Ben, Ben olmaktan çıkıyorum bazen..

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
Başlık sorunumu özetliyor aslında..

sınav stresi, 2.yıl yükü, hedef yüksekliği vs beni bi hayli yordu manevi açıdan..

bazen agresif ve anlayışsız olabiliyorum bu hadi neyse de, sorunum kin..

gözlerimi kapatıyorum biraz dinlenmek için eskide kalmış şeyler geliyo aklıma sinirimi bozan bana kazık atmışlığı olan insanlar gözümün önünde. Beni üzen insanların mutluluğu gözüme batıyor.
haddim olmayan beni hiç ilgilendirmeyen şeylere sinir oluyorum ciddi ciddi.

bu da beni çok yıpratıyor

düşüncelerim içim coşkuyla doludur benim. bi nete giriyorum kafa dağıtayım diye. Ordan terör çıkıyor ordan yolsuzluk çıkıyor, öbür tarafdan din sömürücüleri çıkıyor. DELİRİYORUM.
Sanane ki dediniz değil mi? olmuyor işte çok takıyorum sosyal meseleler üzerimde çok etki yapıyor. düşündüklerimi haykırmak yanlışlarını düzeltmek istiyorum. Karsınızda aptal yok demek istiyorum. :117:
veya arkadaşlarımın esprisine yada yanlıs bi hareketlerine bile tahammül edemiyorum. üff o sinir bozan insan tiplerinden oldum işte aksi huysuz naled
tabi bu her zaman böyle değil. aslında çok sessiz uyumlu şen şakrak biriyim. başak burcuyum sakinim yani

en cok korktuğum şeydir kin.. Allah'ım diyorum sen beni kinden, kindarlardan uzak tut. ama bazen içinde buluyorum kendimi. nefret dolu şüpheci huzursuz..

Bu durum hem rahatsız ediyor, hem yıpratıyor.

Aslında tvde belgeselden başka bişey izlemeyeceksin. Öylede yapıyorum her aksam izleriz ama haberlere bakmadan da olmuyor dünyadan haberi olmalı insanın.

bunları stresten dolayı abarttığımı biliyorum. ama yinede kendime yakıştırmıyorum

stresimi azaltabileceğim bişey varmı ki? dişlerimi kıracağım sinirle sıkmaktan.

Bende bu çeşit bi deliyim çok takıyorum

Son düzenleme:
Ayni ben... Kin tutan insan degilim ama bazen gunlerce kafami yoruyorum arkadasimin bi hareketi yuzunden. Gunler sonra geciyor ama o zamanlar cok huzursuz oluyorum. Boyle soguk oluyorum. Halbuki normalde normal davranirim insanlara arkadaslarima. Hani soguk degil asiri derecede canm cicim degil ama zaten hic oyle bi insan degilim. Galiba fazla mi kafa yoruyoruz... Belki diyorum bazen kendi kendime sukretmek lazim. Ama o zaman bile cok uzuluyorum disardaki ac, acikta insanlara...

Ne yapilir bende bilemedim simdi :) kafayi yormamak lazim diyeyim ben yinede...:)

Malesef bazen bende böyleyim
O dediğin haberleri görünce hayattan soğuyorum birden
Diyorum dünya yaşanmaz bir yer ama mecbur yaşamak zorundayız diye düşündüğüm çok oluyor
Sonra geçiyor hayat telaşı içinde
Napılması gerekiyor inan bende bilmiyorum ^^

yanlız olmadığımı gördüğüme sevindim
hep bi bilinmez içindeyiz Allah sonumuzu hayretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…