Ben bencil miyim :(

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.686
En iyi cevaplar
1
54.073
798
33
kızlar merhaba kendimi ne zaman kötü hissetsem bdv ye gelip bir şeyler yazıyorum . kısaca durumdan bahsedeyim size rahatlamak istiyorum belki yaptığım bencillik karar vermedim haklı mıyım acaba diye bilenler bilir sevgilim mayısta askere gidecek çok uzun zamandır birlikteyiz şimdi bir avm de ayakkabı firmasında çalışıyor

bu hafta içi mağazalarını başka bir mağazaya taşıyacaklardı o yüzden patronu bu hafta sizin kullanamayacaklarını söyledi normalde sevgilim salı günü izinli olur bende dersimi ona göre ayarlamıştım buluşacaktık neyse izin kullanamayınca bizde salı sabah kahvaltı yaptık sabahın köründe kalktık filan saat 10 a işe gidecek çünkü neyse dün çalıştı bende okula gittim dersimin arasında boşluk vardı ders 11 de bitti benim diğer ders 3 te başlayacak evimiz okula çok yakın o yüzden eve geldim saat 3 te okula gittim fakat bazı sebeplerden dolayı dersim iptal oldu eve geri dönmek zorunda kaldım eve geldim saat 16:30 da sevgilim aradı ben işten çıktım biraz dinlenicem saat 22:00 de tekrar işe gidicem gece sabaha kadar çalışıp mağazayı taşımak zorundayız dedi seni görebiliriyim dedi bende tamam dedim anneme okulda bir program varmış kızlar bana da bilet almışlar bende gidiyim diye evden çıktım sevgilim arabayla aldı neyse saat16:30da biraz hava aldık filan saat 17:00 oldu seni ev bırakıyım yorgunum uyuyım dedi bende erken anneme böyle dedim nasıl eve gidiyim dedim aradan 5 dkka filan geçti baktım olmayacak üzüldüm açıkçası beni eve bırak dedim bizim caddeye geldik indir beni dedim eve daha mesafe varken indim filan yürüdüm hava aldım sinirlendim çünkü anneme bir şey söyleyip evden çıktım ne olurdu az daha kalsaydık 17:30 da uyudu saat 21:30da işe gitti tekrar bana msj yazmış ki özür dilerim seni zor durumda bıraktım diye üzüldüm

kızlar yaa anneme bahaneler uydurdum işte neden erken geldin dedi ve haklıda zaten sabaha kadar mağazayı taşımışlar bu sabah 8 de mi ne eve gidip uyudu saat 4 te uyandı bende derse gitmiştim işe gitcekmisin dedim 6 gibi dedi bende dersten 4 te çıktım açıkçası istedim ki işe gitmeden görüşelim mi zamanın varmı desin saat 6 ya kadar zamanım vardı görüşmek istedim özlemiştim çünkü kendi dedi özledim diye ama buluşalım demedi dinlendim iyiyim dedi bende işte buluşalım ordan işe gidiyim der ama demedi birazdan çıkıcam demiş benimde yarın dersim yok evdeyim dedim yarın benim iş yerime gelirmisin dedi ilk belki gelirirm dedim sonra vazgeçtim gelmem işiniz var dedim tamam sen bilirisn yazmış bende bekliyorum arıcak msj atacak diye aradımki işe geldim dedi moralim bozuldu tamam diyip kapattım normalde adım atsa yazardı geldim vs gibisinden bizim ilişkimiz hep böyledir ben yazmasam kızar filan yorgun mu acaba neden buluşlaım vs demedi ben galiba çok bencilim kızlar yaa hep kendimi düşünüyorum o yorgun demedim üzgünüm çok uzun oldu özür dilerim okuyanlara teşekkürler şimdiden

