- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.646
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Yahu lütfen sigara konusunda baskı yapmayın. Çünkü bu siz istediniz diye bırakılacak bir şey değil. İçmeyen anlamıyor tabi.
Zorla yalana itiyorsunuz. Çok tanıdığım var yıllardır eşinden gizli sigara içen. Neden bu baskı?
Tamam yalan konuşması hoş değil elbet ama sizinde bu kadar büyük kavga çıkarmanız hoş degil.yani okadar hakaret edip delirteceginize neden karşınıza alıp ben kokudan nefret ediyorum seni öpesim gelmiyor sogurum yapma falan diye bi konuşma yapmadınız.ne gerek var aranızdaki saygıyı böyle yok etmeye
Haklisiniz da belki vazgecemiyor ve sizinle kavga etmemek için saklamistir. Benim eşimde saçma ama sakız çiğnemek konusunda takıntılı. Ben de arada cignerim deli gibi saklıyorum ondan çünkü olay yaratır biliyorum. Geçen gün aradı ağzımda sakız tlf la konusuyoruz senin ağzında sakız mi var deyince çocuk gibi inkar edip nasıl yuttym ben bile inanamadim.
Kendinizi bu kadar üzmeyın. Ben bosanilacak boyutta bir olay göremedim.
Bende tek tük içiyorum ve flörtüm bundan nefret ediyordu.
Sağlıklı beslenmeye sporuna dikkat ederdi
Bir kere ben sigara içerken o spor videosu atmış ben baya güldüm durumu anlattım.
Kızdı vs tavrı hoşuma gitmedi . Bende tek tük içtiğimi açıklamadım çünkü bu benim hayatım. Hatta ne zaman içsem söyledim .
Eşimde olsa aynısını yapardım hata sizde değil bu kadar müdahaleye izin veren eşinizde
Yalan söylemesi tabii ki doğru değil .
Küçük bişey den sizi yalan söylemesi hoş olmamış ama bu kadar da üzerine gitmeseydiniz keşke yalan söylediği için sadece alttan alttan biraz trip atsaydınız şimdi haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz . Tatlı dille konuşun tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
Tirsan yapmaz diye bir sey yok. Tirstigi icin yalan soyluyor.Ağzına sağlık aynen öyle..
Ben de bugün önüne yemek koyarken al iyi ye daha güzel yalan söyle besleyeyim seni ellerimle dedim.
5 buçuk yıla neler sığdırdım.
Kafamda kaç mahkeme kurdum.
Bundan öncesi başka yalanları oldu.
Büyük hayal kırıklıkları yaşattı.
Yanında güç bela kalabildim.
Bu evliliği yürütmek kolay değil.
Yine de hala sevdiğim için bitiremedim.
Ama o da artık adam olsun yeter..
Aslında gerçekten boşanma gerektiren şeyler yaşattı zaten..
Sigara gayet küçük bir mesele.
Ama ben çok doluyum bu küçük arızaya bile yer kalmadı..
Yaa konuşulacak olan her şey konuşuldu.
Güvenim yerle bir.
Yalanın y sini istemiyorum dedim sonuç bu işte..
Evet çat çat bir yapım var doğrudur.
Tırsan adam hiç yapmaz diyorum ben de..
Sonucunda gerçekten adliyede açabiliriz gözümüzü.
Bu güllük gülistanlık evliliğe dikilen mum değil çünkü.. :)
Benim esimde gizli iciodu ben ogrenince iki gunde bi paket bitiriyo artik. Hepsi ayni tepkiyi vermioKendiniz de söylüyorsunuz haklıyken sayıyorsunuz sonra haksız oluyorsunuz kendinizi bazı şeylere adapte edin güzel konuşabilmeyi bazı şeyleri eşinizde güzellikle anlatın bi sorunun varsa beraber çözelim gibisinden yanınızda sigara içmesine izin verin benim eşimde gizli içiyordu şimdi içmiyor çok şükür
Benim esimde gizli iciodu ben ogrenince iki gunde bi paket bitiriyo artik. Hepsi ayni tepkiyi vermio
Artik is ortaminda sigara icmeyen insan yok denecek kadar az.
Esiniz de tepkinizi bildiginden yalan soylemistir.
Gercekten ciddi derecede alkol, uyusturucu sorunu olan insanlar var.
Ben de icmem sigara ve sevmem ama anlayisla bakmak gerektigini dusunuyorum esinizin tek kusuru buysa.
nomunomuchua cocugun var mi? Benim olmasaydi sirf bu huyu yuzunden bosardim. Ki dusunuyorum ilerleyen zmnda.. Allah 1 dedigine inan gerisi supheli..
Adama yalan söyletmek zorunda bırakmışsınız bence bi sigara için bu kadar sorgulayıcı ve baskıcı olduğunuza göre o da gizlemiş..
Sigara içti. niye içti bu kadar küçük şey için niye yalan söyledi bi kendinize sorun bence..
