Ayy bana fenalık geldi ama sizin bu agresif, sinirli cevaplarınızdan. Buradaki normal şekilde yorum yapan insanları şamar oğlanına çeviriyorsunuz, bir durun isterseniz. Kimsenin de size kötü bir şey dediği yok. Eşinize de böyle davranıyorsanız yazık adama. Kimse evde sürekli sinirli bir kadını çekemez siz nasıl "sünepe adam" çekemiyorsanız. Belli ki evliliğinizin ilk 3 ayı da gerginlikle geçmiş (yorumlarda belirtmişsiniz) peki neden daha oturmamış evliliğe erkenden çocuk yaptınız diye yorumlara bile carlıyorsunuz. Gayette haklı bir soru. Neden sorunlu evliliğe çocuk yapıp daha da işleri çıkmaza sokuyorsunuz?
Ayrıca kocanıza carlayamayıp hırsınızı burada mı atıyorsunuz yoksa hem kocanızı hem de ondan hırsınızı alamayıp buradaki insanlara da mı carlıyorsunuz? Deyiverseydiniz eşinize "ben gitmiyorum sen bu kadar gitmek istiyorsan kapı orada git etini sen kes, annene sen yardım et. Kendi payını da almadan eve adımını atma" diye. Kaldı ki baştan neden karşı çıkmadınız? Biraz kendinizide eleştirin. Eşiniz aileci, sünepeyse sizde son derece gergin, agresif, sinirli ve saygısızsınız. Eşe sünepe demekte ne demek?! Sünepe dediğiniz adamla aynı evi, yatağı nasıl paylaşıp çocuk yapabiliyorsunuz ayrıca, hayret!
Kimse burada sizin nazınızı, niyazınızı, sinirinizi çekmek zorunda değil.