Ben beceremiyorum bu işi..

eski konularınızı okumadım. onlar ayrı bu ayrı. her kavganızı konusu neyse o yüzden olsun. ya da eski konuları kapatın önce bi. siz sanırım onları kapatamamışsınız.

Yalnız eski konuda da yalan vardı yine yalan var.
Ve beni esas delirten kısım zaten yalan.
Nasıl onu tamamen kapatayım?
Birbirinden ayrı tutulacak gibi mi?

Yıllarca sigara içmedi yeni başlamış tek tük diyor.
Benden gizleyebilecek kadar da az içiyor.
Bu demektir ki öyle bırakamayacağı bir sigara tiryakiliği yok.
Eee o zaman değer mi yalan söyleyip zaten bitmiş bir güveni daha da eksilemeye?

Tatlı gelen kısım beni delirtmek ya da evliliğinden olma riskiyse anlıyorum evet..

eğer siz evlenirken adam sigara içmeyen sonradan başlayan biriyse haklısınız.
ama tanıdığınızdan beri içiyorsa yerden göğe haksızsınız. o sizin köleniz değil ki itaat ederek yaşasın.

İçmiyordu.
Ben evlenirken ne diye evlendim karşıma ne çıktı zaten..

Bana kalırsa adama kızmaya bahane arıyorsun gibi geldi.
Tamam sevgin ve tahammülün bitmiş belli niye uzatarak kendine de eşine de sıkıntı çıkarıyorsun onu anlamıyorum sadece.

Niye bahane arayayım ya?
Tersine yaşadıklarımdan sonra onunla hala kalabilmek adına bahaneler arıyorum kendime ben..

Sanki o çok uslu duruyor da ben arıza çıkarıyorum gibi algılanıyor tuhaf.

Yalan söyleyen o. Üstelik tüm kredileri bitmişken..

Haa niye mi?
Hala seviyorum salak gibi demek ne bileyim..

Ahhh ahhh ne yapacağımızı bir bilsem...

Tabi denedim ama tatmin edici açıklamalar gelmeyince kolayına sinirleniyorum.
Sonuç yine cırlamadan hallice oluyor..

Onun sicil kabarık canım maalesef.
Bu vakayı da büyük suç haline getiren kara geçmişi..

Ben ona hep diyorum ki seni boğacağımı bilsen bile bana dürüst olacaksın :)
Olacak işte o kadar önemli bu benim için..

Ortada bir alışkanlık var ama sigara değil yalan söyleme alışkanlığı.
Hal böyle olunca çok anlayışlı olamıyorum..

Bana dürüst dürüst ihtiyacım var arada içsem deseydi valla anlardım.
Yalanı anlamayacağımı biliyor.

Bile bile ne cesaret diye düşünmeden edemiyorum.

Terapiste sıcak bakmıyor kendisi..

Ben ayrılmak istiyorum değil.
Öncelikli amacım bu evliliği iyileştirmek..
Ama olmuyorsa da birbirimizi daha fazla yıpratmadan bitirmek elbette.
Mutluluklar dileyecek durumda olalım her şekilde.

Ne istediğimi biliyorum ve açığım.
Eğer bana dürüst ve şeffaf olamayacaksan söyle uzatmayalım diyorum.

Ne yardan geçiyor ne serden..
Sinir bozucu kısım da bu..

Konusahibi ne çene var sende masallah çok dırdırcı gibi geldin eşin bu yüzden saklamıştır

En üzücü gelen kısım ne biliyor musunuz?

Bana doğum günümde sadece çiçek aldı diye yatak ayıran, tek taşının taşı küçük diye kavga çıkaran,
sadece kv sinin çenesi yüzünden mis gibi kocasını şamar oğlanı eden hatunlar bile neler yaşadığım konusunda ufacık bir empati kurmadan, bir dk durup düşünmeden dırdırcı diyebiliyor bana..

İnanın çok alıştım..
Çevrem bunlardan dolu..
Çok sevdiğim arkadaşlarım bile bunu yaptı, yapıyor..

Sözde beni çok iyi anlıyorlar..

Ulan korkan adam ayrılık riskini göze almaz hiç o b.ku yemez diye düşünüyorum.

