- Konu Sahibi white moon
Bişeyler olmuş ama bilmiyoruz tek bildiğimiz bu poncikim .........Ne olmuş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bişeyler olmuş ama bilmiyoruz tek bildiğimiz bu poncikim .........Ne olmuş![]()
Ne yaptı size bu İkizler ben bilmiyorum
hepiniz yanacaksınızz hepinizzzz![]()
Tek git, keyfine bak. Orada eşinle oğlunla ilgileneceğin vaktini de yaşlı anne babana ayırısın, altı üstü 5 gün zaten. Açıklama yapmaya gerek yok, baba oğul farklı planları var onların diyin yeter.bayanlar şöyle diyeyim. 15 tatil için 5 gün izin almıştık. Eşlim son anda gitmekten vazgeçti. her izinde sizin aileye gidiyoruz diye. Ben de çok gitmek istiyorum. annem babam yaşlı. Eşim gitmek istemeyince oğlum da gitmek istemiyor. Tek gitsem bizimkilere ne diyeceğim. İzin alamadı filan. Yani hep bugüne kadar idare ettim. Hep gitmek istemiyodu bizimkilere. Hatta günübirlik tur ayarlamıştım. sinirden onu bile iptal ettim. Siz olsaydınız ne yapardınız tek gidermiydiniz.
Konu açan sizseniz ilk mesajınızı zaman sınırlaması olmadan düzenleyebilirsiniz. Başkası alıntıladıysa onda değişiklik şansı yok.Konu nasıl siliniyor?![]()
Hmmm peki madem bir İkizler olarak bu pembe yalanınıza inandımmmmacıcık 'tezcanlılar' diyelim![]()
![]()
........... ..... ...... ...... ....... .......... ......... . :/
Anladın mı konu sahibi?
Konu silmek yasak.
Hadi konuyu sildiniz başlığı niye sildiniz?![]()
Beni de mi kibledin abla.. :/Kiblendi..
Değişik bir yol izleyip 3. sayfaya yazmış..Reis konu ne ?