Son düzenleme:
kızlar merhaba kendimi ne zaman kötü hissetsem bdv ye gelip bir şeyler yazıyorum . kısaca durumdan bahsedeyim size rahatlamak istiyorum belki yaptığım bencillik karar vermedim haklı mıyım acaba diye bilenler bilir sevgilim mayısta askere gidecek çok uzun zamandır birlikteyiz şimdi bir avm de ayakkabı firmasında çalışıyor bu hafta içi mağazalarını başka bir mağazaya taşıyacaklardı o yüzden patronu bu hafta sizin kullanamayacaklarını söyledi normalde sevgilim salı günü izinli olur bende dersimi ona göre ayarlamıştım buluşacaktık neyse izin kullanamayınca bizde salı sabah kahvaltı yaptık sabahın köründe kalktık filan saat 10 a işe gidecek çünkü neyse dün çalıştı bende okula gittim dersimin arasında boşluk vardı ders 11 de bitti benim diğer ders 3 te başlayacak evimiz okula çok yakın o yüzden eve geldim saat 3 te okula gittim fakat bazı sebeplerden dolayı dersim iptal oldu eve geri dönmek zorunda kaldım eve geldim saat 16:30 da sevgilim aradı ben işten çıktım biraz dinlenicem saat 22:00 de tekrar işe gidicem gece sabaha kadar çalışıp mağazayı taşımak zorundayız dedi seni görebiliriyim dedi bende tamam dedim anneme okulda bir program varmış kızlar bana da bilet almışlar bende gidiyim diye evden çıktım sevgilim arabayla aldı neyse saat16:30da biraz hava aldık filan saat 17:00 oldu seni ev bırakıyım yorgunum uyuyım dedi bende erken anneme böyle dedim nasıl eve gidiyim dedim aradan 5 dkka filan geçti baktım olmayacak üzüldüm açıkçası beni eve bırak dedim bizim caddeye geldik indir beni dedim eve daha mesafe varken indim filan yürüdüm hava aldım sinirlendim çünkü anneme bir şey söyleyip evden çıktım ne olurdu az daha kalsaydık 17:30 da uyudu saat 21:30da işe gitti tekrar bana msj yazmış ki özür dilerim seni zor durumda bıraktım diye üzüldüm kızlar yaa anneme bahaneler uydurdum işte neden erken geldin dedi ve haklıda zaten sabaha kadar mağazayı taşımışlar bu sabah 8 de mi ne eve gidip uyudu saat 4 te uyandı bende derse gitmiştim işe gitcekmisin dedim 6 gibi dedi bende dersten 4 te çıktım açıkçası istedim ki işe gitmeden görüşelim mi zamanın varmı desin saat 6 ya kadar zamanım vardı görüşmek istedim özlemiştim çünkü kendi dedi özledim diye ama buluşalım demedi dinlendim iyiyim dedi bende işte buluşalım ordan işe gidiyim der ama demedi birazdan çıkıcam demiş benimde yarın dersim yok evdeyim dedim yarın benim iş yerime gelirmisin dedi ilk belki gelirirm dedim sonra vazgeçtim gelmem işiniz var dedim tamam sen bilirisn yazmış bende bekliyorum arıcak msj atacak diye aradımki işe geldim dedi moralim bozuldu tamam diyip kapattım normalde adım atsa yazardı geldim vs gibisinden bizim ilişkimiz hep böyledir ben yazmasam kızar filan yorgun mu acaba neden buluşlaım vs demedi ben galiba çok bencilim kızlar yaa hep kendimi düşünüyorum o yorgun demedim üzgünüm çok uzun oldu özür dilerim okuyanlara teşekkürler şimdiden
ortada bence hiç sorun yok küçük sürtüşmeler ve sen biraz kapris yapmışsın okadar olur öle şeler ilişkinin tadını çıkar kafana takma

Uzunluk sorun değil de hiç nokta virgül olmayınca cümleler seçilmiyor, karışmış biraz. Çok mu yakın oturuyorsunuz? Hergün mü görüşmek gerek sizce? Bir de iki saatlik bir boşluğunuz için, program yap, gel git, yorgun bir günün arkasından, değer mi ki? Bilemedim, çok aklım ermiyor bu sevgili durumlarına sanırım. Ama ben şahsen nefes almayı severim, gelemem kimsenin beni bu kadar sıkmasına. Sıkmayın adamı, bir ağırlığınız olsun bence.