Evet içiyorum dese de ne gerek var.
Boşuna sağlığına zarar derim o da doğru.
Bu iki yorum da size ait. Biraz çelişkili sanki... ayrılık riski diyorsunuz, sırf sigara içiyor diye mi??? Yani bilemedim ama karşımızda çoçuğunuz yok, yetişkin bir adam var bunu unutmayalım bence. Demek ki son zamanlarda stresi artmış ve inçe gereği duyuyor. Biraz bu yönden baksanız? Canı sıkılıyor bir şeye? Bukadar baskın olmayım yani tamam sevmiyor olabilirsiniz bu arada nemde nefret ederim o kokudan ama yani elim içse benden gizlemesini gerektirecek bir tepki ya da baskı da yapmam. Bence abartıyorsunuz

Bir tanıdıgımın eşi de sıgarayı gızli gizli içiyor.Napsın ogrenınce bosansın mı kocasını.Biraz anlayışlı olun.Tamam sıgaradan hoslanmıyor olabilirsiniz de sabredin. Gereksiz yere olayları büyütmeyin.Yalana sizin dominat karakteriniz itmiş.Herkes hata yapabilir.

Merhaba nomunomuchua , hatırlarsan benim konularıma hep benim en ufak davranışımı irdeleyen beni haksız çıkaracak yorumlar yapardın, ve senin davranışın kadar asla garip olmayan davranışlarıma...
Tamamen haksızsın, ve eşin sana iyi katlanıyor...
Bir gün yine boşanalım boşanalım diye blöf yaptığında , defol git dediğinde ulaşacaksın amacına..
Bu anlattığın konudaki gibi bir insansan çekilmezsin, net....

Sigara kötüdür. Yalan da kötüdür. Geçmişte ne yaşadınız bilmiyorum ama insanı yalana itmek de kötüdür. Şu anlatış tarzından ben burda bunaldım adam bir de bunu yaşıyor. Ha bu yalan söylemesini haklı çıkarır mı tabii ki hayır.

Offfff bu ne ya aile dramı çıkarmışsın resmen. E adamın her şeyine karışırsan tabii ki yalan söyler. Babam bile sigara yalanımı yakalayınca böyle kriz yaşanmadı evde. Bakın insanlar huzurla mutlu olmak için evlenirler, o adam sizin çocuğunuz değil ki çocuğunuz bile olsa bunları yapamazsınız, 3 güne kalmaz ya evi terk eder ya kötü ortamlara girer. Siz onun patronu da değilsiniz. Türk kadınının artık bunu görmesi gerekiyor. Mesele yalan söylemesi demişsiniz ama kim bu kadar sorun çıkaran biriyle olsa sırf şu sorunlar yaşanmasın diye yalan söyler.

Birde boşanalım blöfü yapmayın, cidden işe yaramıyor

Eski konulariniza da baktım ama ben sizi haksız buldum.
Yalan söylemesi hoş değil tamam ama siz afedersiniz ... sıvamış gibisiniz..
Ben asla böyle bir eşe tahammül edemem.

Yalan bile söylemiş olsam ( sigara için hele)sonuç bu şekilde olmamalı..

Belli ki eşiniz sürekli gereksiz hatalara düşüyor hani aldatma- şiddet yok.

Siz bu durumu elinize almış sürekli kullanıyorsunuz.
Eşinizin durumu ölmekten beter.

Karakteri bu demek ki ya kabul ediceksiniz ya ayrılacaksiniz.

Her erkek eslerinden veya sevgililerinden bir şeyleri saklıyor .

Yalana basvuruyor , tabi sebebler değişiklik gösterir.

yorumlara şöyle bir baktımda kadının düşmanı gerçekten kadın!!
belki geçmiş konularını ve yaşadıklarını bilmeden yazıyorlar, ama buradaki mevzu sigara değil.
Yalan!!!
Alışkanlık haline gelmiş bir yalan söyleme davranışı söz konusu.

Dilerim evliliğin iyileşir ve mutlu olacağın hale gelir,
Olmuyorsa da daha fazla yıpranmadan önüne bakabilirsin.

Boşanmak çok zor elinde geçerli sebeplerin olsa bile şımarıklık ettiğin düşüyor toplum ne yazık ki.
nomunomuchua

Sırf sigara içiyor diye değil yalanları bitmiyor diye..

Öncesinde kumar uğruna bir ev parası yemişligi ve yine bu uğurda bir sürü yalan söylemisligi olduğu için. .

Streslidir muhakkak ama benden daha stresli değildir. En azından durustlugunden zerre şüphe etmediği bir eşe sahip..

Adam okuyor diye bana vakit ayirmiyor diye, türlü şımarıklıklarimi çekmiyor diye değil benim tepkim yanlız.

Yalan söylüyor.
Önceden kumar uğruna şimdi sigara uğruna...

Prenses sendromu değil bendeki :) rica ederim.. Kendinle kıyaslaman üzer beni..
Cidden üzer. Çünkü benim sevgili kocam bana ufacık bir şımarıklık yapma şansı tanımadı bu evlilikte hiç bir zaman..

Yukarda yazdım. .
Aslında yoruldum da..

