ben bi hata yapptım bir daha sevmek yokk!!!

byzmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
119
2
46
Ankara
Kızlar ben bi hata yaptım sizinle derteşince iyi geliyor.ne zamandır bi çocuktan hoşalnıyordum ama hep sakladım ve hep saklayacaktım.taki benim arkadaşım İnan a gidip senden çok hoşlanıyor demiş benim için. ben biraz kızdım ama bunda da vardır bi hayır deyip aldım İnan ı karşıma anlattım herşeyi ve bana dediki geç kaldın önceden olsaydı belki..ben seni arkadaşım olarak gördüm ve arkadaş sıcaklığı buldum dedi ve kibarca üzülmek yok dedi.üzüldüm ama bu riski aldımıştım.şimdi kızlar ben onun yüzüne nasıl bakarım keşke söylemeseydim diyorummm şimdi ne olcak ben ne yapacağım bana yardımcı olun:ssz::14:

ama önceden çok iyiydik çikolata ekmek kahve sini falan payaşıyodu şimdi bana bakış açısı değişirse ben onu kaybettim yaa offffffff:43::43::43:

kötümser düşünme canım yaa, o da şaşkındır şimdi zaten,bir süre sonra herşey eskiye döner merak etme :23:

bence eğer cidden senle olmasını isteseydi böyle şeyleri bahane etmezdi. erkekleri az çok tanıyoruz seni cidden istememiş ben unut derim ve hiç bişey yokmuş gibi davranmaya güçlü olmaya çalış

Demek ki neymiş arkadaşlarını iyi seçmen gerekiyomuş, kime neyi anlatacağını bi kez daha düşüncekmişsin bu birr:45:
ikincisi üzülmene gerek yok, olacağı varmış ki olmuş , karşı taraf şuan şaşkınlık içindedir. Sen yine eskisi gibi ol. O da eski haline döner. :34:

çok sağolun lokumlar teşekkürler konu ile ilgilendiğiniz için evet çok şaşırmış hiç aklıma gelmedi dedi ya ben nasıl bakcam yüzüne nasıl davranayım eskisi gibi olur muyuz

bence hıç bırşey olmamış gıbı davranmalısın
ama canın acıyorsa eğer onu gördüğünde, konuşma, görüşme onunla

hembır daha sevmek yokda ne demek? Sevceksın tabı kı :34:

canım öncelikle arkadaşının yaptığını çok yanlış buldum ben olsun olmuşla ölmüşe çare yoktur derler boşver takılma bundada vardır bir hayır

üzülme cidden dünyanın sonu değil senin ki büyük erdemlik olmuş bence utancak sıkılcak durum da yok allaha sükür mesafeli ol şimdiden sonra ve asla zaman geçip o sana teklif de bulunursa sallama hayır gelmez karar değiştiren erkeklerden tecrübe konuşuyor bilesin <3

İnan'da İnan'mış hani.
Ne demek geç kaldın önceden olsaydı belki.
Öncesi sonrası mı var bu işin?
Ne yani senin hoşlandığını önceden bilseydi şu an arkadaş gözüyle bakmayacak mıydı sana?
Boşver canım yine paylaşır seninle çikolata ekmek kahvesini arkadaşşınız ya.
Paylaşmazsa da salla gitsin, sende kesersin ilgini.

kızlar kızlar çok sağolun hepinize ayrı teşekkür ederim bana morel verdiniz ALLAH sevdiğinize kavuştursunnnnnn:)))bakalım artık ne olacak bundan sonraaa

Takma kafana boşver. Ne olmuş yani öğrendiyse, öyle dediyse. Olmamış gibi davran. İnsan neler yaşıyor. Her şeye kafa taksak..

Galiba haklısınız en iyisi hiç bişey olamamış gibi davranmak çok sağolun kızlar içime su serptiniz iyi var K.K

neden acıldın kı :26:
ama olan olmus artık umursama..arkadasına da normal dawran bişi olmamıs gıbı...

Back
X