Ben bıktım bu sünepe kocadan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet oyle yapti. Annesiyle babasiyla problem yasiyorum surekli diye. Ben de yildim tepki bile vermiyorum. Basbasa derken yani ikimizin bi kavgasi yok. Hep annesiyle babasi konu
Bahaneler bunlar.
Ben eşimin babasıyla dört senedir konuşmuyorum.
Bayramda bayramlaşmamı bekliyor kayınpeder hayır bayramlaşmıyorum.
Ve bayramlarda bilerek gitmiyorum. Gitmişsem bayrama kalmamaya çalışıyorum. Annesi babası sitem etse de eşim bu konuda bir baskı yapamayacağını bilir.
Beni ağlata ağlata götüremez.
eşiniz sünepe değil. Eşini takmıyor ve evlilikte onun dedikleri oluyor. sizi yöneten o. Bilin bakalım bu evlilikte asıl sünepe olan kim bir daha düşünün.
Ben asla gitmezdim. Ağlaya ağlaya gitmeyin. En fazla ne olabilir? Boşanır mı? Boşasın .

Bahaneler bunlar.
Ve bayramlarda bilerek gitmiyorum. Gitmişsem bayrama kalmamaya çalışıyorum. Annesi babası sitem etse de eşim bu konuda bir baskı yapamayacağını bilir.
eşiniz sünepe değil. Eşini takmıyor ve evlilikte onun dedikleri oluyor. sizi yöneten o. Bye valilikte sünepe olan kim bir daha düşünün.
Ben asla gitmezdim. Ağlaya ağlaya gitmeyin. En fazla ne olabilir? Boşanır mı? Boşasın .
İsin rengi başka. Kurbanlar kapinin onunde kesiliyor. Ve herkes orada topalaniyor. Esimin dedigi de benim dedigim de olmuyor. İkimiz de mutsuzuz cikan sonuctan.

Bahaneler bunlar.
eşiniz sünepe değil. Eşini takmıyor ve evlilikte onun dedikleri oluyor. sizi yöneten o. Bilin bakalım bu evlilikte asıl sünepe olan kim bir daha düşünün.
Aynen öyle annem ve babam 25 senedir evli ve annem babaannemle aynı semtte oturmasına rağmen 5-6 senedir oraya gitmiyor. Çünkü babaannemi fazla sevmiyor bayramlarda da asla gitmez. Babam anneme bir şey diyemiyor çünkü bu annemin kararı.

Aynen öyle annem ve babam 25 senedir evli ve annem babaannemle aynı semtte oturmasına rağmen 5-6 senedir oraya gitmiyor. Çünkü babaannemi fazla sevmiyor bayramlarda da asla gitmez. Babam anneme bir şey diyemiyor çünkü bu annemin kararı.
Ben yarin gitmesem en kotu ne olur sizce? Midem bulansa mesela yatak dosek yatsam

Ben yarin gitmesem en kotu ne olur sizce? Midem bulansa mesela yatak dosek yatsam
Belki güzel bir adım atarsın. Artık dik başlı ol. İstemiyorum de. Gerekirse annenin evine git maalesef erkekler kaybetme korkusu yaşayınca bazı şeyleri anlıyorlar

Belki güzel bir adım atarsın. Artık dik başlı ol. İstemiyorum de. Gerekirse annenin evine git maalesef erkekler kaybetme korkusu yaşayınca bazı şeyleri anlıyorlar
Benim kocam beni kaybetme korkusunu cok yasadi. Duzeldi saniyorum sonra yine eski haline donuyo.

Yahu birbirimize girdik. Kac ay konusmadik. Azicik muhatap ol yine ayni terane. Ama benim kocamda kabahat. Benim kocam sumsuk ve sunepe. Bu degismeyecek. Asla degismeyecek
Valla eşinize güzel bir ayar çekeceksiniz gerekirse seni bosuyorum deyip ciddi adımlar atacaksınız, eşiniz düzelmezse ailesi asla düzelmez..

Eşinizi anne babasından çekiniyor diye itham edip hakaret etmeyin olur mu?
Siz de eşinizden korkuyorsunuz çünkü?
Boşanmaktan korktuğunuz için mi hemen çocuk yaptınız bilmem ama bu korkunuzu bildiği için sizi daha çok şeye mecbur bırakır

Bir insan bu kadar aile ağızlı olamaz ya. Yemin ederim cinnet getircem. Geçen kurban nisanliydik. Esim kurban kesmiş. Ben de oradayken hazir ben dograyayim dedim. Bana dugunde davetlilere verilecek bile denmedi dusunun. İsin salakca olan tarafi da benim tarafimdan kimseyi de cagirmadilar. Yediler ictiler oturdular. Azicik da bi kavurma ayirmis bana sag olsun. Ben de esime bunu soyledim. Bi dahaki kurbanda kimseyi karistirmayacagiz karari aldik. Ama kayinpederim gelin burda keselim dedi diye simdi ık mık yapiyor. Yemin ederim biktim ya. Bu kadar sunepe, bu kadar duruşu olmayan bir adama dayanamiyorum ben.

Ek: çok öfkeli yazmisim kusura bakmayin. Gercek hayatta soyleyemedigim seyleri aglaya zirlaya buraya döktüm. Sakinleştim ama iyiyim.
Yani senin taraf olsaydi sıkıntı olmazmiydi? Ayni kafadansin ozaman onunla?

