- 17 Ağustos 2011
- 1.015
- 932
- 323
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Bu kimisinde huy oluyor bence. Bir arkadaşım var mesela en ufak bir konuda bile yalan söyler. Sonra söylediği yalanı unutur karıştırır falan filan. Biliyoruz ve artık ciddiye almıyoruz anlattıklarını.Valla ikizler :)
Çok belli mi?
Hamile misin kuzu sen yaaa çok sevindim tebrikler..
Allah razı olsun..
Kendimi sorgulamaya başlamıştım :)
Ruh sağlığı mı bıraktı yaa..
Arkadaşım dürüst olamıyorsan gel güzel güzel boşanalım diyorum.
Bak olabilir. Gerçekten bazısı böyle yaşayıp böyle ölmek ister kahır çekmeye gerek yok diyorum.
Daha ne diyeyim Allah aşkına?
Yok öyle hem benimle hem yalan dolanla
cok ıyı anlıyorum senı
bırde su sıgara gıbı kotu alıskanlıklar konusunda kımseye anlayıs gosteremıyorum malesef kımse kusura bakmasın ve kızacagımı kabul etmeyecegımı bıle bıle ıcıyorsa yıyecegı paparayı da en bastan bılıp kabul edıyor demektır barı mert olsun arkasında dursun yaptıgının yanı barı gerı guven kazansın daha cok batıracagına
sahsen ben en bastan dedım
sıgara ıcen adamla evlenmem dedım oda bıraktı
eger bırakmasaydı evlenmezdım
sımdı ıctıgını gorsem mesela veya hıssetsem acıkcası tepkım cok agır olur cok net daha agır konusurdum
yapamayacagın seyın sozunu verme en bastan durust ol barı
bırde dusurdugu durum kotu
komsu dıyorkı sıgara ıcerken gordum
o an yuz seklınde ısıklar yanıp sönmustur emınım
baskasından duymak bırde bunu yanı...
bence bır karsılıklı cıdden konusun
bırer kahve yapın telefonları tv yı falan kapatın cıddı cıddı evlılıkten beklentın ne soyle kendısınden beklentını de soyle o da soylesın
sonra barısın :)
hala kumar oynuyor mu?
evliliğinize zarar verecek yalanlar söylüyor mu?
adam korkudan sigara içtiğini saklamış..
o gün sorduğunda evet içtim deseydi cevabın ne olurdu nomu?
dürüst davrandığın için teşk ederim mi diyecektin?
huy olmus onda demek kı ılk defa olmadı yalanı demıssın demın gordum oncekı mesajlarındanGüzel konuşamıyorum işte sinir bozucu bir üslupla konuş benimle cevap ver versene diye
gıcıklık yapıyorum.
O da ağzını açmıyor.
Heee heeee diye aynı uyuzlukla karşılık veriyor.
Sonuç mu?
Harika :)
Hayır uzun zamandır bir şey yok o konuda.
Gördüğüm yok yani :S
Dedim sigara için yalan söylüyorsan o b.ku da hala yiyip yalan söylüyorsun diye düşünüyorum şuan.
Allah'a şükür hiç öyle bir şeyim yok artık.
Stresten üç beş sigara içtim zevkine onu da yapmasaydım keşke bin pişman ettin dedi..
Yersen..
İlk sorduğumda evet uzattılar keyfine içtim bir tane deseydi.
İçme güzel bir şey değil derdim ama kavga çıkmazdı..
Üstüne dürüst diye sevinirdim be.
Dürüstlüğe hasret kaldım yaa
Bu kimisinde huy oluyor bence. Bir arkadaşım var mesela en ufak bir konuda bile yalan söyler. Sonra söylediği yalanı unutur karıştırır falan filan. Biliyoruz ve artık ciddiye almıyoruz anlattıklarını.
Ona boşa beni demek kolay ama. Onun açısından sorun olmadığı için yürütüyor bu evliliği.
Problem çıkaran sensin ( ki bence çok haklısın) o zaman noktayı da senin koyman gerekiyor.
Ben seni anliyorum. 4 senelik erkek arkadasimdan kucucuk bir yalan yuzunden ayrilmistim ama oncesi vardi. Oyle dolmus, oyle tiksinmisim ki en ufak sey yetti zaten. Eger bi insan yalan soylemekten mimlenmisse maviye "koyu mavi" bile diyemez. Cunku en basit seyler bile gecmise goturur.
Ne alaka ? Adam kumar oynuyo, sigara iciyo yalan soyluyo vs. Bunlar nornal bu kadinin sinirlenmesi garip dimi?Hitler gibi kadınsınız galiba.Baskı yaptığınız tek konu sigara değil gibi, adamın herseyine karışıyorsunuz demekki oda sizinle kafa tutmaktan bıkmış ve yalanı kolay bulmuş.
Stresten üç beş sigara içtim zevkine onu da yapmasaydım keşke bin pişman ettin dedi..