Ayrıca bu tür sebeblerden ayrılacaksınız ayrılın gitsin demekki kolay sizin icin ayrılmak.
nomu adamı yalana teşvik etmişsin.
hani burada aldatılıp affedenler oluyor ya bazen..
affediyorlar ama sürekli tetikte yaşıyorlar onlar gibisin.
yanında olmaya destek olmaya devam etmeye karar veren sensin bu sürekli baskı yapabilmen anlamına gelmemeli..
Canım sizin genel anlamda başka sorunlarınız var mı? Bu sende ki bir patlama mı tüm sorunların birikimi vs...Sadece konu sigara ise çok mu eleştirirsin ? kabul edilmez mi sende sigara içme durumu ...tamamen kapalı isen sigara içme konusuna eleştirme diye yalan söylemiş evet yanlis.
Kardeş eski konularına vakıf olmayanlar meseleyi tam anlayamadı bence.
Yoksa bana göre de abartılacak bir durum değil sigarayı saklaması,ama durum sizin geçmişte yaşadıklarınız olunca değişiyor.
Eski mevzuları da biliyorum nomu. Ama böyle hayat geçmez. Ya herşeyi ardında bırak konusunu açma yada boşan. Senin ruh sağlığın için söylüyorum bunu.İlk yalanı bu olmadığından..
Tiksineceğim boyutta bir içme ola saklayamazdı zaten.
Tek tük beni uyutacağı bir içme söz konusu.
Öyle bir konuşma yapamam o yüzden.
Beni yalan rahatsız etti her zamanki gibi ordan daldım..
Bu patlama noktam maalesef..
Ben gerçekten yalan kısmında dertleniyorum şuan..
Valla sigara içmeyi problem etmesem baştan öyle bir eş seçerdim kendime.
Ve burada asıl sorun cidden yalan söylemesi..
Çok yalanları yüzünden bu konuda çok hassasım.
Bence eşler birbirine karışabilir.
Haa özgürlük istiyorsa ben de bayılırım mert mert ayrılalım desin.
Herkes önüne baksın.
Sevmek de bir yere kadar dürüstlükten öte değil benim için..
Tatlı dilli değilim kabul ediyorum
Ama haklıyım işte yaa haklılığın verdiği coşku ile ver Allah ver..
Hahaha valla ole :) eskiden gozum gornezdinen azindan simdi balkona yanimda cikio. Diorum keske haberim yok gibi yapsaydim gozume gozume sokmazdiven azindan :))Guldurdun beni ya kusura bakma ama koptum
cok ıyı anlıyorum senıSağolasın
Öyle beni tiksindirecek büyük bir koku almadım hiç.
Zaten yeri geliyor tüm gün yanımda dibimde hiç içmeden bitiriyor o günü.
Tek tüktür onu anladım da aynen yalan kısmı beni delirten şuan..
Evet içiyorum dese de ne gerek var.
Boşuna sağlığına zarar derim o da doğru.
Ne şimdi hiç iki kelime duymayayım diye yalan mı söylemeli?
Git lal hatun bul kendine madem bu kadar zoruna gidiyor dilim dedim ben de..
Haklısın herkes aynı tepkiyi vermiyor ama gerçekten benden gizli içmeye devam etmedi en azındanBenim esimde gizli iciodu ben ogrenince iki gunde bi paket bitiriyo artik. Hepsi ayni tepkiyi vermio
Ben adam ol canımı ye dedim gel beni uyutmaya devam et demedim yalnız :)
O o kısmı yanlış anladı galiba.
Nomu seni çok anlıyorum
Güven yittikçe sevgi azalıyor
Haklısın canım
Üzüldüm bu duruma
Eşin ikizler burcu mu ?
ben size sonuna kadar hak verdim
eski konularınızı biliyorum
ama bilmesem de, eskiden yaşadığınız o problemleri yaşamasanız da hak verirdim
daha önce hiç yalan söylememiş birisi bile olsa bu davranışı güven kırıcı olurdu
kaldı ki sizin durumunuzda gerçekten inanılmaz boyutta güven bitirici bir hamle olduğunu düşünüyorum
Eski mevzuları da biliyorum nomu. Ama böyle hayat geçmez. Ya herşeyi ardında bırak konusunu açma yada boşan. Senin ruh sağlığın için söylüyorum bunu.
Valla ikizler :)
Çok belli mi?
Hamile misin kuzu sen yaaa çok sevindim tebrikler..
Allah razı olsun..
Kendimi sorgulamaya başlamıştım :)
Ruh sağlığı mı bıraktı yaa..
Arkadaşım dürüst olamıyorsan gel güzel güzel boşanalım diyorum.
Bak olabilir. Gerçekten bazısı böyle yaşayıp böyle ölmek ister kahır çekmeye gerek yok diyorum.
Daha ne diyeyim Allah aşkına?
Yok öyle hem benimle hem yalan dolanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?