- Konu Sahibi doktor_hanim
-
tüylerim diken diken olduBir emzik gülüşüne karıştı çığlığım
Koşmaya daha yeni başlamıştı adımlarım
Düştüm
Bebeğim bir yana gülüşlerim bir yana
Anneme baktım
Yoktu
Başımda yabancı bi adam
Küçücük göğsümde kocaman elleri
Sakalları deldi geçti pespembe tenimi
Anne,anneeeeee
Bir oyun sandım
Elleri kara kara öcü amcalarmış
Bir emzik düşümünde yarıldı bedenim
Altımı ıslattım sandım
Kan kaybında insanlık
Bebektim
Çocuk olacaktım
Abla olacaktım
...altımdaki bez çıkmadan
Kadın oldum bir buçuk yaşında
ADAM OLDU MU o amca bedenimde??????
Öğretin bana kendi suyumu kendim alamazken
Nasıl sulayacağım bedenimde ölen çiçeği!!!!!!
Ben kadın olmak istemedim
Bu dünyaya gelmekte istememiştim ki
Anneeeeeee....babaaaaaaaaaaa
Işığı açın
U.z.a.n.a.m.ı.y.o.r.u.m
Ayşegül bebek karanlıktan korkuyor
Benim gibi öcü amcalar onu da kucağına almasın
Canı çok yanar sonra
Benim hala acıyor
Hala canım acıyor
EDEBİYAT DEFTERİ adlı siteden alıntıdır,şair ARZU ALTINÇİÇEK
Yok aslında hiç siyası değilim. Hayatımda bu ortamdada hiç siyaset yapmadım....Yazılarımada bakabilirsiniz. Söylemek istediğim başka birşeydi ama siz oradan algılamak istediniz
Adliye camiası içeisinde oludğum için durum gördüğünüzden farklıda olabilir demek istiyorum. Bu tür konular devamlı konuşulur..Bazen bende şaşırırım. bazen bu yaşlarda bu işleri yapanlarıda gterirler ve görürüm onlar hayatlarından şikayetci olmazlar sen üzülürsün onlar için..Adliye içerisinde fink atarlar neşeli neşeli . Ben üzülürüm onlar için..
Kasdettiğim adli olaylarda herzaman herşey basına yansıdığı şekilde olmuyor . Yoksa ben 14 yaşında evlenmeye izin verilmesine dahi karşıyım..Bu olayıda bilmediğimi zaten söyledim..
Çocuklarımızı ahlakli yetiştirelim dedim Sanırım buda yanlış bir söylem değil. yazdıklarımı ya tamamen okumadınız yada anlamak istedğiniz kadarını anladınız..
neler oluyor yahu? dünyanın çivisi çıkmış. el kadar bebişlere oyun cağında çocuklara, erkek çocuklarına, hayvanlara dahi tecavüz ediyorlar bu nasıl bir ş*refsizlik
26 kişinin tecavüz ettiği kızı bilirsiniz. edenler arasında bi tane ortalık adamı yok neredeyse hepsi okumus asker muhendis bilmem ne.
okumak cahilliği alır eşşeklik baki kalır demişler.
hani o adına bi sıfat bulamadıgım hakimin rızası var diyip kimseye ceza vermediği o kız varya, oturabilmesi için doktorlar 4 kez ameliyat etmiş kanım dondu bunu okuyunca.
2 yıl once 4 asker tecavüz etmiş bi kıza bugunlerde yine serbest bırakıldılar. Allah belalarını verecektir de bu dunyada da böyle serbest kalamazlar! suna bak elimizden hiçbişey gelmiyo nefret ediyorum bundan
ne demek ya 26 kişiyi tecavüz sucundan serbest bırakmak ne deemeekk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 gun oncede bi tane adam yolda sana kuş vericem diyip 8 yasındaki erkek cocugunu evine alıp taciz etmiş. cocuk da anlatmıs ailesine cezaevine attılar. bu kadar mı düştünüzhem teke tek olunca suc da toplu tecavüz edince grup indirimi mi var niye serbest kalıyorlar
baklava ekmek calan yavrucaklara hapis vermeyi bilirlerde, biyerlerine sahip olamayan mahluklara bişey yapmazlar.
sabır Allahm sabır...
