ben bıktım..

benim bu yaşıma kadar hiçbir işime koşmadı ben her şeyi kendim hallederek bu günlere geldim bu vakitten sonra ıslah olsa da bana bir faydası olmaz bana çektirdiklerini kat kat çeksin istiyorum
Bilemessin.benim kadar ofkeli olamassin.ama geciyor.sen duani duzgun et yeterki.bak cok kizginsin diyorum seni cok iyi anliyorum iste bende tam senin yaslarindaydim.bak aradan yillar gecti 29 yasindayim.babamin gozlerindeki pismanliklri goriyorum bu yasta az da olsa kazandigi parayi getirme cabalarini goruyorm.evet gecmisi unutmuyosun ama ona bi zarar gelsw inan yine aglayan sen oluyosun

Düzgün bir üslupla kendini ifade edebilirsin mesela. Onhn yaptigi veya yapmadığı onun karakteridir, senin konusma tarzinsa senin karakterindir. Ben burada küfür okumak istemiyorum...

ya bu söylediğinizi tahayyül dahi edemiyorum anlatabiliyo muyum hadi diyelim ki babam düzeldi çok iyi bi insan haline geldi ama yine bi faydası olmayacak yani ben zaten her işimi kendim görmeye alışmışım ne faydası olabilir bana şu saatten sonra

Karsimizda 20 yasinda bir kiz var kimseyle dertelesemz gun gelir yuzune vurulur gelmis burda derdini aciyor suan cok sinirli ofkeli dilime sahip cikamiyor.ne olmus yani icini doktu dinledik yorum yapmak zorunda degilsiniz diyor uye olurken.burasi dert forumu dinlemek zorundayiz.ama yorum yapmak zorunda degiliz.yazik ya elestirmeyelim onun daha yasi kac

Ayyy bu nasıl insan hasta babasına el kaldırıyor. Mümkün mertebe sizde uzak durun .Herkes Baba olamıyor maalesef

ya ben burada ağlayarak ellerim titreyerecek sinirden kudurarak içimi döküyorum ve siz gelip benim üslubumu eleştiriyorsunuz ya allah size de müstehakınızı versin inşallah diyecek bir şey bulamıyorum

Burayi küçük yastakiler de okuyor, ne kadar ofkeli olursan ol küfür edemezsin. Ayrica babasını kaybetmis kisiler de okuyor. Neyse seni göz ardı ediyorum. Habire konu acmandan sıkılmıştım zaten...

Simdi bana kizacaksiniz ve yaşamayan bilemez diyeceksiniz biliyorum ama yukarıda saydiklarinizla benim anladigim zaten ektigini biciyor kısmen...
O dedenizi dovuyor,sizde O'na saydiriyorsunuz.Hı bu demek diilki yaptıkları yutulur şeyler asla diil lakin demem o ki siz kendi geleceğinize manevi bir yatırım yapın ve onun yaptıklarını yapmayın hasat zamanı hepimiz için mamafih yaşadıklarını çok çok zor Allah yardımciniz olsun.

Düzgün bir üslupla kendini ifade edebilirsin mesela. Onhn yaptigi veya yapmadığı onun karakteridir, senin konusma tarzinsa senin karakterindir. Ben burada küfür okumak istemiyorum...
Okumayın o zaman burda tanımadığı insanlara rahatça içini dökmek isteyen zor şartlarda okumaya çalışan bir genç kız var.Belki üslubu ağır fakat bunu da yaşadığı ortama , o sorumsuz babaya bağlayın ama bir öneride bulunmadan,derdi paylaşmadan eleştirmeyin ya..
Size uymuyorsa okumayın başka konulara bakın sizi zorla burda tutmuyorlar.

Hakaretleriniz arasından normal kelimeleri seçip konuyu birlestirmede oldukça zorlandım.
Madem bu kadar ağızlar dolusu hakaretiniz var, görüşmeyin. Sinirlerinizi bozdugunuza degmez

Güzelim zor bi hayat yaşıyorsun belli, ama yine de üslubun beni itti. Ablalarına da yapmamış ama onlar ayakta durmus. Hem kendilerini, hem annelerini, seni bugune getirmişler. Ne mutlu sana onlar gibi ablaların var. Ayrıca birçok insan okurken çalışıyor. Arkadaşlarının ailesi ile kendininkini kiyaslayip iyice asabilesme. O kadar kizginsin ona, peki neden hala beklentidesin? Vermiyor adam, yapmıyor. Neden kabullenmiyorsun? Sana her ay belli bir miktar para verse sorunların cozulecek ve babanla ilişkin normalleşmecek mı? Onunla ilişkin maddiyatla mı sınırlı?

Burslara başvur. Artık üniversite okuyorsun madem, kendi yükünü biraz sırtlan. Ablaların yaptıysa sen de yaparsın. Babanın parasına tenezzül etme. Allah onu da ıslah etsin. Öyle hakaret ve beddua ediyorsun ama dünyanın en kötü insanı da olsa, babandir; vefat etse üzülürsün. Dediğim gibi, ondan yana tüm beklentilerini kes. Böylelikle hayal kırıklığı ve üzüntü yaşamazsın. Aksi durumda bak sen ne kadar yipraniyorsun..Enerjini kendin ve ailen için harca.

Kim bu kızı banlattı ya. Babasını mı savunmaya kalktınız. Kimbilir kız neler yaşadı da paylaştı. Terbiyeniz küfürümsü söz okuyunca birkaç puan düşmüştür tabi
Kadinlar klubunde bi grup var konu sahibi yuzde yuz hakli olsa bile ille bi kulp takmak icin yok beklenti icinde olmayin yok karsi taraf size bunu yapmak zorunda degil yok uslubunuz bozuk yok efendm fake konu yeni uyelik soyle boyle laflarini surekli kullaniyolar ama kendilerine yapilicak olsa ayni seyler varya bukadar polyanna olmazlar sirf bu insanlar yzuunden ozel bir konu acmak istemiyorum kizin yasadigi agir seyler insan bi ofkeyle kimseye derdini anlatamiyor buraya girip yazayim diyor iyice delirtiyolar kadinin dusmani gene kadin malesef.

Kusura bakmayin cevaplayamadim malum banliydim ben bu kisiyi umursamiyorum vicdansızlik konuşmakla düzelmez

babama karşı olan öfkemi hiç dindiremiyorum olan olmuş bu da benim hayatım diyemiyorum. yani diyorum ama bu hayata adapte olmak için diyorum olan olmuş hayatım bu diyip babama olan öfkemi dindiremiyorum. anneme yaptıkları için ayrı sinirliyim ablamlara yaptıkları için ayrı sinirliyim bana yaptıkları ve yapmadıkları için ayrı sinirliyim. ayrıca bana kitap parası vermeyen bu adam halama al siz çocuk okutuyorsunuz diyip rahmetli babaannemin tüm altınlarını veren adam kendi hakkını dahi kuzenime veriyor çünkü biz umrunda dahi değiliz. beklentiyi tabi ki kestim ama çok zor durumda kalınca başka çarem olmuyo ama bu durumda bile yok adam yok yani

Yuzune bakma boyle bi herifin.
Engelle telefondan ulasamasin.
Tek bsina geberip gitsin.
Umudunu kesmenin zamani geldi.
Yoksa cok uzulursun arkadasim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…