" ben bi gidip tecavüz edeyim "

Adaletini sevdiğim dünyası işte !
ne kadar mide bulandırıcı olaylar..okumaya tahammül bile edemiyoruz.. ya bunu yaşayanlar napsın ?
idam gelmeli bence.. ve bunu yapanlar idam edilmeli

Son düzenleme:
bende gün geçtikçe gerçekten kötü bir dünyada olduğumuzu düşünüyorum , haklısın ..

bende gün geçtikçe gerçekten kötü bir dünyada olduğumuzu düşünüyorum , haklısın ..

eses hayırdır 2013 konusu. Ha bence hep tartışılması gereken bir konu o ayrı. Ama bugün açılsa bdvden taşınırdı muhtemelen ve ilk yorumlardan biri yüzünden deli polemikler de yaşanırdı.

eses hayırdır 2013 konusu. Ha bence hep tartışılması gereken bir konu o ayrı. Ama bugün açılsa bdvden taşınırdı muhtemelen ve ilk yorumlardan biri yüzünden deli polemikler de yaşanırdı.

aa yeni sandım tarihe baklamısım cnm

Adliyede calisan cok yakin bir tanidigim anlatiyor, kac defa Kizina tecavuz Eden baba vakasi geliyormus. Ustelik sarhosluk, akli denge bozuklugu, uveylik vs hicbir bahanesi olmadan. Baba-kiz bir de sogukkanlilikla olayi anlatiyorlarmis. Ogretmenlik yaptigim zamanlarda da 4 tane orta okul cocugunun surekli olarak 1. Sinif bir erkek cocuguna tecavuz itiraflarini duydugumda Kanim donmustu. Inanin ne pis bir dunya var aklimiz hayalimiz dahi almaz. Allah kahreylesin bu sapiklari.

Sapiklari Allah kahretsin de , 11 yasindaki kiza tecavuz edenler nasil serbest kaldi bunu bilmiyorum.

Yani kizi psiyatriye goturuyorlar, cikan rapor: ruhsal olarak zarar gormemistir. Bunu raporu veren doktor, ya satilmis, ya susturulmus, cunku akli basinda hicbir insan evladi tecavuze ugrayan bir cocuga zarar gormemistir diyemez.

Ayni sekilde , bu vakadaki saniklarin pacalarini siyirmalarina goz yuman hakim/savci icin de saniklari kayirdiklarini veya rusvet aldiklarini dusunuyorum. Olay kucuk bir kasabada gecmisti sanirim, ve failler de kasabanin adam sanacaginiz, meslek sahibi ileri gelenlerindendi. Ya hakim/savci bu herifleri taniyordu, kayirdilar ya da kendilerini sattilar. Bunun baska bir aciklamasi olamaz.

Ote yandan bu vakayi gecelim, genel anlamda cezalar cok komik. Hadim, idam diyen var ama 5 yildan fazla ceza alan yok, serbest kalan cok. Yasalar erkeklerden yana, suc acikca kanitlanmis olsa bile bir sekilde indirim alip pacayi siyiriyorlar. Yasalar erkeklerden yana , vicdansiz erkekler tarafindan yapilmis, kadin yurttaslarin haklari acikca cigneniyor. Yasalar degismeli bence, ama uygulayanlarin da kafasi degismeli. Hakim/savcilarin cogu erkek, ama sonucta insan , vicdanli olanlari var ama yasalar yuzunden istedikleri kadar cezayi veremeyenler de var. Yasalar kesinlikle degismeli derim. Ote yandan kadinlari surekli asagilayan ex basbakandan tutun, B.Arinc a kadar, hukumet kadinlari hice sayiyor, asagiliyor, birey yerine koymuyor. Yani bu kafayla, bu hukumetle zor.

Igrencc pislikler..ama sasirmadim bazilari okuyor ama cahillikleri ve sapikliklari gecmiyor iste...ortalik adami ne demek ayrica ...insanlar doktor avukat olunca ortalik adami olmuyor dimi...biz neler gorduk ortaligi birak adam degillerdi.ve ne yazik ki bunlar icimizde yasiyor...

Bu konuda elimizin kolumuzun bağlı olması çok üzücü bir durum.Ama ilahi adalete inanıyorum Allah büyüktür.Kimsenin yaptığı yanına kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…