• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ben degilim artik !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.653
798
Buldugum butun tabaklari bardaklari kirdim butun ic camasirlarimi bicakla kestim simdi de butun bu pislige bakip sigarami iciyorum oh yazdim oh kirdim parcaladim !! Onu da boyle yerden yere vurmak kirmak parcalamak istiyorum !!

Edit: lutfen sayfa 21deki aciklamami okuyunuz.

Son düzenleme:
bende öfkeliyken bir şeyler kırıp dökmeliyim atıp parçalamalıyım çok iyi geliyor kesinlikle

just annen gitti mi??

Gitti istiyosan kir dedi hepsini ben de sozunu dinledim rahatladim hani yazdin ya konuma evet nefretimi cok zaman once kazandi her gun gordugum psikolojik siddet ve baskiyla kimseden bu kadar nefret etmemistim cidden bogazlasam bogazlicam

Bence artık durul. Sanırım aynı yaştaydık. Yaşlarımız çok genç daha önümüzde upuzun bi'ömür var. Karşına aşık olacağın bi'adam çıkacak ve çok sevip, çok sevileceksin. Bunları düşün bırak şimdi tabağı çanağı :)

Ben ilk defa birini 18 yaşında öpmüştüm ve bir buçuk yıl sonra terkedildiğimde karalar bağlamıştım:1: Şuan aklıma bile gelmiyo. Sen de aşık olduğunda geçmiş aklına gelmeyecek çünkü onları hatırlayamacak kadar mutlu günlerin olacak. Onları hatırlamak vakit kaybı gelecek ve olurda aklının ucuna gelirse kalkıp sevdiğin adama kahve yapacaksın:21:

kuzu paşabahçeye dalmayalım mı:1::1::1: ne stres kalır ne bişsey..
yalnız kalma canım,tek değilsin dimi:44:

bir de yeniden tabak bardak alisverisiyle desarj olursun artik :27:
ama lavabonun icine dogru kirsaydin. simdi kim temizlicek onlari :5:

hakkınızda hayırlısı olsun cnmm inşallah:26:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X