Ben, bebek istegim ve esim !

Yorum yapan arkadaslara cok cok tesekkur ediyorum, aslinda hepinizde biyerde haklisiniz.. Zamani gelmisse bikerelik bi ilisikide bile oluo bunlari biliyorum aslinda, ama yinede insan bazen dogru bildiginden bile sasio biseyi cok isteyince.. Ve yine haklisinizki buaralar bende saldim sanki kendimi biraz, adama ne naz ne cilve yapiyorum bi taktim kafaya bebek diye sade onun icin iliskiye girer oldm sanki haliye oda hissediyordur butun bunlari buda negatif etkilio iliskimizi, galiba oluruna birakmak lazim ve kendime ceki duzen vermem lazim

Beni silkeleyip kendime getirdiginiz icin tesekkur ediyorumm hepinizee :)

reglinin ilk gününden itibaren 14. günde yumurtlama oluyor sende o günlere denk getirmeye çalış
netten araştır birazcık yumurtlama günlerini tam olarak ben yanlışta hatırlamış olabilirim.
hakkınızda hayırlısı olsun inş...

niye kıskançlık yapıyorsun ki ?onun ilk olsa ne olucak yani o daha önce kalsa ne var ?bu kadar kıskanç olma hoş değil . arkadaşında neyi var neyi yok anlatıyor sana yazık . senin böle kıskanç olduğunu bilse anlatmazdı heralde . ilişki sayısını bilemem ama şölede birşey var olucağı varsa ilk geceden hamile kalanlar oluyor oluyor yani bir şekilde . seninde olur üzülme

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

yaklasık 1 sene olacak evlenelı evlılıgımın ılk 3ayı hapla korundum esım en az 1 sene bebek dusunmedıgı ıcın..daha sonra aylar gectıkce ıstemeye basladı kendılıgınden ..7 aydır denıyoruz hemen hemen hergun bırlıkte oluyoruz ama yıne olmuyo :(( kontrole gıttım herhangı bırsey cıkmadı ultrasondada hormonlarda da ama olmuyor doktor esımınde tahlılını ıstedı sende ıstersen esınle bır konus oda sperm tahlılı versın ..bız yakın zamanda gıdecegız ..ınsallah sonuclarımız guzel cıkar dua edın bızım ıcın lutfen..kısa bı sure gıbı gelsede ınsanlara bunu yasayan bılıyor bırtek ..aylar bana sankı bır seneymıs gıbı gelıyor..sarım tukenıyor..arkadaslarımın hepsı bebek sahıbı gördukce ıcım gıdıyor...Allahım bıranonce herkese analık duygusunu tattırsın ınsallah ...

niye kıskançlık yapıyorsun ki ?onun ilk olsa ne olucak yani o daha önce kalsa ne var ?bu kadar kıskanç olma hoş değil . arkadaşında neyi var neyi yok anlatıyor sana yazık . senin böle kıskanç olduğunu bilse anlatmazdı heralde . ilişki sayısını bilemem ama şölede birşey var olucağı varsa ilk geceden hamile kalanlar oluyor oluyor yani bir şekilde . seninde olur üzülme

Al benden de o kadar. Arkadasin once hamile kalinca ne oluyor? Insanlarin dusunceleri cok garip

Canim niye bu kadar stres yapiyorsun, bende boyle yakin arkadasimla konusurdum hadi bebek yapalim mi diye, Korunmayi biraktim ve

gecen sene ikimizde hamile kaldik 1 ay arayla. Sonra noldu biliyomusun? Ben dusuk yaptim o hamileligine devam etti ve dogum yapti

simdi bebisini buyutuyor. O zamandan beri denememize ragmen saglikli oldugumuz halde olmuyor ki ben hic bir yumurtlama donemini

aksatmam. Demek istedigim herseyi olacagina birak. Tamam dene ama kafayi bozma bu konuyla. Biz vucudumuzu kastikca o bebek

olmayacak zaten. Rabbim en iyi zamani bekliyor. Arkadasinda senden once hamile kalsin nolucak, bak benim arkadasimin bebisi dogdu bile simdi onu oyle seviyorum ki, ilk dusuk yaptigimda gormek bile istemiyordum uzuluyordum ama simdi her daim bebisine hediyeler alip alip gidiyom. Herkesin kaderi kismeti ayri canim, hayirli saglikli evlat olucaksa Rabbim bize nasip etsin. Onlarin acisini gostericekse vermesin oyle diyorum ben.

Merhaba arkadaslar hepinize tsk ediorum yorumlariniz icin, ilk once sunu belirteyim Sanirim arkadasimi kiskanirim derken yanlis anlasildim, veya yanlis ifade ettim kendimi bi anlik o duygularla.. Konuyu cok duygusal oldugum bi zamanda actim galiba o yuzden boyle oldu :)
Ama suan hic takmiyorum kafama, daha gencim 1 senelik evliyim eminim rabbim dogru zamani beklio bebegimi bana yollamak icin oluruna biraktim sanirim en dogrusuda bu...

Tatlım eczaneden ovulasyon(yumurtlama) testi al bir de öyle dene istersen. Ben o testi alıp kullandığım ay hamile kalmıştım

istiyor bence eşiniz yoksa hiç kabul etmezdi.. belki işten dolayı yorgun stresli o yüzden haftada bir ilişki istiyordur..
benim ikinci bebeğim ayda bir defa ilişkimiz olmuştu iş dolayısıyla şehir dışındaydı hemde regl bitmiydi diğer ay hamile kaldığımı öğrendim.
rabbim verir inşallah sen stres yapma rahat ol oluruna bırak olmuyor demek için çok erken...

Merhaba arkadaslar hepinize tsk ediorum yorumlariniz icin, ilk once sunu belirteyim Sanirim arkadasimi kiskanirim derken yanlis anlasildim, veya yanlis ifade ettim kendimi bi anlik o duygularla.. Konuyu cok duygusal oldugum bi zamanda actim galiba o yuzden boyle oldu :)
Ama suan hic takmiyorum kafama, daha gencim 1 senelik evliyim eminim rabbim dogru zamani beklio bebegimi bana yollamak icin oluruna biraktim sanirim en dogrusuda bu...

Bu bir kiskanclik dildir tabi mesela bende ucuncu icin calisiyordum ruyamda gorumcemin istemeden hamile oldugunj gordu dedigin gibi icimden bisi kopmus gibi hissettigimi hatirliyorum o kadar ay ugrasiyorum olmuyorda bir ay kazara hamile kaldiginin gorunce ruyada icim burkuldu bu kiskannclik dildir ki....ayrica sana tavsiyem ovulasyon testi kullansana yumurtlama donemlerinde bir iki kere calisirsiniz sonrasjnda isterse bir ay uzak kalsin onemli dil;)) dedigim gibi ovulasyon testi kullan derim onemli gunlerini saptar ona gore zamanlama yaparsiniz..bol sans....

Back
X