Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eski saçlarım of pof diosun ama o hale gelmiş ki şmdi ki uzunluğu da :icecream:

yok tatlım yaaa nerdeee???eskiden ölçerdim elimle nerdeyse belime gelirdi;şimdiyse sırtımdan aşağı inmemekte ısrar ediyor oralarda dolanıyor ama relax relax olucaaaaammm-tatlicadiarzu-:delphin:

senin saçını görünce kendi saçımdan tiksindim senin saçın boylardında hem mat hem kuru üstelik çok cansız

öyle deme tatlım niye öyle olsun ki canım kullan sen sonuçlarını görceksin ben sana saçımın bi resmini göstersem varyaa inan öne getirince bi tarafta saç var öteki tarafa saç yetmiyodu;cansız mat yoluk ama geçti...kullan sen eminim süper olucak....:1hug::teselli:a.s.

bu da benim eylülün 5inde kestirdiğim röfleli saçlarım ...

Son düzenleme:
nerene geliyo canım şimdi..gayet güzel duruyo saçlarınn:nazar:

öğleden sonra işten izin alabilirsem direk aktarcının yolunu tutacam akşamda bu karşımı saçıma sürmeye başlıyacam inş olur

saol tatlım o zamandan bu yana tam 4 cm uzadı zaten ayda 1 cm 4 ayda 4 cm.şu an göğsümün 2 parmak üstünde orda fönlüydü daha uzun..

olur canımmm hiçbişi hemen olmuyo ama malesef...2-3 ay kullan fark etcek hemen...inşallah..

saol tatlım o zamandan bu yana tam 4 cm uzadı zaten ayda 1 cm 4 ayda 4 cm.şu an göğsümün 2 parmak üstünde orda fönlüydü daha uzun..

evet kısa saç fönlüyken daha ii duruyo dalgalı olunca hop hemen tepeye..5 cm kısa duruyo sora..:1closedeyes:

ya rkadaşlar şimdi başka bi siteden okudum doğum kontrol hapı kırıp ufalatıp onuda şampuana koyullarmış oda saçı uzatıyormuşseçenek okaddar çok şaştık kaldık valla

ya rkadaşlar şimdi başka bi siteden okudum doğum kontrol hapı kırıp ufalatıp onuda şampuana koyullarmış oda saçı uzatıyormuşseçenek okaddar çok şaştık kaldık valla

ona bakarsan ısırgan otu karanfil suyu hepsinin müdavini oldum valla ama uzatmada değil benim derdim gürleştirmek çok kayıp verdim o yüzden.ama allaha şükür gürleşiyor bişey yapmasamda çıkardı zaten dökülen saç her zaman çıkar çünkü ben hızlandırıyorum sadece.bence sarımsaklı şampuanı yapıyorsan ona devam et .hepsinden az az yapmak yerine birşeyi adam akıllı ele almayı tercih ederim şahsen be....

ben kaçtım kızlar hoşçakalın yine dediğiniz gibi en iyisi sarımsak ve mervenin tarifi onu uygulicm grşrz.....

BEN GEEELDDDİMMM YAAA DAYANAMADIM GELDİM..ÇÜNKÜ BEN AÇTIM BURAYI DİMİ AYYY YETİŞTİRDİĞİM Bİ ÇİÇEK GİBİ OLDU BURASI AMA DÜN BİRAZ DEPRESİF HALDEYDİM ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN ARada her insana olur...gitmiyom Bİ YERE ZATEN HER ŞEYE CEVAP YAZMAMA DA GEREK KALMADI HERKES CEVAP VERİYO YENİ GELEN ARKADAŞLARIMIZA..ÇOK GİRMEM ARTIK KONU OTURDU ÇÜNKÜ AMA HERGÜN ARADA GİRERİM YAZARIM SAÇIMI DA KOYARIM...VE YENİ KİŞİLER YENİ FOTOLAR BEKLİYORUZZ HADİ HADİ...:kedi:

merveee ben anlamıştım zaten biraz depresif bir halde olduğunu hatta kontese bile demiştim kendine gelsin tekrar döner diye hoşgeldin biz burdaa aile gibi olduk bir kişi bile eksilmemesi lazım ki sen hepimizi motive edensin sayende bu kadar olumlu yaklaşıp yılmadan uygulamaya devam etmek teyiz seni seviyoruz meyvekaydirigubbakcemile3 bırakma biziopuyorumnanaktan

Back
X