Ben ben değilim artık

powerful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
866
166
123
Öyle bi noktaya geldim ki buraya bunu size anlatmak için mi yazıyorum kendime anlatmak için mi bilmiyorum.Eski konularımdan bilenler vardır eşim ilgisizdi 8 ayı yeni doldurmamıza rağmen hala da öyle.Ama buna yeni huyları eklendi.Artik oyuna hatri sayılır miktarlarda paralar yatırıyor ve benden saklamaya çalışıyor geçen hafta bunu gördüm ve iki gün tartıştık.Bazen alınması gerekiyor demek ki diyor eskisi gibi kendini affettirme çabası da yok yani.
Bugün de icimi daraltan biseyler oldu.Esim benimle zorla birlikte olmak istedi ben hayır dememistim sadece birazdan demiştim.Ama o bunu dinlemedi.Sonra da dalga geçer gibi ne oldu diyor.Su an yine oyun başında.
Biraz önce de babası aramış elinizi öpmeye gelelim bi kandilinizi kutlayalim diyo neymiş biz unutmuşuz.Bugun bi beş dakika uğradılar ve inanın aklimdan çıkmış kasıtlı bisey değil yani yaptığım.Ve bazen öyle şeyler yapıyor beni öyle kırıyor ki kasıtlı yapsam da hakkım.Ben de unutmuşum dedim geçtim hala laf ediyor.Neyse kapattık telefonu.Oglu da var ilk ona sitem etmesi gerekmez mi ne zaman böyle bi şey olsa bana der.
Su an kp nin davranışları önemsiz geliyor eşimin yaptıklarının yanında kabul ama onlardan da bezdim artik.Bana surekli kapan deneylerinden,babama alttan alta laf sokmalarindan biktim.İyilikle karşılık vermeye çalıştım olmadı,laf sokmaya çalıştım olmadı,kötülüklerine iyilik yapmaya kalktim yine yok.Eşimle de öyle güzellikle söyledim yok,kavga ediyoruz yok gerçekten yoruldum.Kapiyi çekip çıkmak istiyorum.Esime de çok kirginim bu kadar bencil olduğu için,kirici davrandığı için çok kirginim.Bu bi bugünkü konu için de değil yani yemek konusunda da öyle.Esim çok yemek seçer.gündüz mesaj atarım ne yapayım diye bilmem der aksam gelir yemeği az yer yemiycem der.Tartisirsak kesinlikle yemez vs.Babasinin gece 12 de yat artık demesini normal bulur.Sanane be adam evli barkli adam yatacağını da sana mı sorsun ne demeye arıyosun.
Her neyse bu uzun oldu ama bu bi iç döküş böyle bi hikaye işte.Herkese hayırlı kandiller.

Bencil ve düşüncesiz kocanız zorla mı birlikte oldu sizinle? Siz onun kölesimisiniz?? diğer yazdıklarınıza diyicek söz bulamıyorum tutulucak tarafı yok durumunuzun.. Allah yardımcınız olsun napmayı düşünüyorsunuz?

İnşallah çalışıyorsunuzdur
zorla birlikte olmak tecavüzdür kumar var
bilemedim ne denir ki üzüldüm
Okuyorum ben henüz ve eşim devletin verdiği burstan sonra iyice dikkatsiz olmaya başladı harcamalarında surekli sen al sen al diyor.Sanki eve ben bakmak zorundaymisim gibi.Zorla birlikte oluyor istemiyorum dediğim halde bu bugün oldubi kerelik yani ama kendi tutamadım bana göre mazeret değil biz insansak hayvanlardan bi farkımız olmalı kendimize hakim olabilmeliyiz

Sagolun teşekkür ederim Bilmiyorum ki anneme desem annem o senin kocan tecavüz mü olur bu der.Ve yeniden onlarla yapamam ben zaten evdeyken annemden şiddet görüyordum.Bilmiyorum hissizlestim su an

Bu adamların evlilik öncesi ve evlilik sonrası halleri korkutuyor beni. Nedir bu Allah aşkına kadınları hep bi ezmeler. Çalışıyor musun merak ettim?Ya burdan demek kolay ama eğer mutlu değilsen ayrıl bence. Boşanmayı düşünüyor musun gerçi bilmiyorum?

Bu adamların evlilik öncesi ve evlilik sonrası halleri korkutuyor beni. Nedir bu Allah aşkına kadınları hep bi ezmeler. Çalışıyor musun merak ettim?Ya burdan demek kolay ama eğer mutlu değilsen ayrıl bence. Boşanmayı düşünüyor musun gerçi bilmiyorum?

Bu konuyu eşinizle tartışmadan konuşun olmadı bir aile büyüğüne danışın.

Sagolun teşekkür ederim Bilmiyorum ki anneme desem annem o senin kocan tecavüz mü olur bu der.Ve yeniden onlarla yapamam ben zaten evdeyken annemden şiddet görüyordum.Bilmiyorum hissizlestim su an

Allah bin kere yardımcınız olsun ne diyim..
Tamam dini açıdan eşler birbirini reddetmemeli doğru değil, ama sizinde dediğiniz gibi insanın hayvandan farkı olması lazım.. bu yaptığı tecavüze girer. onu geçtim sizi bu psikolojiyle sınamaya ne hakkı var o kim ki ya birinin bu adamı sarsması lazım

Çaresiz olduğunuzu biliyor yani.ailenize dönemeyeceğinizi de.
istediği gibi at koşturuyor
çocuk yok sanırım.bari bu konuda dikkat edin.
kendi geleceğiniz için plan yapın.

Çok üzüldüm allah yardımcınız olsun

Evlilik öncesi böyle değildi işte bana sorardı herşeyi şimdi kendim hakkımda bile o karar vermeye kalkıyor.Ayrilmayi düşünüyorum ama ben annemden şiddet gordugum için daha iyi bi yuvam olur biz bu hataları yapmayız diyerek evlenmiştik su an ise elimde koca bi hiç

Çaresiz olduğunuzu biliyor yani.ailenize dönemeyeceğinizi de.
istediği gibi at koşturuyor
çocuk yok sanırım.bari bu konuda dikkat edin.
kendi geleceğiniz için plan yapın.
Korunuyorum ama şu da var ben ona gerekirse giderim mesajını da verdim.İsin aslı şu devletin bana verdiği burstan sonra beni ezme cabasında bi de bana surekli sunu da sen al diyip duruyor sanırım komplekse girdi

Eve de dönemiyorsun bu şekilde.. Bu gibi durumlarda ilk aklıma gelen aile onu dışında çalışıp ekonomik özgürlüğünü eline alıp kurtulabilirsin, kendimi senin yerine koymaya çalışıyorum arada kalmak da haklısın ama harekete geçmen gerek, yıllarını bu adamla yitirmemelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…