ben bıktım..

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.695
108
konu babam. ben bu adamı hak edecek ne yaptım bilmiyorum. benim annemle babam 20 sene evli kaldılar 20. senenin sonunda annem artık dayanamadı bu adama ve ben 7 yaşındayken boşandılar. o gün bugündür ben bu adamin benim 1 ya bir tane ihtiyacıma koştuğunu hatırlamam. annem çalışmıyor. boşandıklarında iki ablam da okuyordu. burslarıyla ev geçindirdiler bu adam içki masasından kalkmadı. küçükken bu olaylara pek hakim değildim kafama takmıyordum tabi ki ama liseye geçtim tık yok beni ablamlar dersaneye gönderdi kitaplarımı onlar aldı. keza üniversiteye geçtim kitaplarımı kıyafetlerimi her şeyimi ablamlar aldı. baba kitap parası diyorum ablanlar versin diyo. baba kıyafetim yok diyorum senin vardır bi sürü ablanlar alsın sana diyo.bi de utanmadan her gün arıyo ya. arıyo açıyorum ne yedin napıyosun max 2 dk konuşuyoruz konu paraya gelince valla kızım benim de yok diyo ya da baba para diyorum yok belim ağrıyo yok şu yok bu. emekli benim babam ama nasıl emekli onu da anlatayım size. Babam daha 40lı yaşlarında çalışmayı bıraktı dedemler primlerini yatırdı da emekli oldu sağlığında da çalışmadı emekli maaşını da aldı içkiye yatırdı hala da öyle yapıyor. habire ablanlar versin ablanlar yapsın. ben ablamların spremleriyle mi dünyaya geldim ?. tek başına küçük bir ilde yaşıyor kirası deseniz 200 lira su faturası geliyo 15 lira ama 1500 tl emekli maaşından bu şerefsizin bana verecek 1 lirası yok sorsanız. bıktım ben bu adamdan ablamlar zaten bunla asla muhatap olmuyo ama ben muhatap olmak zorundayım yoksa yalnızlıktan ölüp gidecek ama artık ben de muhatap olmayacağım. manevi hiçbir desteği yok zaten olamaz da ama hiç değilse biraz para gönder ya ben okuyorum ve artık ablamlardan para istemeye yüzüm yok açıkçası. sırf ablamlardan para istememek için çalışmaya başladım ve şu an tüm arkadaşlarım finallere çalışırken ben bu babamin sorumsuzluğu yüzünden işte çalışmak zorundayım. bugün yine aradı .kitap alıcam bi kitap param yetmiyo para gönder dedim param yok dedi. napıyosun o kadar parayı diyorum sigaram var diyo. arama o zaman beni ya bağırdım çağırdım kapattım telefonu artık tahammülüm kalmadı ben daha anne karnında bu kadar boyle bi babayı hak edecek ne yapmış olabilirim ya
Konuyu tekrar duzenledim cunku okuyanlariniz bilir o an hayatimda gecirdigim ilk sinir kriziyle babama bir suru hakaret ettim hala o sekilde düşünüyorum aslina bakarsaniz ama dile getirmeyeceğim
Not1: ben babamdan cok zor durumda kalmadikca para istemiyorum
Not2: ben zaten calisiyorum ve herkes ders çalışırken ben iste calisiyorum okumak icin calisiyorum ama iste çalışmaktan ders çalışamıyorum

Son düzenleme:
ayrıca şunları da söyleyeyim bu herif kendisini emekli yapan dedemi yaşlılığında hastayken (alzeimer hastasıydı dedem) sürekli dövüyordu ama nasıl dövmek size anlatamam ben zaten farklı şehirlerde yaşadığımız için yanına gitmiyorum pek fazla dedemi görmeye gittim adam alzeimer hastası yani 5 dkda bir tuvalete gidiyo doğal olarak bu dedemi tuvalette yakaladı yine mi tuvalettesin sen dedi tokadı yapıştırdı 90 yaşında adama dedem yerle bir oldu ha bire küfür kıyamet bu ne biçim insan ya

Hisleriniz böyle madem tek kuruşuna minnet etmeyin siz de. Ardından böyle sayıp sövdüğüm birinin lokması boğazımdan geçsin istemem. Anam babam dahi olsa.

polise ihbar etmeyi neden dusunmediniz?

ayrica hala neden israrla para istiyorsunuz. calisin ve ayni zamanda okuyun.

cok uzuluyorum boyle insanlarin varligina.
ve yine cok uzuluyorum evladi, anne babasina boyle beddua edecek seviyeye getirtenlere.

