Ben başlık bulma konusunda sıkıntılıyım !

Tek gidince niye illa bir bahane aramak gerekiyor çanta gibi sürekli yanında taşımak zorunda değilsin eşini. Benim eşimde senede 1 hafta gelir aileme hiçte sorun etmem cünkü onsuz memlekette daha rahatım herkesle bol vakit geçiriyorum o olunca onla ilgilenmek zorunda kalıyorsun tek kalmak istemiyor falan filan

bayanlar şöyle diyeyim. 15 tatil için 5 gün izin almıştık. Eşlim son anda gitmekten vazgeçti. her izinde sizin aileye gidiyoruz diye. Ben de çok gitmek istiyorum. annem babam yaşlı. Eşim gitmek istemeyince oğlum da gitmek istemiyor. Tek gitsem bizimkilere ne diyeceğim. İzin alamadı filan. Yani hep bugüne kadar idare ettim. Hep gitmek istemiyodu bizimkilere. Hatta günübirlik tur ayarlamıştım. sinirden onu bile iptal ettim. Siz olsaydınız ne yapardınız tek gidermiydiniz.
Tek git, keyfine bak. Orada eşinle oğlunla ilgileneceğin vaktini de yaşlı anne babana ayırısın, altı üstü 5 gün zaten. Açıklama yapmaya gerek yok, baba oğul farklı planları var onların diyin yeter.

İlk mesajınızı da yeniden düzenleyin, yoksa Mune sizi KK'dan tatile yollayacak

Konu nasıl siliniyor? 😂
Konu açan sizseniz ilk mesajınızı zaman sınırlaması olmadan düzenleyebilirsiniz. Başkası alıntıladıysa onda değişiklik şansı yok.

Silmeniz önerilmez, ban sebebidir, yetkililerde geri getirir silinen mesajı zaten.

koştum geldim. her tatil tek bir tarafın ailesine gidilmesi sıkıntı. burada erkeğin ailesine gidilseydi sürekli siz de istemezdiniz doğruya doğru. geçmişi bilemem ama eşiniz haklı gibi

Esim de ailesinin yanına gitmek istiyordu ben istemedim gitmeyi, kızımla beraber gidecekler bir hafta. Ne olmuş ki? Her zan beraber gitmek zorunda değiliz neticede.

Am siz esinizin ailesine gidiyormusunuz gidyorsanız ne kadar kalıyorsunuz buda önemli.

... :KK43:........ ..... ...... ...... ....... .......... ......... . :/

Konu silmek yasak.
Hadi konuyu sildiniz başlığı niye sildiniz? :KK70:

Edit: konu 3. Sayfada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X