Son düzenleme:
Bence de ortada hiç bir sorun yok, kafanda böyle küçük şeyleri kurma, ne olacak zaman olmamış görüşememişsiniz. Hem askere gidecek şimdi kafası ne kadar karışıktır, bir de üzerine işte yoğun çalışıyormuş. Böyle ufak tefek sorunlar her ilişkide olabilir. Sen şimdi son günlerinizin tadını çıkar, ona huzur ver. Kapris yapma, haklı bile olsan üzerine gitme. Tatlı ol, anlayışlı ol. Askere gidince çok özlersin bak bu bugünlerin kıymetini bil... :31:

Bana da büyütüyosun gibi geldi.
Yorgunken okadar az zamana niye plan ayarlayasınız ki insan bi'şey de anlamaz işkence gibi gelir:1:.
Bırak özleyin adam gibi birbirinizi sonra ikinizin de müsait olduğu bi'gün rahat rahat vakit geçirirsiniz.

Adam bütün gece uyumamış, ertesi gün tekrar işe gidicek. Çok yorgun olmasa da bir bitkinliği vardır bence, o arada da dinlenmek istemiştir. Bozulucak bir şey yok. Mesela önceki gün sırf sizle kahvaltı yapmak için erken kalkmış, dersinizin olmadığını duyunca çağırmış falan. Bence o da sizi görmek istiyor ve fırsat yaratıyor canınızı sıkmayın :34:

Ogrencilik sultanliktir.calisma hayati zor gercekten.bu konuda henuz empati yapamiyorsun.kaldi cocuk normal kapasitesinin ustunde calisiyor su an.vucut yorgunlugu beter bir durumdur.buna ragmen son derece kibar ve guzel yaklasmis sana.uykusundan calmis seni gormek icin.buyutme lutfen.

şu sıra işleri başka sebeplerden dolayı yoğunsa bıraz ıdare et canım sende..
hergun hergun görüşmek zorunda mısınız..bıraz özleyın,anlayışlı olun..

bıze yazarkende arada paragraf falan yap..vırgul koy..gözlerım dolandı okuyacam dıye..

İnşallah ilişkinizdeki sorunlar hep bu ayarda olur en kötü günleriniz bu günler olur :)
Bende bencil değilsiniz çünkü yazım tarzınızdan erkek arkadaşınıza da acıdığınız ve bir yandan hak verdiğiniz çok belli.. Ama siz de kendinizce haklısınız..olur böyle minik sürtüşmeler ilişkinin tadı tuzu ;)

Uzunluk sorun değil de hiç nokta virgül olmayınca cümleler seçilmiyor, karışmış biraz. Çok mu yakın oturuyorsunuz? Hergün mü görüşmek gerek sizce? Bir de iki saatlik bir boşluğunuz için, program yap, gel git, yorgun bir günün arkasından, değer mi ki? Bilemedim, çok aklım ermiyor bu sevgili durumlarına sanırım. Ama ben şahsen nefes almayı severim, gelemem kimsenin beni bu kadar sıkmasına. Sıkmayın adamı, bir ağırlığınız olsun bence.

çok yakın oturmuyoruz ama zaten kısıtlı zamanlarda görüşüyoruz o çalışıyor benim ise yoğun bi ders programım var onu özlüyorum ve görmek istiyorum yeri geldi 3 ay sesini duymadan yüzünü görmeden yaşadım

Bence de ortada hiç bir sorun yok, kafanda böyle küçük şeyleri kurma, ne olacak zaman olmamış görüşememişsiniz. Hem askere gidecek şimdi kafası ne kadar karışıktır, bir de üzerine işte yoğun çalışıyormuş. Böyle ufak tefek sorunlar her ilişkide olabilir. Sen şimdi son günlerinizin tadını çıkar, ona huzur ver. Kapris yapma, haklı bile olsan üzerine gitme. Tatlı ol, anlayışlı ol. Askere gidince çok özlersin bak bu bugünlerin kıymetini bil... :31:

canım haklısın aslında ama işte sürekli kaprisli bir insan değilimdir son günleri ya daha çok görmek istiyorum uzun dönemde gidecek zaten

Bana da büyütüyosun gibi geldi.
Yorgunken okadar az zamana niye plan ayarlayasınız ki insan bi'şey de anlamaz işkence gibi gelir:1:.
Bırak özleyin adam gibi birbirinizi sonra ikinizin de müsait olduğu bi'gün rahat rahat vakit geçirirsiniz.

