Okuyorum ben henüz ve eşim devletin verdiği burstan sonra iyice dikkatsiz olmaya başladı harcamalarında surekli sen al sen al diyor.Sanki eve ben bakmak zorundaymisim gibi.Zorla birlikte oluyor istemiyorum dediğim halde bu bugün oldubi kerelik yani ama kendi tutamadım bana göre mazeret değil biz insansak hayvanlardan bi farkımız olmalı kendimize hakim olabilmeliyizİnşallah çalışıyorsunuzdur
zorla birlikte olmak tecavüzdür kumar var
bilemedim ne denir ki üzüldüm
Sagolun teşekkür ederim Bilmiyorum ki anneme desem annem o senin kocan tecavüz mü olur bu der.Ve yeniden onlarla yapamam ben zaten evdeyken annemden şiddet görüyordum.Bilmiyorum hissizlestim su anBencil ve düşüncesiz kocanız zorla mı birlikte oldu sizinle? Siz onun kölesimisiniz?? diğer yazdıklarınıza diyicek söz bulamıyorum tutulucak tarafı yok durumunuzun.. Allah yardımcınız olsun napmayı düşünüyorsunuz?
Ve cevao kumara alınması gerekiyor bazen demek ki ve tacize de kendimi tutamadım özrü kabahatinden büyük olmak bu heraldeBariz taciz ve kumar.
Nutkum tutuldu.
5 dk bekleyemiyorsa,sokaktaki kadınların vay haline o zaman.Ve cevao kumara alınması gerekiyor bazen demek ki ve tacize de kendimi tutamadım özrü kabahatinden büyük olmak bu heralde
Sagolun teşekkür ederim Bilmiyorum ki anneme desem annem o senin kocan tecavüz mü olur bu der.Ve yeniden onlarla yapamam ben zaten evdeyken annemden şiddet görüyordum.Bilmiyorum hissizlestim su an
Çaresiz olduğunuzu biliyor yani.ailenize dönemeyeceğinizi de.Okuyorum ben henüz ve eşim devletin verdiği burstan sonra iyice dikkatsiz olmaya başladı harcamalarında surekli sen al sen al diyor.Sanki eve ben bakmak zorundaymisim gibi.Zorla birlikte oluyor istemiyorum dediğim halde bu bugün oldubi kerelik yani ama kendi tutamadım bana göre mazeret değil biz insansak hayvanlardan bi farkımız olmalı kendimize hakim olabilmeliyiz
Çok üzüldüm allah yardımcınız olsunSagolun teşekkür ederim Bilmiyorum ki anneme desem annem o senin kocan tecavüz mü olur bu der.Ve yeniden onlarla yapamam ben zaten evdeyken annemden şiddet görüyordum.Bilmiyorum hissizlestim su an
Evlilik öncesi böyle değildi işte bana sorardı herşeyi şimdi kendim hakkımda bile o karar vermeye kalkıyor.Ayrilmayi düşünüyorum ama ben annemden şiddet gordugum için daha iyi bi yuvam olur biz bu hataları yapmayız diyerek evlenmiştik su an ise elimde koca bi hiçBu adamların evlilik öncesi ve evlilik sonrası halleri korkutuyor beni. Nedir bu Allah aşkına kadınları hep bi ezmeler. Çalışıyor musun merak ettim?Ya burdan demek kolay ama eğer mutlu değilsen ayrıl bence. Boşanmayı düşünüyor musun gerçi bilmiyorum?
Korunuyorum ama şu da var ben ona gerekirse giderim mesajını da verdim.İsin aslı şu devletin bana verdiği burstan sonra beni ezme cabasında bi de bana surekli sunu da sen al diyip duruyor sanırım komplekse girdiÇaresiz olduğunuzu biliyor yani.ailenize dönemeyeceğinizi de.
istediği gibi at koşturuyor
çocuk yok sanırım.bari bu konuda dikkat edin.
kendi geleceğiniz için plan yapın.
Yani aynen öyle sadece beş dakika bekle dedim bu yani dediğim hamile olsam napicakti acaba.Gerci böyle bi adamdan baba olmaz da neyse5 dk bekleyemiyorsa,sokaktaki kadınların vay haline o zaman.
Bu da şiddet hem de direkt şiddet.
Evlilik öncesi böyle değildi işte bana sorardı herşeyi şimdi kendim hakkımda bile o karar vermeye kalkıyor.Ayrilmayi düşünüyorum ama ben annemden şiddet gordugum için daha iyi bi yuvam olur biz bu hataları yapmayız diyerek evlenmiştik su an ise elimde koca bi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?