Hisleriniz böyle madem tek kuruşuna minnet etmeyin siz de. Ardından böyle sayıp sövdüğüm birinin lokması boğazımdan geçsin istemem. Anam babam dahi olsa.
Zorunda kalmasam keyfi istemem zaten calisiyorum kendi parami kazanıyorum ama yetmiyor iste yetistiremiyorum ve arkadaslarimin babaları her ihtiyaçlarını aliyorlar kimsenin boyle derdi yok ben neden bunları dusunmek zorundayim

arasın ailesinden tek siz varmışsınız yazık günah
ne günah işlemişse kendisine yapmış en çok
siz de aç açıkta değilsiniz belliki
zaten çekiyordur cezasını o bence içten içe bir siz kalın bari yanında

Zorunda kalmasam keyfi istemem zaten calisiyorum kendi parami kazanıyorum ama yetmiyor iste yetistiremiyorum ve arkadaslarimin babaları her ihtiyaçlarını aliyorlar kimsenin boyle derdi yok ben neden bunları dusunmek zorundayim

valla sizin yerinizde olsam ya harcamalarimi kisarim ya da ek baska is yaparim.
yine de aramam o adami.

ayy dövüyor muydu (
geri aldım önceki sözlerimi bırakın ne hali varsa görsün ya

polise ihbar etmeyi neden dusunmediniz?

ayrica hala neden israrla para istiyorsunuz. calisin ve ayni zamanda okuyun.

cok uzuluyorum boyle insanlarin varligina.
ve yine cok uzuluyorum evladi, anne babasina boyle beddua edecek seviyeye getirtenlere.
Ben calisiyorum ve iste çalıştığım icin derslerime vakit ayıramıyorum

Ufffff! Çok dolmuşsun. Öfke içindesin. Bu kadar nefret ettiğin bir adamla iletişim içinde olmak zorunda değilsin. Yaşlı babasına zülmeden bir insan hiç bir iyiliği haketmiyor.

kacinci sinifsiniz?

o zaman burs imkanlarini iyice arastirin. ya da akrabalarinizdan geri odemek uzere borc isteyin.

kaderinize isyan etmeyin, olan olmus artik. herkesin sinavi farkli su dunyada.
o şekilde bir akrabalık ilişkim yok ki zoruma gidiyor bu da kader değil bence tamamen babamın sorumsuzluğu bu kader olamaz yani babam ölmüş olsa veya gerçekten hiç parası olmasa tamam ama bu kader değil ya onun suçu

Seni en iyi ben anlarim.gunlerce aylarca dua ederim ölsün diye.kandilleri iple cekerdim dua edeyimde bir an once ölsün kurtulalim diye.Ama hic Allahim duzelsin bize faydasi etsin demezdim artik canima o kadar tak ederdi.on yil cektik.annemi doverdi ailesini doverdi. Sonra yillar gecti alkolu birakti.45 yasinda calismaya basladi.simdi hala calisyor ne alirsa veriyor. Beddua etme Allah islah etsin de.Allah yardimcin olsun canim benim cok uzuldum aksam aksam.

Tamam da bu kadar küfürü buraya yazmanın alemi ne?
okudunuz mu konumu iyice kitap alacak param yok diyorum işte çalışmaktan derslerime çalışamıyorum herkes ders çalışırken ve herif parası olmasına rağmen göndermiyor ne yapayım küfretmeyip canım babam mı diyeyim

benim bu yaşıma kadar hiçbir işime koşmadı ben her şeyi kendim hallederek bu günlere geldim bu vakitten sonra ıslah olsa da bana bir faydası olmaz bana çektirdiklerini kat kat çeksin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…