- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
ayrıca şunları da söyleyeyim bu herif kendisini emekli yapan dedemi yaşlılığında hastayken (alzeimer hastasıydı dedem) sürekli dövüyordu ama nasıl dövmek size anlatamam ben zaten farklı şehirlerde yaşadığımız için yanına gitmiyorum pek fazla dedemi görmeye gittim adam alzeimer hastası yani 5 dkda bir tuvalete gidiyo doğal olarak bu dedemi tuvalette yakaladı yine mi tuvalettesin sen dedi tokadı yapıştırdı 90 yaşında adama dedem yerle bir oldu ha bire küfür kıyamet bu ne biçim insan ya
Zorunda kalmasam keyfi istemem zaten calisiyorum kendi parami kazanıyorum ama yetmiyor iste yetistiremiyorum ve arkadaslarimin babaları her ihtiyaçlarını aliyorlar kimsenin boyle derdi yok ben neden bunları dusunmek zorundayimHisleriniz böyle madem tek kuruşuna minnet etmeyin siz de. Ardından böyle sayıp sövdüğüm birinin lokması boğazımdan geçsin istemem. Anam babam dahi olsa.
Zorunda kalmasam keyfi istemem zaten calisiyorum kendi parami kazanıyorum ama yetmiyor iste yetistiremiyorum ve arkadaslarimin babaları her ihtiyaçlarını aliyorlar kimsenin boyle derdi yok ben neden bunları dusunmek zorundayim
ayy dövüyor muyduayrıca şunları da söyleyeyim bu herif kendisini emekli yapan dedemi yaşlılığında hastayken (alzeimer hastasıydı dedem) sürekli dövüyordu ama nasıl dövmek size anlatamam ben zaten farklı şehirlerde yaşadığımız için yanına gitmiyorum pek fazla dedemi görmeye gittim adam alzeimer hastası yani 5 dkda bir tuvalete gidiyo doğal olarak bu dedemi tuvalette yakaladı yine mi tuvalettesin sen dedi tokadı yapıştırdı 90 yaşında adama dedem yerle bir oldu ha bire küfür kıyamet bu ne biçim insan ya
valla sizin yerinizde olsam ya harcamalarimi kisarim ya da ek baska is yaparim.
yine de aramam o adami.
Ben calisiyorum ve iste çalıştığım icin derslerime vakit ayıramıyorumpolise ihbar etmeyi neden dusunmediniz?
ayrica hala neden israrla para istiyorsunuz. calisin ve ayni zamanda okuyun.
cok uzuluyorum boyle insanlarin varligina.
ve yine cok uzuluyorum evladi, anne babasina boyle beddua edecek seviyeye getirtenlere.
Ben zaten calisiyorum finallerim varken herkes dersini calisirkrn ben iste oluyorum
o şekilde bir akrabalık ilişkim yok ki zoruma gidiyor bu da kader değil bence tamamen babamın sorumsuzluğu bu kader olamaz yani babam ölmüş olsa veya gerçekten hiç parası olmasa tamam ama bu kader değil ya onun suçukacinci sinifsiniz?
o zaman burs imkanlarini iyice arastirin. ya da akrabalarinizdan geri odemek uzere borc isteyin.
kaderinize isyan etmeyin, olan olmus artik. herkesin sinavi farkli su dunyada.
ben o sıra çok küçüktüm aklım ermiyordu bugünkü aklım olsa hapislerde çürütürdümAyrica yaslilara eziyet eden insanlari, anne babaniz da olsa polise ihbar edin.
her gün arıyor ya her gün utanmadan arıyorUfffff! Çok dolmuşsun. Öfke içindesin. Bu kadar nefret ettiğin bir adamla iletişim içinde olmak zorunda değilsin. Yaşlı babasına zülmeden bir insan hiç bir iyiliği haketmiyor.
okudunuz mu konumu iyice kitap alacak param yok diyorum işte çalışmaktan derslerime çalışamıyorum herkes ders çalışırken ve herif parası olmasına rağmen göndermiyor ne yapayım küfretmeyip canım babam mı diyeyimTamam da bu kadar küfürü buraya yazmanın alemi ne?
benim bu yaşıma kadar hiçbir işime koşmadı ben her şeyi kendim hallederek bu günlere geldim bu vakitten sonra ıslah olsa da bana bir faydası olmaz bana çektirdiklerini kat kat çeksin istiyorumSeni en iyi ben anlarim.gunlerce aylarca dua ederim ölsün diye.kandilleri iple cekerdim dua edeyimde bir an once ölsün kurtulalim diye.Ama hic Allahim duzelsin bize faydasi etsin demezdim artik canima o kadar tak ederdi.on yil cektik.annemi doverdi ailesini doverdi. Sonra yillar gecti alkolu birakti.45 yasinda calismaya basladi.simdi hala calisyor ne alirsa veriyor. Beddua etme Allah islah etsin de.Allah yardimcin olsun canim benim cok uzuldum aksam aksam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?