canım aslında haklısın ama biz kısıtlı görüşüyoruz benim ders programı yoğum yan dal da yapmaya başladım ders sayım yüksek oda askere gidecek bu ararlar çok özlüyorum :(

Adam bütün gece uyumamış, ertesi gün tekrar işe gidicek. Çok yorgun olmasa da bir bitkinliği vardır bence, o arada da dinlenmek istemiştir. Bozulucak bir şey yok. Mesela önceki gün sırf sizle kahvaltı yapmak için erken kalkmış, dersinizin olmadığını duyunca çağırmış falan. Bence o da sizi görmek istiyor ve fırsat yaratıyor canınızı sıkmayın :34:

evet aslında haklısın istiyor yaratıyor ama ne biliyim bende bugün onu görmek istedim gururma yedirip söyleyemedim de (:

Okurken bir ben mi zorlandım.Son paragrafı dönüp tekrar okudum hatta.
Bi problem yok bencillikte diyemem.Her insan ister sevgilisi ile beraber vakit geçirmeyi, sizde istemişsiniz.O da yorgun olduğu için teklif etmemiş.
Ya da öncesi gün az bi vakit ayırmış.
Yani ne bileyim ilişkinin normal seyirleri bunlar.Kafaya takıcak bir şey yok.

Son düzenleme:
Ogrencilik sultanliktir.calisma hayati zor gercekten.bu konuda henuz empati yapamiyorsun.kaldi cocuk normal kapasitesinin ustunde calisiyor su an.vucut yorgunlugu beter bir durumdur.buna ragmen son derece kibar ve guzel yaklasmis sana.uykusundan calmis seni gormek icin.buyutme lutfen.

ben ona dedim kahvaltıya gitmeyelim uyu dinlen filan yok dedi :) inan birbirimiz için fedakarlık gösteriyoruz o gün mesela benim dersim saat 3 te ben saat 7 de uyandım adamı göreyim diye:)

şu sıra işleri başka sebeplerden dolayı yoğunsa bıraz ıdare et canım sende..
hergun hergun görüşmek zorunda mısınız..bıraz özleyın,anlayışlı olun..

bıze yazarkende arada paragraf falan yap..vırgul koy..gözlerım dolandı okuyacam dıye..

canım teşekkür ederim yorum için paragraflar arasında boşluk yaptım bende sonradan fark ettim öyle olduğunu lütfen k. bakmayın:)

İnşallah ilişkinizdeki sorunlar hep bu ayarda olur en kötü günleriniz bu günler olur :)
Bende bencil değilsiniz çünkü yazım tarzınızdan erkek arkadaşınıza da acıdığınız ve bir yandan hak verdiğiniz çok belli.. Ama siz de kendinizce haklısınız..olur böyle minik sürtüşmeler ilişkinin tadı tuzu ;)

canım inşallah dediğin gibi olur ben valla ondan çok üzüldüm oda yeter bu kadar üzülme diye kızdı çalışırız geçer gider filan demişti kızdı yani bana ona değer veriyorum yorulsun istemiyorum ama özlüyorum :)

Okurken bir ben mi zorlandım.Son paragrafı dönüp tekrar okudum hatta.
Bi problem yok bencillikte diyemem.Her insan ister sevgilisi ile beraber vakit geçirmeyi, sizde istemişsiniz.O da yorgun olduğu için teklif etmemiş.
Ya da öncesi gün az bi vakit ayırmış.
Yani ne bileyim ilişkinin normal seyirleri bunlar.Kafaya takıcak bir şey yok.

lütfen k.bakmayın bende paragrafı sonradan fark ettim aralarda boşluk bıraktım şimdi okudunuz çok teşekkür ederim :)

Bi sorun goremedim ben yazdiklarinizda..
Eger baska yerlerde gezse , ve senle bulusmasa haklisin derdim ama sonucta evde dinleniyor..

ayrica Askere gidecekmis kafasi karisiktir suan...
boyle kucuk seyleri buyutmeyin bence.

Back
X