Benim midem bulandı o haberi okuyunca. Üstelik kızın bekaretini bozmamak için ters ilişki yaşamışlar, başımıza bela olmasın diye.
Düşünceye bakın :120:
Bir de adamlardan birisi "Kızım, kusra bakma, şeytana uydum ben de. Gel Ramazanda sana yemek vereyim." demiş.
Haberi okursanız görürsünüz :120:
Kızın psikolojisini düşünemiyorum bile ya :120:
Bu kız bir gün nasıl sevecek, nasıl anne olacak bu psikolojiyle?
Off.
neler oluyor yahu? dünyanın çivisi çıkmış. el kadar bebişlere oyun cağında çocuklara, erkek çocuklarına, hayvanlara dahi tecavüz ediyorlar bu nasıl bir ş*refsizlik
26 kişinin tecavüz ettiği kızı bilirsiniz. edenler arasında bi tane ortalık adamı yok neredeyse hepsi okumus asker muhendis bilmem ne.
hani o adına bi sıfat bulamadıgım hakimin rızası var diyip kimseye ceza vermediği o kız varya, oturabilmesi için doktorlar 4 kez ameliyat etmiş kanım dondu bunu okuyunca.
2 yıl once 4 asker tecavüz etmiş bi kıza bugunlerde yine serbest bırakıldılar. Allah belalarını verecektir de bu dunyada da böyle serbest kalamazlar! suna bak elimizden hiçbişey gelmiyo nefret ediyorum bundan
ne demek ya 26 kişiyi tecavüz sucundan serbest bırakmak ne deemeekk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 gun oncede bi tane adam yolda sana kuş vericem diyip 8 yasındaki erkek cocugunu evine alıp taciz etmiş. cocuk da anlatmıs ailesine cezaevine attılar. bu kadar mı düştünüzhem teke tek olunca suc da toplu tecavüz edince grup indirimi mi var niye serbest kalıyorlar
baklava ekmek calan yavrucaklara hapis vermeyi bilirlerde, biyerlerine sahip olamayan mahluklara bişey yapmazlar.
sabır Allahm sabır...
Haklısınız tamamen.
Yanlız diger olayda benim tahminim bunlar bu işi para karşıığı yapan kişilerden olmalı diye düşünüyorum. Azçok adliye camiası içinde olduğum için bazen olayların arkasınıda görmeye çalışıyorum.Yani kanunlar yetersiz olabilir ama hakimleri de suçlamayalım tamamen
Sonuç olarak 14 yaşındada olsa bu işi meslek edinen kişiler var. Bunları o işi yapmaya neler itiyor ona bakmalı
ve bunun çözümünü daha net sağlmak gerekiyor. Bu çocuklarıda serbest bırakmamak gerekiyor.Devletin
bunları hem psikolojik hemde aileden ayrı koruma altına alması gerekiyor. (Bu arada yaş küçükse rızanın çok da önemi yok diye biliyorum ama olayı tam olarak hatırlayamadım ve ne ceza aldıklarınıda tam olarak bilemiyorum. yinede yanlış anlaşılmasın)
Ama 14 yaşında bir hayat kadını ile beraber olan erkeğe ne denir tabi onuda bilemiyorum. Kendi çocuklarını
hiç bi gözlerinin önlerine getirmiyor bu insanlar bilmiyorum.
Gerçekten bazen erkekler nekadar midesiz diyorum ve sırf bu uçkur düşkünlükleri yüzünden nefretle doluyorum.
Ördeğe bile tecavüz edeni duydum ya artık hiçbir şeye şaşırmamm herhalde..
Sorun nedir nasıl çözülür. .. Çocuklarımızı iyi ahlaklı yetiştirmeye çalışmalıyız..Ben izlemedim ama annesinin erkek çocuğuna büyüdüğünde kızlara sarkıntılık yapmasını zevkle söyleten bir kadından bahsediyorlardı bi topikdede .. Birazda anneler yapıyor sanırım. Kızlarımızı edepli oğlanlarımızı da ahlaklı yetiştirmek için çabalamalıyız sanırım Bu yüzden okullarda Ahlak derslerinin daha geniş kapsamlı ve ilkokuldan başlaması gerektiğinide düşünüyorum görgü ve ahlak dersi ..(ama şimdiki hükümet bunu koysa bunada bir kulp bulunur. )
sabır Allahm sabır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?