Siz benim normalde özgürlükçü yapımı ve bu yüzden eşimin başıma ördügü çorapları bilseydiniz.. az bile yapmışsın derdiniz.

Aldatma şiddet yok hepsi ayrı ayrı acıdır elbette. Ben de yastığa şüphelerle koyuyorum başımı ve öyle uyanıyorum ve inanin ona güvenmek isteyip hep hayal kırıklığı yaşamak da çok zor..

Canim alıştım artık. .
Çevrem böyle kadınlarla dolu.
Kendi benim yaşadığımın çeyreğine eyvallah demez benim cenemi eleştirir :)

Kadın düşmanlığı değil, ama şu prenseslik sendromu, kadına yönelik yapılan haksız pozitif ayrımcılık çok ama çok itici geliyor bana. Kadınların bazıları kendilerini evin patronu olarak görüyor, eski konularını bilemeyiz bu konudan yola çıkarak konuşuyoruz ve kusura bakmayın ama 34 yaşımda eşim bana hanımefendinin yaptığını yapsa bi defol git derim. Kimse ama kimse beni o şekilde kısıtlanamaz. Yada yalana başvururum bu böyledir. Kimse kendi istemediği sürece bir şeyi bırakmaz. Birini bir şeye Zorlamak, onu boşanmayla tehdit etmek sadece yalan getirir.

++++

Bende Kk da aşırı gaz getirme ve Patronluk havası görüyorum. Sigara başka bişey içmiyorum kokusundan tiksiniyorum ama başlamış birinin sigara bırakması için gerekli şeyleri biliyorum. Eşlerimiz bizim çocuğumuz değil, kaldıki şimdiki çocuklar 2 yaşında sendromlara tutulduğuna göre asla onlara böyle bişey yapamayız.

Konu sahibi benim eşimde sigara içiyor, daha bir kere evde içmedi, eve gelenlere içirmedi, ve ben içer içmez yanına yaklaşmazsam asla koktuğunu duymuyorum. Bazen evden çıkmıyoruz sadece 2 tane içiyor. Ama öyle inatçı ki, damarına bassaydım bir kez bırakıcaksın diye tuttursaydım nerelere giderdik bilmiyorum. O yüzden inşallah böyle bişey için ayrılmazsınız diyorum, geldiğiniz nokta kötü bir nokta, inşallah geri dönüşü olur.

yazdığınızda haklısınız ama konu bu değil,
konu yalanlar yüzünden evliliği bitme noktasına gelmiş, eşi tarafından anlayış gösterme idare edilme kredisi bitmiş bir adamın hala yalan söylüyor olması. Sigara içtiği için tehdit edilen bir adam yok ortada, yalan söylediği için, pembe bile olsa yalan söylemeye kredisi kalmamış bir adam var ortada.

nomunomuchua keşke prenseslik sendromuna tutulsaydı nomu

Prensseslik sendromu mu o da ne?
Sadece gördüm burada okudum falan. Nasıl bir şey bir kez olsun hissetmek isterdim..
O kadar rahat batacak kadar dertsiz bırakmadı benim eşim beni maalesef..

Ne diyelim Allah kolaylık versin...seninde işin zor tabi senin pencerenden bakmak gerekli birazda.

Ama kocanızin çok ciddi anlamda degisim göstereceğini sanmıyorum.
Siz bence bu evlilikle ilgili kararlar alıp uygulamalisiniz diye düşünüyorum.

ayy ben eski konunu hatırladım şimdi. aslında senin derdin sigara değil. adam zamanında o kadar hata yaptı ve sen affettin. karşılığının böyle olmasına sinirleniyorsun.

sensin hatalı ne olmuş içmişte senin dırdırın yüzünden yalan söylemiş işte belli.... milletin hayatına girip onu zindan etmeye hakkınız yok birde boşanma lafı etmişsisiniz mutsuz olan adam ki sizden boşanmak istese çokhaklı... cinnet geçirmek üzere olduğunu gördüğün halde b.... meseleyi büyütüp kendine zarar vermesine bile sebeb olmuşsun bi bırak ya ben olsan seni hemen boşardım senin gibi biriyle ömür mü geçer acayip sinir oldum sanaaa... yazık adama yaaaaa

Konu sahibinin eski konuları var bir bakın isterseniz. Hem yaklasiminizda hiç hoş olmamis.

Konu sahibinin eski konuları var bir bakın isterseniz. Hem yaklasiminizda hiç hoş olmamis.
kime göre hoş olmamış ben konuyu okuyup yorum yapıyorum. eski konuları bile ele alsak bir adamın bir nefes sıgara için cinnet geçirdiğini görüp buna rahmen devam eden bir kafa neyin kafası acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…