Ben ben değilim artık

Korunuyorum ama şu da var ben ona gerekirse giderim mesajını da verdim.İsin aslı şu devletin bana verdiği burstan sonra beni ezme cabasında bi de bana surekli sunu da sen al diyip duruyor sanırım komplekse girdi
Yok canım ya komplekse benzemiyor.daha çok bursa güvenip yayılmış izlenimi veriyor

Ya aslında reddetmek de değil sadece birazdan olsun dedim ve beni su ara surekli umursamiyor.Ben sevişmek istesem umurunda olmaz ama o istediyse illaki olacak yani.Ve olup bittikten sonra da hemen oyun başına

Ya aslında reddetmek de değil sadece birazdan olsun dedim ve beni su ara surekli umursamiyor.Ben sevişmek istesem umurunda olmaz ama o istediyse illaki olacak yani.Ve olup bittikten sonra da hemen oyun başına

Hmm anladım.. her halükarda sizi bu psikolojiyle sınamamalı
Ne zamandr oyun bağımlısı böyle

Tecavüz,kumar derken ne diyeyim bilemedim. Okulunu bitir biran önce kaçıp kurtulmaya bak. Gidecek yerin olmadığını bildiği için bu kadar hayvanlaşmış. Senin yerinde olsam aynı odada yatamazdım bu adamla zorlaması yenilir yutulur cinsten değil.

Hiç mi tanıyamadın evlenmeden önce.Kumar oyunuyor sanırım.Ve sen bu adama akşama ne pişireyim diyorsun.
Kayınpederine de benim kandil el öpmeyi düşünmekten daha büyük dertlerim var de geç.8 ayın gitmiş,ömrünü heba etme.Hem de sana saygısı olmayan birine.

Canım sendeki kp faktöründen bende de vardı.eşimle bu yüzden tartıştığımız bile oldu.ben bişey desem düşünürdü yapmak için ama babası bişey dese düşünmeden yapardı.ta ki babasından büyük bir darbe yiyene kadar.ben hep derdim ona,anne baba evet ama artık biz varız ,biz anne baba olcaz kendimize bakalım,onların evi barkı herşeyi ayrı bizim ayrı derdim.napim yanlış bişey yapmıyorum babamın sözünü dinliyorum derdi.şimdi de diyoki çok haklıymışsın insana babası bile kazık atarmış.artık senden başkasını ciddi bir durum söz konusu (hastalık vb. gibi) olana kadar önemsemiyorum dedi.bir de ben babasıyla görüştüm.konuştum güzelce.bizim düzenimize lütfen müdahale etmeyin diye.gayet olgun karşıladı konuşmamaı ve şuan okadar rahatız maşaALLAH.

Korunuyorum ama şu da var ben ona gerekirse giderim mesajını da verdim.İsin aslı şu devletin bana verdiği burstan sonra beni ezme cabasında bi de bana surekli sunu da sen al diyip duruyor sanırım komplekse girdi

Canım devletin verdiği burs derken öğrenim ve katkı kredisinden mi bahsediyorsun..mezun olduktan yaklaşık 2 sene sonra geri ödeme planı başlıyor eğer başbakanlık vs ise durum farklı..ama bölümün nedir bilemiyorum biran evvel işe gir okul biter bitmez ..çocuk konusunuda ayaklarının üzerinde durana kadar düşünme ..ailene de dönmek istemiyorsun anladığım kadarıyla...bir an evvel ayaklarının üzerinde durmaya çalış..eşin gerçekten çok bencil yetiştirilmiş ailesi tarafından ..sen sindikçe daha çok üstüne gelecek ailesi ve eşi.. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…