın

Şu yazdığımı başka birinden okusam senle aynı tepkiyi verirdim %100 ama bugün boş işler müdürü günümdeyim galiba ne biliyim yazmadan duramadım 😏
Çılgınsın yaaa :D dalga falan değil yeminle çılgınsın :D cansın boşver varsın bilgilendir bizi ne deyim :halay:

Kimsenin derdini kücümsemek degilde amacim, ne hayatlar okuyoruz burda.. Sizin konunuzu okuyunca bumuydu yani dedim.

anladığım kadarıyla her tatilde konu sahibinin ailesine gidiliyor keza çocuğu bile sıkılmış sanki, babasız gitmek istememiş. herkes ailesini özler ve görmek ister ama her tatilde tek tarafın ailesine gitmek bence doğru değil. ve 5 gün uzun zaman.
Altta biri kv ile yaşıyor demiş.. O zaman kadın haklı 🙄

Hep birlikte gidin 3 gün sonra eşiniz iş bahane edip geri dönsün siz istediğiniz kadar kalın. Oğlunuz da isterse sizinle kalır isterse babasıyla döner.

Back
X