Bir insan bu kadar aile ağızlı olamaz ya. Yemin ederim cinnet getircem. Geçen kurban nisanliydik. Esim kurban kesmiş. Ben de oradayken hazir ben dograyayim dedim. Bana dugunde davetlilere verilecek bile denmedi dusunun. İsin salakca olan tarafi da benim tarafimdan kimseyi de cagirmadilar. Yediler ictiler oturdular. Azicik da bi kavurma ayirmis bana sag olsun. Ben de esime bunu soyledim. Bi dahaki kurbanda kimseyi karistirmayacagiz karari aldik. Ama kayinpederim gelin burda keselim dedi diye simdi ık mık yapiyor. Yemin ederim biktim ya. Bu kadar sunepe, bu kadar duruşu olmayan bir adama dayanamiyorum ben.

Ek: çok öfkeli yazmisim kusura bakmayin. Gercek hayatta soyleyemedigim seyleri aglaya zirlaya buraya döktüm. Sakinleştim ama iyiyim.
Insan hayat arkadasina nasil sunepe falan der bence once bunu sorgulayin, cok saygisizca.
Kurban icinse neresi mantikliysa kafa kafaya verip karar verip ona gore hareket edin, aileyle kesmek bence daha mantikli.
Kimi isterlerse onlara ikram edebilirler sizin ailenizi de davet etmemelerine takilmaniz bana cok sacma geldi

Yahu birbirimize girdik. Kac ay konusmadik. Azicik muhatap ol yine ayni terane. Ama benim kocamda kabahat. Benim kocam sumsuk ve sunepe. Bu degismeyecek. Asla degismeyecek
Bir de eski konularınıza baktım çok mutsuzsunuz eşiniz ailesi dışında da çok iyi bir eş değil size şiddet dahi uygulamış yeni evliyken , ailesinin ağzına bakan bu denli salak bir adamı cekmeyin , hamileymişsiniz bir de bence imkanınız varsa bu adamı ailesine def edip çocuğunuzla mutlu mesut yaşayın, eşiniz çekilecek biri değil, adam hamile karısının balıktan tiksindiğini bile bile evde balık pişiren birisi, ben de hamileyim eşim benle kusup benle aşerme noktasına geldi empati yapmaktan, eşiniz berbat ötesi ...

Insan hayat arkadasina nasil sunepe falan der bence once bunu sorgulayin, cok saygisizca.
Kurban icinse neresi mantikliysa kafa kafaya verip karar verip ona gore hareket edin, aileyle kesmek bence daha mantikli.
Kimi isterlerse onlara ikram edebilirler sizin ailenizi de davet etmemelerine takilmaniz bana cok sacma geldi
Willy eşi şiddet dahi uygulamış buna ne diyeceksin , aaa gayet normal her erkek eşini döver falan mı 😅 Resmen bilerek saçma sapan yorum yapıyorsun

Willy eşi şiddet dahi uygulamış buna ne diyeceksin , aaa gayet normal her erkek eşini döver falan mı 😅 Resmen bilerek saçma sapan yorum yapıyorsun
Paylasiminda onu okumadim, oyle bir durum varsa tabi ki normal demeyecegim sacmalamayin lutfen.
Siddet varsa ve hala takildigi sey buysa durum daha vahim.
Yargilamak istemiyorum ama bana fiziksel siddet uygulayan aklindan bile geciren kimsenin yanimda isi olmaz.

kusura bakmayin ama sizin fikirleriniz de bana sacma geliyor ama ben sizi suclamiyorum. Siz de ayni anlayisi gosterebilirsiniz, rica ediyorum

Arkadaş boş yapma. Mevzu et de degil. Mevzu ben eşya miyim bana sorulmuyo her seye anasiyla babasi karar veriyo. Benim varligima sayginin olmamasi konu. Aciklama yapma geregi bile duyulmamasi. Ve buna devam edilmesi.
Yeni evliyken benim eşim de herşeyi anasına babasına sordu ben bir cinnet geçirdim hepsi yerine oturdu , sem neden susuyorsun eşine de ailesine de aç ağzını herseyi çat çat söyle ki hepsi yerini bilsin , bence sen herkese susup kendi kendine dolup sonra eşine kinleniyorsun, iplerine eline almalısın, tabi esin boşanılacak bir adam o konuda hemfikirim hala ...

Yeni evliyken benim eşim de herşeyi anasına babasına sordu ben bir cinnet geçirdim hepsi yerine oturdu , sem neden susuyorsun eşine de ailesine de aç ağzını herseyi çat çat söyle ki hepsi yerini bilsin , bence sen herkese susup kendi kendine dolup sonra eşine kinleniyorsun, iplerine eline almalısın, tabi esin boşanılacak bir adam o konuda hemfikirim hala ...
Soyledim zaten. Benim kayinvalide hem yuzsuz hem iki yuzlu degişik bisey. İsine geldigi gibi davraniyor. Azicik yuz bulsun ayni yine. Esim de oyle. Yuz vermiceksin hic diyolar ama ben kendimden veriyorum onu yapmak icin de. Esime nasil yuz vermemezlik edeyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X