Yersen..
huy olmus onda demek kı ılk defa olmadı yalanı demıssın demın gordum oncekı mesajlarından
kararı senın vermen gerekıyor bu durumda
esını evlılıgını gozden gecırdın mı evlıyken kı senı ayrıyken kı senı
ayrılırsan mesela bunu dusundugunde ne hıssedıyorsun ıcınden gecen yapmak ıstedıgın ne
keske hıc yalan soylemese dımı
bu cok can sıkıcı bundan sonra dogruyu da soylese ınanamazsın bunu anlasa keske
Hitler gibi kadınsınız galiba.Baskı yaptığınız tek konu sigara değil gibi, adamın herseyine karışıyorsunuz demekki oda sizinle kafa tutmaktan bıkmış ve yalanı kolay bulmuş.
Amma abartmışsınız diyecektim ki eski konularınıza baktım. Tepki göstermekte haklısınız ama mesele tepkinizin niteliği ve şekli. Kendinizi haklıylen haksız duruma düşürmüşsünüz. Mesele ne olursa olsun kimse kafasını koltuk kenarına vuracak kadar sinir krizine sokulmayı haketmez. Önünde ciddi ve kararlı sakin şekilde konuşup yerin dibine sokabilirdiniz eşinizi. Elinizde bu kozunuz var gıkını çıkaramazdı. İşin kötü yanı bundan sonra her sıkıştığı durumda sinir krizi geçiriyorum numaralarına sığınabilir.
aslında kafanda bıtırmıssınAyrılsam özlediğim çok güzel şey olur.
Ama şüphe ile yaşamam daha huzurlu olurum o kesin.
Sevgi de biter elbet üç beş ay ağlar unuturum..
Bir daha da kimseye güvenebileceğimi sanmıyorum..
Benim eşimden kimsenin ummayacağını görmüşken..
Milletten ilk tanışmada temiz kağıdı, findeks raporu falan isterim..
Ayrılık sonrası tek başıma ülke ülke gezerek yaşlanırım diye düşünüyorum..
Evliliğimde ilk 2 buçuk yıl o kadar serbesttim ki valla.
Bir kere kendimden çok ona güvendiğim için salmıştım çayıra..
Hani görsen bu ne rahatlık dersin.
O bana fena patladı aldım dersimi şimdi sıkı yönetim mecbur..
Kendine zarar.
Üç gündür başım ağrıyor diye geziniyor.
Evet haklıyken deliriyorum orda sıkıntı var bende kabul ediyorum ama
çok doluyum bile bile de bu riske girmesin bir zahmet...
Nomu evet başka sorunlar da varmis şimdi anladım ...sonuna kadar haklısın .Sana diyebileceğim şey lütfen kendine iyi bak ya vurdumduymaz ol ya da ayrıl ....kendine edersin kesinlikle ...ben karakter olarak malesef vurdumduymaz olamadım şimdi vertigo denen lanetle uğraşıyorum (kendime bu kadar eziyet etmeme sebep Eş kişisi lanet olsun) dünyam resmen dönüyor duusnmekten stresten bu durumdayım .
aslında verdiğin cevaba başka bir yorum yapacaktım ama bu cümlen beni durdurdu.
pişman olduğuna bile inanmamışsın.
adama zerre saygın kalmamış.
samimiyetine inanmıyorsun artık..
boşanmalısın, bu şekilde yaşanmaz.
Senin bu evliliğe tahammülün kalmamış aslında.
Ben mevzunun sigara olduğunu düşünmüyorum.
Sigarayı söyleseydi tamam sen bilirsin,zararlı ama diyecek birisi gibi de durmuyorsun bu yazdıklarından.
Zira boşanmaya kadar gitmesi gereken bir mevzu mu, asla.
Eşim bana böyle bir şey yapsa, bunun için boşayacaksan durduğun hata derdim.
Güven sorunlarının temelinde ve geçmişinde seni yaralayan şeyler olmuş, belli ki bu tarz küçük yalan ve ya pembe sözlere tahammülün kalmamış.
Boşan vs olaylarına girmeyeceğim.
Ama bir süre kafanızı dinlemeniz gerektiğine inanıyorum..
Tahammül sınırlarının yerine gelmesi, uzak kalmanın özlemini hissetmen açısından fayda sağlayacağına inanıyorum
Adam hakli.
O kadar baski kurmussun ki yalan soylemek zorunda kalmis senden korkusuna.
Sanki yalan soylemese iciyorum dese susacaksin.
Hic sanmam oyle birisine benzemiyorsun valla
Sigara iciyor diye bosanmak kelimesini agzina aliyorsan iyi etmiyorsun ayrica.
Orasini bilemem gecmisi falan ama genel uslubunuz cok baskin erkeksi hatta belki biraz sinir bozucu.Mevzu sigara değil yalan..
Bu ilk yalanı değil onun bana yalan söyleme lüksü yok artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?